ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שכיבות שמיכה על האצבעות (https://israelbody.com/showthread.php?t=17811)

GEVER 27-08-07 12:46

שכיבות שמיכה על האצבעות

המאמן אתמול הראה לי תרגיל שזה שכיבות שמיכה על האצבעות כדי לחזק אותם השלב הבא זה לקפוץ על האצבעות מצד לצד הוא עושה את זה חופשי דרך אגב מה אתם חושבים על זה?

VoRteX 27-08-07 13:27

אתה רוצה לחזק את האצבעות?
לדעתי זה עניין של הרגל ואחרי כמה אימונים אתה כבר תהיה רגיל לזה.

ran_z 27-08-07 13:37

אני חושב שאין לך שום סיבה טובה לבצע שכיבות סמיכה על אצבעות ובטח שלא לקפוץ עליהם, המון לחץ על הפרקים (phalanges) ובטח שסכנת פציעה בקפיצה עליהם.

zav 27-08-07 13:41

תגיד למאמן שלך שהוא צריך חברה דחוף..

GEVER 27-08-07 14:03

הוא נשוי חחחח

GEVER 27-08-07 14:07

חוץ מזה לפי מה שאני יודע ככל שיש לך אצבעות יותר חזקות ככה קל לך לקחת בידיים דאמבלים גדולים יותר אני ניסיתי לעשות כמה ימים שכיבות שמיכה על אצבעות אחר לקחתי לידיים את הדאמבלים הרגילים שאני עובד איתם ושמתי לב שיותר קל לתפוס אותם כאילו פחות לחץ על האצבעות

TzachimmortaL 27-08-07 14:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gever
חוץ מזה לפי מה שאני יודע ככל שיש לך אצבעות יותר חזקות ככה קל לך לקחת בידיים דאמבלים גדולים יותר אני ניסיתי לעשות כמה ימים שכיבות שמיכה על אצבעות אחר לקחתי לידיים את הדאמבלים הרגילים שאני עובד איתם ושמתי לב שיותר קל לתפוס אותם כאילו פחות לחץ על האצבעות

תעבוד על שרירי האמה כדי שיהיה לך קל יותר להחזיק דאמבלים וכו'
אע"פ שאני לא רואה צורך לעבוד באופן ישיר על האמה כי אתה עובד עליה מספיק בכל התרגילים (ואצלי אישית במיוחד בתרגילי גב חח)

Mr.Olimpia 27-08-07 15:15

Get A Girlfriend

GEVER 27-08-07 15:44

יש לי חוץ מזה זה לא קשור

NadavCo 27-08-07 16:30

אני יודע שיש נזירי שאולין שבמשך שנים מרביצים לשקי חול בעזרת האצבעות עד שיום אחד הם יכולים לעשות עמידת ידיים על 5 אצבעות מכל יד ואז לאט לאט מורידים אצבעות. היה פעם משיהוא שהצליח לעשות עמידת ידיים על אצבע אחת מכל יד. אבל זה הדבר הכי לא שימושי בעולם...

Kachok 27-08-07 16:32

נשמע כמו מתכון בטוח לאיזה נקע או שניים או עשר

goldBEN 27-08-07 16:36

איך אפשר?
זה פשוט שובר את האצבעות...
זה יותר עובד על כוח סבל...

GEVER 27-08-07 17:10

לאט לאט מתרגלים

AB6Killer 27-08-07 17:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NadavCo
אני יודע שיש נזירי שאולין שבמשך שנים מרביצים לשקי חול בעזרת האצבעות עד שיום אחד הם יכולים לעשות עמידת ידיים על 5 אצבעות מכל יד ואז לאט לאט מורידים אצבעות. היה פעם משיהוא שהצליח לעשות עמידת ידיים על אצבע אחת מכל יד. אבל זה הדבר הכי לא שימושי בעולם...

אגב אני זוכר את התמונה הזאת של הזקן שעושה את זה .
עד עכשיו אף אחד בעולם לא הצליח לשבור את השיא,הצליחו על 2 אצבעות יותר מזה לא הצליח .
אגב עם האצבעות שלהם הם יכולים בכיף לחורר אבטיחים,
תחשבו מה קורה עם הוא בא אלייך חזק במכה עם האצבע או עם האבצעות ..?.ניראה לי שזה לא יהיה נעים חח

goldBEN 27-08-07 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer
אגב אני זוכר את התמונה הזאת של הזקן שעושה את זה .
עד עכשיו אף אחד בעולם לא הצליח לשבור את השיא,הצליחו על 2 אצבעות יותר מזה לא הצליח .
אגב עם האצבעות שלהם הם יכולים בכיף לחורר אבטיחים,
תחשבו מה קורה עם הוא בא אלייך חזק במכה עם האצבע או עם האבצעות ..?.ניראה לי שזה לא יהיה נעים חח

אין לך מה לדאוג.
זה לא יקרה לעולם.

AB6Killer 27-08-07 17:33

לך תידע אולי תילך מכות ופתאום משום מקום יצוץ לך איזה פריק אצבעות(נישמע גס חח) משאולין........

goldBEN 27-08-07 17:40

ציטוט:

לך תידע אולי תילך מכות ופתאום משום מקום יצוץ לך איזה פריק אצבעות(נישמע גס חח) משאולין........

אבל הם לא לומדים מה שהם לומדים בשביל להילחם. הכול בשביל להגיע לשלמות הנפש ולהארות נפשיות.

Berk0 27-08-07 17:40

ציטוט:

דייי אני לא נושם נתפסה לי הסרעפת מרוב צחוק....

AB6Killer 27-08-07 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אבל הם לא לומדים מה שהם לומדים בשביל להילחם. הכול בשביל להגיע לשלמות הנפש ולהארות נפשיות.

מה אתה אומר !!!! הם יודעים להלחם ,כל האילו הקופצים עם החרבות ,סכינים ,סלטות וכל החרטות האילו ,אילו אותם השאולינצי'קים ...ניראה לי שאין להם חלק בגוף שהוא לא מאומן "לשלמות"..

goldBEN 27-08-07 18:20

ציטוט:

מה אתה אומר !!!! הם יודעים להלחם ,כל האילו הקופצים עם החרבות ,סכינים ,סלטות וכל החרטות האילו ,אילו אותם השאולינצי'קים ...ניראה לי שאין להם חלק בגוף שהוא לא מאומן "לשלמות"..

הם לא מתאמנים להילחם!
אתה אף פעם לא תראה אחד מהם נלחם ואפילו לא להגנה עצמית. נקודה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ