![]() |
מר ישראל 2007
שלום לכולם.....
הייתי אתמול בתחרות מהתחלה ועד הסוף ולהגיד לכם את האמת אני לא יודע מה כולם היתלהבו מעומר אולי הוא גדל קצת אבל הוא לא בא חטוב בכלל במיוחד ברגלים,לעומת זאת אופיר בכר האדמור שלנו היה חטוב בצורה בילתי רגילה. הרי כמו שכולם יודעים שינו את הקטגוריות שלושה שבועות ליפני ואני בטוח שעם זה לא היה משתנה והקטגוריה הייתה נישארת עד 70 קילו אין בי ספק בכלל שהאדמור היה שומר על התואר של שנה שעברה שבו זכה מקום ראשון |
האדמור הגיע בשייפ פחות טוב משנה שעברה וזה אני יודע כי הייתי גם בנאבא בשנה שעברה..3 המקומות הראשונים זכו במקומם בצדק
|
חחחחחחחחחח אתה יודע זה לא בא לי טוב בעין שנרשמת לפה רק בשביל להודיע את זה כנראה יש לך קשר חזק עם אופיר או שזה אפילו אופיר בעצמו...
בכל מקרה עומר היה בין הגדולים בקטגוריה שלו והצבע שלו היה הכי יפה , זה שהוא היה מת על הבמה ולא יכל לכווץ תרגליים זה הוסיף לאשליה שהוא לא מחוטב מספיק, ומה אתה מקשקש הוא לקח את אופיר , ראית את המוסט מוסקיולר של עומר?! אה וחוץ מזה התצוגת יחיד של עומר הייתה מאוד טובה ביחס לשל אופיר |
ד"א אהבתי את נבחרת העידוד של אופיר עם החולצות והכל
פגשנו את חברה שלו בלובי והיא נראת ממש נחמדה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן ,איזה בחור יפה כזה :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון שהוא יפה? משהו.. כמו הצרות שלי.. מי רוצה קצת תמונות מלפני התחרות ואחרי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
צק צק ,הוא דווקא בחור נאה מאוד וחברה שלו נראית מקסימה :) מברוק אחי ,אתה משחק אותה מכל הכיוונים. |
ציטוט:
עשה טובה... שב בשקט! |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק שאתמול לא היה לך יכולת לעכל נשבע לך אחי הייתי עם דמעות בעיינים כשראיתי אותך עם הגביע ...אתה ונאור עשיתם לי תערב :) |
ציטוט:
גדי מה הספקתה לזלול עד עכשיו אחי מאז התחרות?:flowers: שתף אותנו אחי! |
ציטוט:
שתי מנות פרגית עם סלט טורטיה עם רצועות סטייק אנטריקוט (כמו לאפה) 3 כדורי סורבה. 4 פררו רושה 3 אצבעות פסק זמן שתי בונבונריות כמה עוגיות פסטה (הרבה) עם בשר שייק חלבונים (עם חלב :-)) ותמרים ובננות סביח וכמובן שווארמה. |
ציטוט:
נראה לי הייתה לי אורגזמה ספונטנית מלקרוא את זה... |
ציטוט:
אני קצת מוגבל בכל הקשור למחשבים. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח ארבל הרגתה אותי אחי! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ