![]() |
מסטיקים - כנסו בבקשה
ממ.. בלי קשר לכך שזה גורם להיות יותר רעב..
האם אני יכול לאכול כמה מסטיקים שאני רוצה? לא לבלוע כמובן וללא סוכר. תודה לעוזרים |
כן.
|
תודה רבה.
|
דווקא לא...רוב המסטיקים מכילים אספרטם שבכמויות מסויימות הופך לרעיל...כדאי להיזהר עם הקטע הזה
|
במסטיקים יש המון המון חרא. רק תסתכל על הרכיבים
|
ציטוט:
|
אני דווקא אוהב ללעוס באימונים ...
מאסט בננה בלי סוכר :) |
ציטוט:
|
אין בעיה עם מסטיקים, וזה גם מה שמחזיק אותי בחיטוב, אני כול היום בולס ולעוס תמסטיק כמו פאקצה מצויה, ובאימונים זה משחרר כזה ללעוס בעצבים ובאטרף, רק לא בזמן הבנץ פרס פעם כמעט נחנקתי חח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול להביא לי סימוכין לזה ? כי כבר שנים מנסים להוכיח את מה שאתה אומר ולא מצליחים, אז אולי הצלחת ותשתף אותנו.. :jockey: |
עשיתי פעם בדיקה של כמות האספרטם במסטיקים:
אני בד"כ לועס מסטיקים של must "מגדים", המהדרין, אבל אני מניח שאין הבדל בין הסוגים. על המסטיק כתובות ההמלצות של משרד הבריאות במ"ג אספרטם לכל ק"ג גוף, וכן את כמות האספרטם במוצר. לקחתי לדוגמא בן אדם ששוקל 60 ק"ג שזה די קצת בשבילנו, חישבתי קצת ויצא שלפי ההמלצות של משרד הבריאות (שכמובן זה לא נורא אם קצת נעבור אותם) אפשר לאכול קצת יותר מ- 3!!! חפיסות מסטיקים ביום (חפיסה זה 28 גרם, 20 מסטיקים). לסיכום, תהנה, גם חפיסה שלמה ביום לא תהרוג אותך |
ציטוט:
יש סוכריות אקליפטוס. :blush: |
הסיבה היחידה שיכולה להיות נגד היא הסיכון של החומרים הכימיים שמצויים בו אבל אני מאמין שאתה לא מתפרע.
2-3 מסטיקים ביום של Must לא יהוו בעיה. |
ציטוט:
אם יש לי מסטקיים אני מפרק קופסא |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תלעס גת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ