![]() |
ריצה Vs הליכה
הליכה מהירה באמת תשרוף שומן בצורה יעילה?
אני פשוט לא מצליח להרגיש שהגוף עובד בהליכה אז אני מתחיל לרוץ. ועוד שאלה אינטרוולים?השיטה הזו יעילה כל כך באמת לשריפת קלוריות? |
כדי לשרוף קלוריות הכי טוב אתה צריך לעבוד על דופק 120-130...
|
ציטוט:
ממש לא , גם אם כן היה דופק ייעודי לשריפת שומן , הוא היה תלוי בנתונים האינדיבידואליים שלך , להגיד ש 120-130 הוא אופטימלי לכולם זה דפוק. דבר שני הדופק האופטימלי לשריפת שומנים שלך הוא הדופק שבו תוכל להתמיד בפעילות האירובית לאורך זמן |
ציטוט:
|
שרפת שומן זה ריצה - אין מה לעשות !
|
מה הכוונה דופק שבו אפשר להתמיד בפעילות הגופנית..? אם אני מצליח לרוץ בקושי במהירות X בערך 40 דקות זה נקרה שאני מתמיד...? ולציין שבמהלך ה40 דקות האלה אני די מת....ומידי פעם לקראת הסוף אני מוריד קצת את המהירות ואחר כך ממשיך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
220-הגיל = דופק מקסימלי
למשל אני בן 17 אז הדופק המקסימילי שלי הוא 203, ו70 אחוז מ203 = 142.. אז אני צריך להיות עיקבי על דופק של 142, אני בדר"כ באיובי מגיע לדופק 150-155 קבוע.. אולי באמת אני צריך להוריד קצת את הקצב, אבל אני בעיקרון מחפש יותר לשרוף קלוריות מאשר לשרוף שומן באירובי. |
ציטוט:
אם אתה רוצה לשרוף קלוריות לא עדיף לשרוף שומן? הרי זה האפקט של שרפת הקלוריות. למה אתה מעדיף קלוריות לא הבנתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הקטע שכשרצים בעצימות כמה שיותר גבוהה , לאחר האימון במנוחה שורפים הרבה מאוד קלוריות
|
ריצה הליכה אופניים... כל הדברים שאני לא אוהב לצעריי...
אני מעדיף תמטקות והכדורגל חיחי |
ציטוט:
עם אחוז שומן כמו שלך קצת קשה להאמין:mellow: סחטיין |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ