![]() |
אני מת מצחוק כבר רבע שעה! עכשיו תורכם להנות גם...
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/ma...sgid=105170304
תתחילו לקרוא מתחילת השירשור... ואז תבינו :) אין מילים |
אולי תצאו לו מהוריד?
|
איך הגעת להודעה הזו ??
|
ציטוט:
אני נכנס לו לווריד???? אני???? חח השרשור הזה מציג בדיוק את שורש הבעיה: הוא מסבך את עצמו במו ידיו... שיהיה בריא. |
שגיא זונה ממין זכר :|?
|
ציטוט:
תרדו כבר מהבנאדם רבאק, אני מוכן להתערב שהוא פי 2 יותר גדול ממך, לפחות, ואם טוב לו לעלות על הבמה כמו שהוא עולה שיעלה. מה אתה בכלל מתערב לו בעניינים, וואלה כל הכבוד לו שהוא עד כדי כך מורעל ואכפת לו מהתחום שזה אשכרה מפריע לו דברים כאלה. ציטוט:
|
איפה התמונה?
|
ציטוט:
בסדר, אין לו ידע בעניין, זה מצחיק פעם, זה מצחיק פעמיים, אבל כל פעם מחדש אתם מעלים את הנושא, חפרתם. |
חחחחחחחחח איזה שרמוטה השגיא הזה
|
חחח אני לא מבין למה אתם יורדים עליו, אין לי מושג האמת גם איך הוא נראה.
אבל אם זה הוא מדבר, הוא מדבר כמו ילד בן 10... |
זה גרישה ????????:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם יש לך ביצים חחחחחחחחחחחחח |
אף אחד לא יורד עליו בכלל מה לקחתם את זה קשה,הקטע שהוא קיבל עצבים על התמונה שהם העלו כאילו המפתח גוף בתמונה זה אח שלו,והם בכלל לא התכוונו לצחוק על מפתחי גוף,ומה שיותר מצחיק זה שהוא בכלל לא הבין את הבדיחה,הוא אמר "איך אוננות יכולה להוריד מסת שריר" והבדיחה בכלל זה שבגלל האוננות גדל לו השריר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר זה מצחיק רצח מה אתם כבדים
וזאת התמונה חחחחחחחח http://img2.tapuz.co.il/forums/1_105092482.jpg |
ציטוט:
http://www.healthnfit.org/cpg132/alb...l_IMG_1293.JPG האמצעי כמובן. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
חחח אנשים אני גמור פה חחחחחחחחח
הוא כזה דביל, שזה משהו לא יאמן רבאק!!! נראה לי יש לו גוש חרא ינשופים במקום מוח. |
"שגיב....אתה :):):):)......לא בן :):):):).....:):):):)......אולי גם בן :):):):).......אבל לא בטוח שמצד האבא......אולי גם מצד האבא.......אולי לא."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קוקס
|
ציטוט:
יש משהו במה שאתה אומר.. |
ציטוט:
--- חבל שרוב הילדים הקטנים פה באמת מתנהגים כמו ילדים קטנים ומנצלים כל הזדמנות שיש רק כדי לקלל ולנבל את הפה ולהראות כמה נמוכה הרמה שלהם. אז מה בעצם ההבדל בינכם לבין השגיא הזה? זה שאתם מקללים או אומרים "שיש לו מוח מלא בחרא" גורם לחשוב שגם למי שכתב את ההערה המגעילה הזאת יש חומר מסויים מאד במוח. לא מביא כבוד, בטח לא לחכם שכתב את זה או לאחרים כאן. קצת תרבות לא תזיק. שנה טובה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ