![]() |
אנשים שצריך להרוג
אלה שאומרים לך שכל מה שהגעת אליו בפיתוח גוף או שכל הבאדיבילדרים הגיעו אליו זה בגלל אבקות חלבון וסטרואידים. כאילו רק בגלל זה. ישבו בבית, לקחו אבקות חלבון והזריקו סטרואידים ונהיו מנופחים.
:mad: |
ציטוט:
אנשים שמדברים איתך באמצע סט אנשים ששמים מגבת על מכשיר הולכים ל7 שעות ואז שאתה מזיז אותה קצת הם צועקים עליה וזורקים עליך את המגבת, (לא קרה לי....לחבר שלי..) |
חח היה פוסט ענק של אנשים שצריך להרוג.. שאיזה משועמם יחפש ויביא חחחחחח
|
אשכרה גם בזמן הסט מסוגלים לבוא להגיד לך למה אתה צריך לעשות סט לך קח אבקות חחח
|
מי שאומר את זה זה אנשים חסרי השכלה בפיתוח גוף שלא מבינים מה יוצא להם מהפה אפילו.. הם לא מבינים איזה הקרבה ואיזה קריעת תחת הבודיבילדרים המקצוענים נותנים בשביל התוצאות
|
הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם אז לי לא אכפת כי אני יודע שיש לי יתרון עליהם בידע.
|
אנשים ששמעו שהתחלתי להתאמן במכון ועושים לי תעשה שריר...
או שאנשים מביאים כאלה אגרופים במרפק < שיטת הארס לבדוק שריר. |
ציטוט:
אז אפשר להגיד זה 50% 50% :boxing: |
מאמנים שאומרים : "כמה זמן אתה מתאמן?" "שנה ומשהו?" , "טוב אני מתאמן 30 שנה לפני שהיו פה משקולות בכלל בארץ"\"התאמנתי עוד באמריקה לפני 30 שנה"
ונותן לך תוכנית משנות ה70 |
1. ערסים צעצוע קטנים מהבצפר שבאים להתאמן וחושבים שתוך 3 חודשים הם יהיו רוני קולמן
2. ערסים צעצוע קטנים מהבצפר שמתאספים סביבך באמצע סט של חזה עליון עם דאמבלס ואומרים "וואיייי איזה סוס" שזה כולה דאמבלים של 15 קילו כל אחד 3. ערסים צעצוע קטנים מהבצפר |
ערסים מלוכלכים שיש לך דומז עצבני בחזה נותנים לך אגרוף ומהעצבים אתה רודף אחריהם כדי לפרק אותם ובאמצע הריצה (=אירובי) מתפרקת לך מאסת שריר :ohmy:
|
ציטוט:
|
שחיפים בגופיות...
|
שמע בתכלס, כל מי שאומר לך את זה כנראה מת מקנאה שהוא שחיף מסכן 50 קילו מבין אחי, אתה פשוט צריך לשים עליו פס ולא להתיחס אליו בכלל.
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחח |
כל הצוציקים הקטנים האלה שרבים במכון מכות, זורקים אחד על השני פלטות של 5 קילו ולוקח להם שעה עד שהם מפנים את המכשיר כי בדרך הם מדברים עם 101 אנשים!!!
לא סובל אותם!! אותם צריך להרוג:boxing: |
ציטוט:
אחד הפוסטים החזקים... |
תכל'ס שחיפים בגופיות
נראים כמו בנות |
גרישה :)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ