ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות של אליאב מהפורומום... (https://israelbody.com/showthread.php?t=17717)

אני קרנףףףף 26-08-07 10:19

תמונות של אליאב מהפורומום...

התמונות הוסרו.
פעם הבאה שאתה תפרסם תמונות של חבר בפורום ללא ידיעתו ורשותו, תושעה לצמיתות.

bigbit 26-08-07 10:28

אליאב יש לך פטונציאל חבל על הזמן...מבנה גוף חייתי פשוט..תמשיך להשקיע ולעבוד קשה אתה תגיע הכי רחוק שיש..באמת..גנטיקה חבל על הזמן

StaSus 26-08-07 10:30

חח
אליאב נראה מעולה ואחלה גבר!

StaSus 26-08-07 10:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit
אליאב יש לך פטונציאל חבל על הזמן...מבנה גוף חייתי פשוט..תמשיך להשקיע ולעבוד קשה אתה תגיע הכי רחוק שיש..באמת..גנטיקה חבל על הזמן

חח גבר אתה יודע אתה יכול להקטין תתמונה באיימשק.. כך יהיה יותר יפה..

Mr.Bazooka 26-08-07 10:43

אליאב פשוט מדהים מכל הבחינות!

Berk0 26-08-07 11:02

נראה בחלט טוב, מאסיבי, יש גוף יפה, רק צברתה מלא נוזלים או שעליתה מלוכלך קיצר אתה כבר לא חטוב אש, התמונות שלך בחתימה שאתה יותר חטוב אתה נראה מפלצתי, תקן אותי אם אני טועה

YOG558 26-08-07 11:15

סוס על
וכתוב תמונות מהפורומים כך שלזה שמעלי אתה לא יודע ממתי התמונות ואולי זה היה לפני שהוא היה חטוב כמו בחתימה

zidan 26-08-07 11:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigbit

BIGBIT ראיתי איזה תמונה בפורום בחו"ל של איזה BB,אין לי מושג מי הוא,אבל הסייד צ'סט שלו ממש קטלני ודומה לשלך..סתם רציתי שתיראו

http://www.t-nation.com/img/photos/07-119-diet/abs.jpg
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/MH/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-11.jpg[/IMG]

Daniel-Barak 26-08-07 11:53

חחח אתם לא שמים לב שזו איזו תמונה לפני שנה-שנה וחצי לפחות?

Night_Wolf 26-08-07 11:55

חחחחחחחחחחחחחחח מזה צריך להיות?
אליאב ניראה זבוב שם(והוא ניראה מעולה) לעומת מה שהוא עכשיו נכון קרייזלר?מחר אתה בא לעוד מנה ?:sbb4: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:unsure:

אבל אפשר לראות את הגב הקטלני שלו אני אצלם אותו שהוא יבוא אלי שוב ויעלה שתיראו את ההתקדמות שלו:sbb4:

אור 26-08-07 12:02

אלו תמונות ישנות שכבר פרסמו ..

אליאב קרייסלר 26-08-07 12:45

אח שלי בבקשה ממך התמונות האלו ישנות אני יודע מסתובבות תמונות שלי במלא אתרי הכרויות (אני מדבר על אלה שנלקחו מהשוקס של חבר שלי למשל) ועוד כל מיני מקומות בקשה לא לפרסם אותן פה מהסיבה הפשוטה שהן ישנות מאוד לפני שנה וחצי + כשהייתי בכיתה י' זה היה...

תודה מראש , אליאב קרייסלר
אם אתה יכול להוריד אותן אני נורא יודה לך

אליאב קרייסלר 26-08-07 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחח מזה צריך להיות?
אליאב ניראה זבוב שם(והוא ניראה מעולה) לעומת מה שהוא עכשיו נכון קרייזלר?מחר אתה בא לעוד מנה ?:sbb4: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:unsure:

אבל אפשר לראות את הגב הקטלני שלו אני אצלם אותו שהוא יבוא אלי שוב ויעלה שתיראו את ההתקדמות שלו:sbb4:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלעד נראהלי שאנחנו נצטרך לצלם להם כמה תמונותת שלא יחשבו חס וחלילה שאני נראה כמו בתמונות האלו פה

eyalamzleg 26-08-07 12:58

תצלם! כבר חחח :sbb4:

אליאב קרייסלר 26-08-07 13:01

אני יצלם אין מה לדאוג רק שלא כל מי שרואה תמונה שלי ישר שיבוא להביא אותה לפה חחח כבר עשו את זה כמה פעמים זה לא נעים במיוחד שכולם מגיבים על איך היית נראה לפני שנה וחצי+ :dry:

zidan 26-08-07 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
אני יצלם אין מה לדאוג רק שלא כל מי שרואה תמונה שלי ישר שיבוא להביא אותה לפה חחח כבר עשו את זה כמה פעמים זה לא נעים במיוחד שכולם מגיבים על איך היית נראה לפני שנה וחצי+ :dry:

אחשלי אם ככה הם מגיבים על תמונות שהיית לפני שנה,אז מפחיד לחשוב איך הם יגיבו על תמונות עדכניות

gil-Nissim 26-08-07 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר

אתה יודע, יש לי כמה תמונות חדשות שלך על המחשב..
אם אתה רוצה שניתן להם טעימה ממך אני מוכן לעלות :dry:

אליאב קרייסלר 26-08-07 14:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
אתה יודע, יש לי כמה תמונות חדשות שלך על המחשב..
אם אתה רוצה שניתן להם טעימה ממך אני מוכן לעלות :dry:

חח סורי אבל אני נכנס ל"פרופיל נמוך"...
אין תמונות בתקופה הקרובה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ