![]() |
יהדות...
איך אני מתחיל להיכנס לתוך הדת אבל בלי לחרוש על בתי כנסת ולדבר עם רבנים מזוייפים?
איפה אני יכול ללמוד על היהדות? |
תנ"ך
גמרא ספר הכוזרי |
ציטוט:
יש פירושים לספר הזה? |
יש את הספר מסילת ישרים גם,מקיצור שולחן ערוך ללמוד הלכות, ובקיצור את כל הספרים של הרמב"ם הרמב"ן וכו'
|
תניח תפילין כל בוקר.
או יש עכשיו סליחות בבתי כנסת, קפוץ לילה אחד שב שם שעה, תקשיב ולך. |
אם אתה באמת רוצה, לך לשיעורי תורה. אני בכלל לא דתי וזה מאוד מעניין, בכנות
|
קודם אחי,תשנה תגישה שלך של "רבנים מזוייפים" וכל זה,למה דרך ארץ קדמה לתורה,וקודם כל תתנהג בצורה טובה,לא צריך להגיד כל מה שחושבים .
ודבר שני אני שם לך תאייסי שלי במוניטין,אני יעזור לך בהכל אחי |
ציטוט:
ומה שיש לנו בארץ, זה בכלל לא יהדות אמיתית, זה הכל מסחרה וצואה. |
סליחות ב-12:30 בלילה. תתחיל בקטנה.
|
סליחות אהה סליחותת אני קולט את כל הבנות באות לשם בשביל הידידים ולהגיד שלום ולהכיר בנים משחקות אותה חצאיות בגדים ארוכים ומתחת לחצאית בכלל חוטיני, וכל השנהה הם מזדיינות אז מה זה שווה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דניאל בכל מקום יש שרומטות אני מכיר שרומטות פה בכפרים הערבים מוסלמיות אם רעלה שכול העולם פותח אפילו יהודים
לי יש בנות דודת דתיות ואני רוצה ליראות את זה שיעיז להפיץ עליהן שמועה או לגעת בהן |
שאני יפתח ת'פה על כל אלה אצלנו בקריה שלומדות בשח''ם בנות
באות לי בחצאיות והולכות לעשן באנגים מאחרוי הבצפר או שלספר לכם שהם הכי מזדיינות אצלנו אתה אומר לה מילה טובה עף לה הפוני לתאילנד היא לוקחת אותך הביתה ומשלמת עוד על המונית כל הדיתיות המזויפות האלה , אבל למי אכפת איש איש באמונתו יחייה |
תפסיקו כבר להכליל בכל מקום יש מזויפים יאללה כוס סמק עוד סיבה מצאתם לישנוא ולהשמיץ את הדתיים ואת הדתיות בארץ
כוס של הרבק אין לכם עוד סיבות יאללה שפחו בן אחי תתחיל מהנחת תפלין ואולי פעם בשבוע בית כנסת תתחיל מקטן |
ציטוט:
אין לי ספרים מיוחדים, אני לא מכיר תפילות שקשורות לזה... |
אין לי כלום נגד דתיים
פשוט הן לא דתיות זה שהן לובשות חצאיות ולומדות במוסד דתי לא הופך אותן לדתיות מה אתה נסחף , וגם לא הכללתי יש ויש |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויש מלא אתרים שנותנים את כל התפילה |
תכנס לאתר www.hidabroot.org ותאה שם הרצאות, הסרטים שם ערוכים ברמה גבוהה ביותר.
תראה סרטים תחת הכותרת "הרב זמיר כהן".. בהצלחה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ