![]() |
כדורגל אחרי אימון
שלום לכולם.
לאחרונה אין לי כל כך זמן להתאמן. אני מכניס בשבוע 2-3 אימונים גג. חוץ מהאימונים בחדר כושר אני משחק כדורגל 1-3 פעמים בשבוע. הכדורגל בעצימות גבוהה יחסית ונמשך דיי הרבה זמן. בערך שעתיים וחצי.. לפעמים פחות לפעמים יותר. יוצא לי לעיתים תכופות ללככת לכדורגל אחרי אימון בחדר כושר. כחצי שעה-שעה אחרי. השאלה שלי היא עד כמה זה מזיק לפיתוח הגוף כדורגל ישר אחרי האימונים? בהנחה שאני משלים את הקלוריות שאני שורף בעוד אוכל כמובן. האם יש הבדל בין לשחק כדורגל לא אחרי אימון לבין לשחק כדורגל אחרי אימון? ועוד שאלה שיש לי היא מה לאכול במרווח הזמן הזה שבין האימון בחדר כושר לבין הכדורגל. תזכרו שאני לא רוצה להיות כבד לכדורגל אז זה צריך להיות משהו שלא יכביד לי על הבטן. תודה מראש :) |
הארוחה שאחרי אימון והארוחה שאחריו הם נורא חשובות ככה שאתה הולך לשחק כדורגל ולא בטוח שאתה אוכל אחרי אימון ואם כן הארוחה הבאה שהיא אחרי שעה ורבע אותה בטוח אתה לא אוכל אז ראסמי אל תצפה לתצאות יותר מדי טובות אלה אם כן יש לך גנטיקה טובה
|
ציטוט:
|
שטויות אחי
כל עוד אתה תאכל כמו גדול לפני השינה. הגוף שלך יעשה את שלו. ותשחק כדורגל חופשי אחי. אין כמו כדורגל בשביל סיבולת לב ריאה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מעולם לא הייתי חובב כדורגל אבל...
תשחק תעשה חיים לא תאבד מזה כלום.. אני אומר שתחשוב לקחת את הבדיבילדנג למקצוע אז תתחיל לקצץ בכדורגל |
ציטוט:
|
תשחק כדורגל אבל תשלים את הקלוריות אם זה אחרי אימון אם אתה שותה שייק אז תשתה אם 6-8 תמרים או שתאכל מקור חלבון ופחמימיה זמינה ואם אתה יכול בהפסקה של המשחק תאכל בננה
|
בין האימון לכדורגל תקח שייק עם מי גבינה וסוכר ענבים.
אתה מסכן את המסה שלך בכך שאתה יחסית מדולל גליקוגן ואח"כ עושה אירובי בעצימות גבוהה ויש סכנה לשרוף שריר, גם ההורמונים הקטבוליים יהיו גבוהים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ