![]() |
מסוכן להתאמן יחף ?
חוץ מהעובדה שיכול ליפול עליי איזה משהו כבד ומתכתי על כף הרגל ולשבור לה את האמ-אמא, האם זה מסוכן מבחינת אנטומית להתאמן יחף, לדוגמא בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט, שהכף רגל נותנת פוש בעלייה ?
אני מתאמן במרפסת ולפעמים אין לי כוח לשים נעליים, אבל פתאום יצא לי לחשוב על זה... מצד שני, אפשר לראות את כל האולד סקולז משתמשים באול-סטאר מסריחות, שלא נראה לי שתורמות משהו לאחיזה עם הסוליית אבן שלהן :dry: תודה חבר'ה :jockey: |
אני חושב שמבחינה אנטומית יותר טוב אפילו להתאמן יחף.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל הוא אמר לא להתייחס בקטע הזה :):):):).. |
אין לא להתייחס לזה שבמקרה יפול עליך דאמבל ותמחץ לך את הכף רגל
רוב הסיכויים שזה יקרה מתישהו(חס וחלילה) אז שים נעליים מטמעמי בטיחות זה לא כל כך קשה :jockey: |
בינינו,אם תיפול לך משקולת 40 קילו על הרגל זה לא יהיה משנה אם תהיה יחף או עם נעליים...בשתיהם הנזק יהיה קשה
|
ציטוט:
|
אני גם מתאמן יחף זה הכי נוח חח (אבל לפעמים אני מקבל מכה בזרת מדאמבלים ופלטות חח אבל חפיף)
|
נעל תבלום חלק מהמכה..
יש הבדל - אני הייתי שם נעליים זה לוקח 2 דקות |
אבל יותר נוח בלי נעליים
|
יותר נוח, וגם בריא יותר לכף הרגל, (כמובן עם אתה משאיר את הקשת מיוצבת גבוה ולא מפיל אותן...)
הייתי ואומר שזה מסוכן, אבל נעל ספורט לא תבלום כמעט כלום ממכה של דאמבל של דאמבל כבד, בשתיהן יהיה לך שבר בעצמות כף הרגל.... כשאני מתאמן בבית אז יחף, האמת שכשאני עושה הרמות עקבים אז אני גם מתאמן יחף (זובי על המכון..) |
בסקוואטים עדיף להתאמן עם נעליים. יותר יציבות.
|
זהו שגם אני פוחד שיפול לי המשקולת על הרגל..אני גם יחף ברוב הפעמיים של האימון...
|
למה לא
"פוחד שיפול משקולת על הרגל" נפלה לך בכלל פעם משקולת על הרגל שהייתה עם נעליים? |
עזבו את הקטע הזה בבקשה, אני מוכן לקחת את הסיכון,
מבחינה של בריאות לכף הרגל, איך עדיף ? |
ציטוט:
|
גם אני מתאמן יחף אבל אני לא צריך לדאוג מפלטות ודאמבלים שיפלו עליי וישברו לי את האצבעות
|
יותר בריא יחף.
|
אגב חשבתי על זה גם, הרי שהגוף לא נברא במטרה שילבישו עליו נעליים, אז הגיוני שיותר בריא יחף D:
מצד שני, לרוץ עם נעליים שמיועדות לריצה זה כבר סיפור אחר... |
ציטוט:
אחי אבל אם אבא שלך וסבא שלך וסבא רבא שלך וכו.. הלכו עם נעליים הרגל שלהם היתה רגילה לזה וסיגלה לעצמה את זה כמרכיב כמעט קבוע וככה זה בגנים שלך כי במהלך השנים האדם יראה שונה זה תלוי בתנאי הסביבה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ