![]() |
שאלה על שינוי תרגילים
אני כבר חודשיים+ עושה בנץ' פרס. עכשיו מסתיים החודש השלישי. השאלה שלי היא: האם כדי להחליף את התרגיל? או להשאיר אותו?
|
יש כאלה שעושים שבוע בנצ' פרס x3 בשלושת הזוויות ושבוע אחריו פתיחות (פלייס) בכל הזוויות.
חכה לעוד תגובות. |
לא אוהב פלייס אני לא מרגיש שהחזה פועל בו.
|
תעשה בשיפוע חויבי
|
רגע אבל אחי למה להחליף אותו ?
למה לא לעשות אימון ככה אימון ככה ? יהיה לך יותר מעניין, יותר מגוון ואני מקווה שגם יותר כיף. תנסה לעשות אימון דחיקות אימון פלייסים ואימון שכיבות שמיכה כמובן ששלושתם כוללים בשיפועים.. נשמע מפתה ? |
אימון החזה שלי:
בנץ' פרס ללא שיפוע אחיזה רחבה 4x דאמבל בנץ' פרס(לא יודע איך קוראים לזה) שיפוע חיובי 4x בנץ' פרס בסמית' משין בשיפוע חיוב באחיזה קרובה 4x אני לא יודע מה להחליף. תגידו אם אני משנה את רמת השיפוע זה משנה את התרגיל? |
ברור. רמת השיפוע קובעת את איזור השריר ובכלל איזה שריר עובד.
קח למשל חזה עליון וכתפיים. שיפוע ממש דומה. אחי, אני לא אומר לך להחליף לתמיד תגוון תעשה אימון ככה ואימון בצורה אחרת תעשה למשל ככה: אימון חזה ראשון: בנץ' פרס ללא שיפוע אחיזה רחבה 4x דאמבל בנץ' פרס(לא יודע איך קוראים לזה) שיפוע חיובי 4x בנץ' פרס בסמית' משין בשיפוע חיוב באחיזה קרובה 4x אימון חזה שני: פלייס בלי שיפוע 4x פרפר 4x פלייס שיפוע שלילי 4x אימון חזה שלישי: שכיבות סמיכה + משקל עליך 4x שכיבות סמיכה + משקל עליך בשיפוע חיובי 4x פלייס שיפוע חיובי \ תרגיל נתון לבחירתך 4x אני לא אומר שתעתיק בול אבל תעשה משהו בסגנון |
אל תחליף את התרגיל אם אתה עולה במשקלים
|
מה זאת אומרת טאי בוקס? אני עולה כל איזה שבוע ומשהו בקילו ורבע לפעמים יותר
|
מה זה פלייס?
|
2 קבצים מצורפים)
ציטוט:
תתחיל קודם כל במשקלים קטנים כדי ללמוד את התנועה ורק אח"כ תעבור למשקלים רציניים. |
ציטוט:
|
לא יודע למה אבל פלייס לא עובד עליי. אני מעדיף קייבל קרוס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תרגיל בסיסי כמו בנצ' פרס אני לא חושב שכדאי להחליף
תחליף תרגילים אחרים שיש לך בתוכנית |
אז אתם אומרים לי להשאיר את הנץ' פרס ולהחליף את שאר התרגילים?
|
אתה גם יכול בשביל הגיוון לעשות דרופ סטים וסופר סטים או לשנות את סדר התרגילים או כל דבר אחר ש"יבלבל את הגוף"
|
כולה חודשים, אתה לא צריך להחליף כלום
|
כל 21 יחידות אימון שזה חודשיים בערך צריך להחליף תרגילים גם מבחינה פסיכולוגית וגם פיסית לאתגר את הגוף גם הוא צריך שינוי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ