![]() |
איזה בעאסה זה תלבושת אחידה....
כל החופש קרעתי את התחת כדי שיראו משהו, ובאמת מי שרואה אותי היום עם חולצה צמודה מחמיא ומפרגן....בכל זאת עליתי 6-7 ק"ג במהלך הקיץ ועכשיו עם החולצות בית ספר המזדיינות האלה החולצה רחבה ולא רואים כמעט כלום, איך אני מתבעאס....
ילדים שואלים אותי "אתה בחדר כושר?" אני אומר להם כן, הם אומרים "לא רואים..." מורידים את כל המוטיבציה! גם אצלכם זה ככה עם החולצות? |
ציטוט:
|
למה ללבוש משהו שאתה לא רוצה?
נשמע לי דפוק רצח... אני בחיים שלי אפילו יום 1 לא באתי עם הבגדים האלה אחי מציע לך לאמץ את השיטה הזאת |
מה אתה מתרגש אחי ....
אצלי דווקא החולצת בצפר די צמודה אני מרים ת'שרוולים והכל בסדר :) מקסימום תוריד תחולצה בחצר תגיד שחם , אחלה תרוץ להשוויץ |
ציטוט:
כל יום מורה\מנהל אחר עומד בשער ומי שלא בא עם חולצת בי"ס מחזירים אותו הביתה. |
ציטוט:
זה לא אומר שום דבר.. תגיד להם שלום בוקר טוב וזהו מתישהו ימאס להם לרדוף אחריך מדבר מנסיון אחי |
אצלי החולצת בית ספר צמודה ליד...לעמות רוב הילדים שמידה 12 ענק עלהם חחח... ולמשל נירדמתי היום בשיעור וצילמו אותי..ישר אמרו בתמונה יאו איזה ידיים יצאו לך מה זה ימפלצת (למרות שאני לא ענק..חח אבל גם השיכבה לא..אז הם מיתלהבים משחיף כמוני חח)
חח ויש את האלה הגובוהים שחייבים לקחת מידה גדולה..אז זה בכלל הופך אותם לשחיפים חח.. |
אין מה לעשות יש נהלים בבית ספר כמו בכל מקום אחר...
תאמין לי שבמדי ב שאני לובש הרבה יותר קשה לראות משהו מהגוף שלך... קח את זה בקלות תשוויץ שלך תעשה בים :) |
תקנה חולצות בית ספר צמודות
או קח מידה קטנה יחסית שיראה צמוד ותיראה ענק |
תקנה חולצת צמודות פשוט
|
חחח איזה מידה אני יקח Xl? לא נראה לי יש...אני מידה L עכשיו!
|
אז תלבש M
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש גם XXL אפילו לבית ספר |
ראיתי גם Xxxxl לאחד ממש ממש שמן
|
חחח וואי איזה יצור יצאתי....התבלבלתי......
|
יש חולצות צמודות של מגנום או אגזוז
|
מגנום? אגזוז?
|
ציטוט:
והם צמודות |
תאר לעצמך מהזה שגם בימי שישי צריך ללכת עם החרא הזה :p
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ