![]() |
סקר:הסנדוויצ'ים שאתה לוקח לבצפר
חשבתי שזה מתאים יותר לפורום הזה.
אני בדר"כ לוקח פסטרמה או טונה..תמיד הפיתה הכי טוב..אבל הבעיה היא שזה כבר ניהיה מגעיל והטריות לא נשמרת אחרי טווח זמן של 4 שעות.. מה אתם עושים מה אתם מביאים לבית הספר?? למי יש פתרונות יצרתיים? צידנית? קופסאות פלסטיק? :sbb4: :flowers: :sbb4: |
יש לי מצדיניות טראומה כבר :unsure:
|
לחמנייה עם חביתה 3 ביצים ועוד לחמניה עם חצי קופסאת קוטג' ועוד לחמניה עם הרבה פסטרמה
גם עכשיו מתחיל להביא שייקר לביצפר |
כל זה בתיק? מתקלקל על בליינד(הקוטג' לפחות)
|
ציטוט:
אחרי שעתיים ככה... השאר לא כזה נורא.. |
לא רוצה שתקיאו את האוכל גשתראו מה אני אוכל
|
10:00
2 פרוסותלחם מלא, חצי קוטג ומלפפון גם בפנים 13:00 3 פרוסות לחם מלא חצי גבינה 3% חביתה וירקות..והכל בתוך סנדווצ'ים חח... |
למה אחי לא התקלקל לי כלום שנה שעברה
בנקום ספרים אני שם בתיק אוכל ובגדים למכון חחח אולי מחברת אחת ודרך אגב את הקוטג' אני אוכל ראשון ואחריו את החביתה ואז את הפסטרמה |
ציטוט:
|
שהייתי לומד ומתאמן בחדר כושר בתקופתו הייתי מביא איתי לחמניה עם חזה ועוד סט של לחמניה עם קוטג'
|
אני יצאתי בזול
יצרתי קשר אישי עם הבעלים של הקיוסק ויש לו מקרר בקיוסק .... כשכולם היו עומדים חצי שעה בתור לקנות סנדוויץ' אני נכנסתי לבפנים , יושב ליד המקרר ואכל לי להנאתי אוכל קר שהבאתי בתחילת היום ...... כן כן צריך לדעת להסתדר בחיים :) |
2 סנדוויצ'ים ו 100 גרם נקניק עם 2 כפות טחינה
ולקינוח איזה תפוח חמוד כזה |
וואלה 2 סנדוויצ'ים של חומוס עם ביצה וחציל מטוגן .... בן זונה של דבר. רק הנודים שאני תוקע בשיעור שביעי לא שווים את זה.
|
שבע בבוקר(כשקמים חח) - מים.
הפסקת 10- שקית שוקו. 4- ארוחת צהריים. |
ציטוט:
|
בוטנים =)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שנה שעברה תמיד הייתי לוקח לחם, אבל השנה גיליתי את הלחמנייה מחיטה מלאה, פשוט גאונות.
ביום ראשון-שני אני בדרך כלל אוכל את השאריות של שבת שזה יכול להיתו קבב, פרגית או חזה עוף, ובשאר הימים לרוב אני לוקח טונה/פסטרמה /גבינה לבנה |
חחחחחחח רק אצלי הבנות בכיתה בולסות כאילו יש להן תפריט של לוליק במסה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ