![]() |
שלום אני חדש...התפריט שלי -הצעות לשיפור
שלום לכולם אני חדש בפורם וזה התפריט שלי (=
גובה 1.85 משקל:66.5 (אני יודע שאני רזה =\) אז הנה : ארוחת בוקר: קוט'ג 3%שומן יוגורט נס קפה פיתה שייק חלבון (25 גרם) ארוחת צהוריים (שלוש שעות לפני האימון) פסטה \ אורז \ פטיטים וכ'ו עוף \ שניצל \ בשר בקר סלט ירוק ואחרי הכול יושב מול המחשב עם פרי ביניים: חביתה 2 בייצים \ טונה לפני אימון אוכל קורנספלקס Champion Energy Pluse אחרי אימון: שייק חלבון 25 גרם פרי ואז שאני עדיין רעב אני גורס מה שבא ליד =\ אני יהיה שמח לקבל הצעות לשיפור וכ'ו תודה רבה |
טוב כמה דברים אחד יש פער גדול מדי בין הארוחת צהריים שלך ולבין האימון,אתה צריך לאכול עוד משהו קטן שעה עד שעה וחצי לפני אימון שזה אומר או פרי או שייק חלבון אם יוגורט 1 לא קורנפלקס,שנית בקשר לסיום האימון שלך אתה שותה אבקת חלבון ואחרי זה יש תחושה של רעב נכון כי הגוף עייף! תחכה שעה ואז תאכל שוב פעם ארוחה נורמלית וחבל דברים אם אחוז סוכר גבוה יפרקו לך שריר אז תנסה להוסיף לך בערב ולפני שינה ארוחות דומות למה שאתה אוכל בבוקר..
ואיזה אבקת חלבון אתה שותה ד"א אני אם הייתי במצבך הייתי שותה Gainer והרבה! |
אני מתאמן דיי טרי ( חודש)
אבא שלי מאמן כושר אני באמת לא יודע איזה אבקת חלבון זאת אני יברר ויערוך אני באמת צריך לשבת איתו היום ושירשום לי תפריט יותר מסודר ד"א מזה סוכר ענבים? קונים את זה אוו? תודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ