![]() |
אנרגיה במשך היום...
מה הייתם ממליצים לאנרגיה במשך היום.(סובל מעייפות במשך שעות היום).?את הטבליות קפאין 200 מ"ג או את הגווארנה או ג'ינסנג קוריאני..?ואם אני ייקח את זה יום יום זה יחמיר לי את הבעיה לטווח הארוך והכדורים האלה יפסיקו להשפיע עליי כי אני יודע שהגוף מתרגל לקפאין וצריך כמויות גדולות יותר כל פעם כדי להשפיע על הגוף..
תודה לכל מי שיודע ויכול לעזור בנושא.. |
אני מציע לך שקודם כל תלך לרופא משפחה שיעשה לך בדיוק ויגלה מה היא הסיבה לחולשה במהלך היום.
|
ציטוט:
|
אתה אוכל סטייקים ובשר אדום לפני או המבורגרים וכאלה
לפני השינה? אם כן אז תפסיק אם זה וגם העיפות תפסיק לך כי גם לי זה היה ככה פעם.. |
לא מצאו לי שום בעיה בבדיקות....
ואני לא אוכל הרבה בשר אדום...קפאין יכול לעזור בחיטוב גם במקרה שאתה לא עושה כמעט אירובי..?ושוב אני רוצה לציין המטרה העיקרית שלי היא עירנות בלימודים וריכוז שחסר לי עקב העייפות במשך היום.. |
תישן כמו שצריך
|
אני ישן בדר"כ 6-7 שעות בלילה,שזה אמור להספיק לבנאדם ממוצע....לפעמים אולי מנמם שעה ביום גם....
אין לי ממש זמן לישון יותר מזה...כי אז לא יישאר לי כ"כ זמן לחיות את החיים... וחברים שלי ישנים 4-6 שעות בלילה ולא מתלוננים על עייפות ויכולים להתרכז בלימודים.... |
בן כמה אתה?? כי לפי מה שרשמת אתה עדיין בבית ספר ו6-7 שעות בגיל ההתבגרות ממש לא מספיק!
|
המינימום זה 8 שעות, כל פעם שאני ישן פחות אני עייף טילים בבצפר!
|
ציטוט:
|
lol
|
אני ממש לא בגיל ההתבגרות...אני לומד באוניברסיטה לימודים אינטנסיבים...
וזה קשה להחזיק את עצמך כשלומדים הרבה שעות ביום יום ואתה לא מרוכז...זה להפסיד הרבה חומר... למישהו יש הצעה?אני שוקל לקחת את הטבליות קפאין האלה,נראות לי כפתרון היעיל ביותר בינתיים |
תישן יותר וזהו!
ואם אתה קונה קפאין תעשה סייקלים, 3 ימים אתה לוקח 3 ימים אתה לא לוקח ככה הגוף לא יסתגל. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ