![]() |
להביא אורז לבית ספר, שווה או לא?
שווה לסבול את כל התגובות לשבוע-שבועיים עד שיתרגלו? או שאורז בבית ספר זה לא הכרחי?
|
על הזין שלך, תביא בקופסא מפלסטיק אורז עם חזה עוף חחח תביא מה שבא לך מה אתה שם זין...
|
לא חחחח זה לא ממש הכרחי חחחחח
למרות שאני סבלתי יותר!!! היתי מביא צידנית ושם הכל! גביעי קוטג', ומה שאתה לא רוצה =\ שים זין על כולם!! קיצר תסתפק בסנדוויצ'ים... |
לשים זין אין לי בעיה, השאלה היותר עיקרית זה כמה זה קריטי והכרחי..
|
ציטוט:
הכרחי - לא אפשר גם לשים בלחמניה חזה עוף.. עם ירקות והכל.. לא כזה משמעותי! |
תביא אוכל נורמאלי שאתה יכול לאכול בכיף ובתוך איזה סנדוויץ' שבא לך, למה אורז אולי תביא גם מפה לכסות את השולחן ותביא צלוחיות לחמוצים וסלט ותפתח שולחן כאילו אתה בשיפודי התקווה.
תגיע הבית בצהריים תאכל אורז. ואני לא אומר את זה בגלל פאדיחות לא פאדיחות זה לא מעניין, פשוט מטעמי נוחות. |
ציטוט:
100 גרםם לחם שווב=6 פרוסות +-.. במידה ואני מביא איזה 200-300 גרם אורז, לחם לא יכול להגיע לכמות פחמימה כזאת, אני צריך להביא איזה מעל 10 פרוסות... |
רק שעוד שבוע לא תיקח גם חמין לבית ספר..
|
חחח הבנתי שהרבה מהפורום עושים את זה :ס
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי, זו כנראה הארוחה לפני האימון שלך לא? ולכן היא גדולה... או שאני טועה חחח אם כן, אז מקסימום תאכל עוד ארוחת "ביניים" עם סנדוויצ', ומקסימום אחרי זה בבית תאכל את האורז.. |
תביא סנדוויצ'ים מה הבעיה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז מה הבעיה? אתה בטח מתחיל את הלימודים ב 8? תאכל ב 7 כשאתה קם, תאכל ב 10 תאכל ב 1 ותאכל ב 4.. קיצר 3 סנדוויצ'ים עם מה שבא לך... בבית תאכל את כל האורז והכל |
ציטוט:
|
אני מביא לבית ספר, טונה עם סלט בתוך פלסטיק
|
חחח יש לי מערכת כלכך טובה שאני חוזר הביתה אוכל נח קצת מיתקלח קצת במחשב וחוזר עוד פעם לבצפר :boxing:
|
ציטוט:
מה אני אעשה?! ועוד לפעמים יש לי אחרי זה אוניברסיטה! אז אני בא הביתה, שוב אורז ושום בטיח, ישר מכין עוד 2 סנדוויצ'ים ונוסע לאוני'... קיצר, תעשה 3 סנדוויצ'ים.. לא אמורה להיות שום בעיה.:blush: |
טוב תודה חבר'ה.
|
ציטוט:
תודה! |
ציטוט:
מה שבא לך... אז סנדוויץ' ראשון יהיה עם קוטג' (חצי קופסא+ ) השני יהיה אמממ עם פסטרמה או משהו כזה.. השלישי יהיה עם חזה עוף או טונה או ביצים, אני מעדיף חזה עוף.. בכל סנדוויץ קח איתך ירק כלשהו : מלפפון / פלפל או כל דבר אחר שנוח לקחת (עגבניה לדוגמא לא נוח) ואממ שומן איכותי קצת, אגוזים / שקדים ואתה מסודר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ