![]() |
בקרוב הפרטיות שלכם תרד לטמיון, המדינה תדע עליכם ה-כ-ל
|
מה זה משנה לך?
|
יבאבא
|
שיט!:(
למי אכפת מהשטות הזו? שיעשו מה שבא להם. |
מדינת משטרה
אני מאמין שההצעת חוק הזאת לא תתקבל ברוב קולות בכנסת. |
אשכרה מדינת משטרה
מה הם רוצים לדעת עלי ? באיזה אתרים אני מאונן ?! |
אסור שכזה דבר יעבור.. מזה כול שוטר, יוכל לדעת באיזה אתרים גלשתי, מה הזמנתי, עם מי אני מדבר ועל מה, זה יותר גרוע מחיפוש בבית בלי צו. ככה הם יודעים עליך הכול בינינו מי לא משתמש באתרים,אימייל,איסי,מסנג'ר,פלאפון ?
|
זה יוריד את רמת הפשיעה ל-0 כביכול
אבל קשה לי להאמין שזה יתפוס... יהיו הפגנות וישרפו את כל הכנסת אם זה יעבור |
מה אפכת לכם, זה לא בא לתפוס כאלה שמאוננים באתרים אלא כאלה שמבצעים פשעים
|
אני בטוח שפושע שרצח את השכן שלו רץ לספר על זה לחברים באייסיקיו..
|
ומי לא מבצע פשעים בימינו?
|
מי ישמע מה יש להסתיר =s
|
בתכל'ס, זה ימנע גירושים, לא רק פשעים.
אבל אני לא מוכן לחוק הזה! מה הם ידעו איפה גלשתי והכל? אני לא רוצה שידעו שאני גולש בתפריטים של האתר. |
Up here in space
Im looking down on you My lasers trace Everything you do You think you've private lives Think nothing of the kind There is no true escape I'm watching all the time I'm made of metal My circuits gleam I am perpetual I keep the country clean |
אבל אז יגלו את האתרים הסודיים שאני נכנס אליהם וכל העולם יידע
|
זה לא יוכל לעבור בחיים זה פוגע בפרטיות עד לרמה מוגזמת
|
בתאכלס חבר'ה, כרגע גוגל יודע עלינו הכל.
הוא יודע איזה דברים אתה מחפש באינטרנט ואם יש לך גם את הסרגל כלים שלו, אז גם באיזה אתרים אתה גולש. הוא יודע מה האימיילים שלך בג'מייל, ואם יש לך אתר אינטרנט וחשבון אדסנס, אז גם כמה אתה מרוויח. גוגל גם יודע איפה אתה גר ואת הip שלך. גוגל משתלט על העולם! |
ציטוט:
|
הם גם ככה יודעים הכל!
וגם אם הם ידעו משהו ספציפי כאילו שהם יעשו משהו הזונות האלה. |
לא נורא
טכניקות להיתחמק מהדברים הללו ? לגלוש רק לאתרי פורנו של חובבים ,ככה אם במקרה תופסים אותך צופים בפורנו שמכיל גמדה ג'ינג'ית שלושה אלפקות וסנאי ,תמיד תוכלו להגיד " אוח בן דוד שלי והשטויות שלו " להתחיל לדבר עם אנשים בעל פה ...זה משום מה נהיה חטא בימינו ,הכל באינטרנט . |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ