![]() |
בקשר ל Pumping Iron
היום יצא לי לראות את הסרט שוב ורק רציתי להגיד שאני אישית, מעדיף איך שהאנשים נראו בשנות ה-70. פעם זה היה נראה יפה, היום לפי דעתי כל מפתחי הגוף כמו רוני קולמן ועוד כמה, הם כבר נראיים מפלצתיים! אני יודע שזאת המטרה וזה בסדר גמור, אבל אני רק אומר שעוד בשנות ה 70 איכשהו ארנולד וחבריו יכלו להסתובב ברחוב בלי שיגידו שהם נראים "מגעיל", ועוד היום אם רוני קולמן יסתובב בלי חולצה בים יקראו לו "מגעיל".
הכל בגלל הgh הזה שהם לוקחים היום. *רק דעה* |
מסכים.
הבודיבילדינג העכשיווי לא משתווה לשל אז. הוא עוות מידי. |
מעניין איך זה יהיה בשנת 2200+...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה מתכוון לגדלים של קולמן.
אבל לא נראה לי שזה יהיה אי פעם אפשרי בתכלס, כי אחרי הכל זה שימוש בסטרואידים. אלא אם כן סטרואידים יהיו תוספי מזון חוקיים. :) |
איך תמיד בסרטי בודיבילדינג הקלאסיים שואלים את הבודיבילדרים המקצועיים "למה התחלתם להתאמן, איך נכנתם לתחום?" אז הם תמיד עונים: "כשהייתי ילד קטן הייתי חלש והביאו לי מכות בבית ספר, לכן התחלתי להתאמן."
|
ב2200 כבר לא נהיה פה בגלל הglobal Warming נראה לי
|
ציטוט:
|
התמונות האלה של מפתחי גוף שמזייפים בפוטושופ, שמגדילים אותם פי כמה?
זה מה שיהיה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רשום 6000 שנה יהיה קיום העולם אז נישאר לנו עוד 255 שנה =) |
תאמת שגם אני מעדיף, יש שם קטעים שמראים BB מהמכון של ארנולד, ואפילו כאלה בגדלים אנושיים, וארנולד אין מה לדבר
גם פרנקו ואדי וכל אלה. יש שם קטע מצחיק שהוא כלא נראה לי ומישהי מורידה ממנו תחולצה והוא עושה פוזינג, וצוחקים עליו שהוא עושה מוסט מוסקיולר. בכלל הכל נראה OLDSCHOOL בנזונה :sbb4: היום כולם מפלצות, אבל עדיין ליגה :wiggle: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ