![]() |
החלפתי קידומת לתמיד!
אולי אתם זוכרים את האשכול הקודם
משקל התחלתי 109.4 היקף יד התחלתית 37 היקף מותן התחלתי 106 אחרי חודש משקל 102.2 היקף יד 39.1 היקף מותן 100 שבועיים אחרי משקל 98.2 היקף יד (לא נמדד) היקף מותן( לא נמדד) היקף מותן ויד ימדדו רק אצל גיל פעם בשבועיים אני נשקל במשקל הביתי בבית וזה אותו משקל כמו של גיל ככה שזה בסדר.. ירדתי קידומת אין כבר 3 ספרות רק 2!!!!!!!!!!!!!!!! המטרה 82 קילו ולהיות על 10-12 אחוז שומן וזה עוד לאחר שבוע חלש שהייתי במנוחה מאימונים למה היו לי קצת כאבים אבל האוכל הקפדתי! |
קבל חיזוק רציני.. כל הכבוד לך על הרצון וההתמדה המשך בדרך המלך ותגשים את השאיפה שלך!!!
אין אנשים שאני יותר מעריך מאנשים כמוך.. ממש כל הכבוד מכל הלב..שיהיה לך בהצלחה!!!! |
תודה רבה גבר
ממש קשה לי עכשיו עם החדר כושר והעבודה אבל שנחזור לבית ספר לא יהיה עבודה יהיה יותר זמן ואני אלך הים אני סתם ירוץ מחוץ לבית כי אני חייב להתחיל לרוץ אבל אני ממש ישקיע יש לי 4 וחצי חודשים להגיע למטרה שלי 82 קילו ואני אגיע לזה! תודה רבה על החיזוק זה דברים שממש עוזרים לי |
מברוק!
|
מזה לתמיד
עוד תחזור להיות 100 קילו אל תדאג אבל עם היקף יד 45+ |
חריף אחי יאללה תמשיך להרביץ!!!!!!
לא לוותר אחי! :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: |
תודה רבה חברה באמת תודה רבה
בקרוב מובטח תמונות מהשיפור אני רק מחכה שגיל ישלח לי את התמונות מההתחלה ואני לא מאמין שאני אעבור את ה100 גם במאסה שאני אעשה מאסה אני אגיע ל99 ויפסיק=] אני לא אוהב 3 ספרות |
יופי אחי כל הכבוד... תמשיך כך!
|
אם כל הכבוד איך הורדת 4-5 קילו והעלת 2 ס"מ ביספס:unsure:?
|
זה היה בדיקה של גיל
ועליתי השריר התפתח תמיד בחדר ראשון שאתה מתחיל לעבוד עם משקולות ולעשות דיאטה השריר מתחזק ואז העלייה נהיית קטנה יותר עד שתתחיל להיות ירידה.. והורדתי 7 קילו בחודש הראשון ולא 4-5! ובשבועיים האחרונים עוד 4 מקווה שלא ירד לי קצת שריר למה לא התאמנתי שבוע עכשיו נחזור להתאמן ממחר ויאללה בלאגן |
אחי אני ואתה נמצאים באותה סירה בדיוק, באמת כל הכבוד לך, אני על משקל דומה לשלך עכשיו, 99.2 בערך :)
|
ממש כל הכבוד אחי,בהצלחה בהמשך גבר.
|
כל הכבוד! תמשיך ככה ואל תוותר לעצמך
|
תמונות :]
|
ציטוט:
תסתפר ותראה איך אתה מוריד 10 קילו. |
תודה רבה חבר'ה זה נותן לי המון מוטיבציה!
אני משקיע את כולי במטרה להרגיש נוח עם עצמי כמה שאפשר |
ציטוט:
20 קילו :boxing: |
כל הכבוד , בהצלחה בהמשך.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ