![]() |
יומולדת לגלעד שליט
היום יומולדת שני שלו שהוא בשבי...מה אתם אומרים? =\
|
מה כבר אפשר להגיד שלא נאמר?
המדינה הזאתי עושה אותי עצבני. |
מעניין איך הוא חוגג שם..:p
(סורי עם פגעתי במישהו) |
ציטוט:
רגע אני לא מבין כבר עברו שנתיים? לא יכול להיות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפני שנה וחודשיים בערך הוא נחטף אני עדיין לא מבין למה אולמרט השמאלני הזה שיחרר סתם ככה 200 אסירים |
ציטוט:
ואיך עברו שנתיים? אולי שנה וקצת לא? |
איזה עצוב באמת שכן רק לחשוב מה עובר על החייל המסכן הזה שם בא לי לבכות
|
תמחקו את הנושא שלי!
לא ראיתי שפתחת הוא שם שנה וכ3 חודשים ואל שנתיים. ואולמרט עשה בשכל שהוא שיחרר אסירים בגלל שהוא עזר לפתח להילחם בחמאס! |
ציטוט:
|
יכול להיות...דבירו על זה בגלגל"צ הבוקר..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כנראה מה שהם היו עושים עם החטופים. לא שזה טוב להרוג חיילים אבל לדעתי עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף. תראו כמה רעש זה עושה. דבר שני, אז יש לנו אסירים ויש להם חיילים חטופים. כמובן שצריך לשחרר חטופים לדעתי כי אין ברירה אחרת. אבל ככה סתם לשרר 200 אסירים כ"מחווה" לאבו מאזן? פה הטיפשות מרקיעה שחקים כבר. |
מה את מצפה שיאמרו פה? מזל טוב?
|
מעניין מה הוא יגיד כשהוא יוחזר , יש שני אופציות:
תסמונת שטוקהולם(או איך שלא קוראים לזה) = יהפוך לחבר שלהם , כמו אלה שהאינדיאנים חטפו והפכו לאינדיאנים. יחטוף עצבים על זה שחררו מאות מחבלים בלי לקבל אותו בתמורה ויוציא את הכל. |
מזל"ט
שיחיה עד 120 O.ם |
ציטוט:
וכל אלה ששואלים איך ההינו צריכים לטפל בזה הינה התשובה לנתק חשמל מיום זה (רגע החטיפה) מים גז הפסקת אוכל אם משרד החוץ היה פועל נורמלי ההינו גם צריכים להראות עד כמה יש לנו את כל הזכויות לעשות זאת( אבל ציפי ליבני המכוערת) לומר לערבים שעונש מוות הולך לחזור לישראל ובכל 5 שעות להוציע להורג אסיר נתחיל בחשובים שבחאמס נתקדם למראון ברגותי תאמינו לי תוך 3 שעות הם מחזירים את גילעד שליט אם פרחים |
ציטוט:
החמאס == איראן. הפת"ח = ירדן+מצריים+סוריה (אבל לא הממשלה) לעשות בשכל זה לתת לחמאס להשתלט על כל השטחים של הפלסטינים ואז לפוצץ להם את הצורה. במקום שפת"ח המתונים ישתלטו ואז להגשים להם את המטרות של חיסול ישראל בהסכמי כניעה |
גלעד שליט שירת איתי בגדוד..הוא נחטף בדיוק שבוע לפני חופשת השחרור שלי....נקווה שיחזור כמה שיותר מהר...
ומזל טוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ