![]() |
עידכון לייב מהנאבא !
חברה !
נציגי ישראלבודי מפציצים ! איתי בושרי מנצח הפיטנס גדי טרוני מר ישראל עד 75 ק"ג נאור זיו מר ישראל עד 82 ק"ג זהו לבייניתים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הוא מר ישראל אז זה אומר שעומר לנדאו והאדמור במקומות 2-5..מעניין מה הגיע כל אחד. |
שלחתי לנאור מזל טוב=]
|
מי אלוף האלופים??????????
|
ציטוט:
צורת הבייסיפ שלנו מנצחת :jockey: !!! |
אותי הכי מעניין מי יקח אצל החברה הכבדים ואת אלוף האלופים.
|
הפייבוריט: מאור!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא לא התחרה בIFBB?:| |
ציטוט:
|
חזרתי כרגע, היה נחמד מאוד כל הזכיות צודקות חוץ מלפי דעתי עדאל היה צריך לזכות וב90+ לא יוני האנה, ראיתי את כל החבר'ה אבל לא היה ל כוח להגיד שלום כי אני עם חום ומלא זמן לא התאמנתי ולא רציתי לייצור רושם שלילי, אבל ראיתי את הומי שנראה חזק,את החבר'ה מבאר שבע ראיתי את הפרצוף שלהם ומי שהרשים אותי שם אם אני לא טועה זה אילן, יד וכתף ענקיות,אליאב כמובן עצום מאוד עבה.
וארבל חתיכת מגודל, וחוץ מאלה לא נראה לי ראיתי עוד חברי פורם, או שראיתי אבל אני לא מודע לכך |
ציטוט:
|
אני לא חושב שהם מוקמו, זה היה 1,2,3 מקום שני היה איזה ערבי אני חושב והשלישי אחד בשם אורי
|
תמונות?
|
ציטוט:
נראה פגז הרגע חזרתי ..והיה מאוד כיף והופתעתי לYובה השנה ...מתחרים חדשים וגם תותחים וגם כל החברה של ישראל בודי היה לי מאוד כיף לפגוש אותכם אפילו לכמה דקות שהיו ..ואתם ענקיים אחד אחד |
חזרתי כרגע הומי טחן לי את הארנק :dנחמד מאוד-קטגורית כבדים מאכזבת למדי,גדי היה מטורף,ארבל גאי וגלעד רעב..תומר החזיק אותי שאני לא יקרע לבלונדה החשפנית ולאירה ת'צורה
|
עומר לא הגיע ל3?:(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ