![]() |
מתי אני יודע שיש לי כבר מספיק מסה לחיטוב??
שמעו אני רוצה גופה מעוצבת והכול ואני פשוט לא יודע מתי יש לי מספקי מסה בישביל לעצב ינו ואל תגזימו לא צריך מסה של אלי יענה ינו חח
גילל 16 גובה 167 מישקל 66-68 אחוזי שומן 14-15 ואני לא יודע אני רוצה לעשות מסה ועוד חמש חודש להתחיל חיטוב אבל זה בסדר?? אם מה שיש אפשר כבר לחטב נכון?? ועוד שאלה אחרונה כמה זמן פחות או יותר אני יודע שזה לכול אדם שונה אבל פחות או יותר יקח לי להוריד 5 אחוזי שומן ינו להגיע ל 10 אחוזי שומן אני מאמין שזה יספיק? |
למה להסתבך? תעשה מסה עד שיש לך את ההיקפים או שעברת את הגבול באחוז שומן ( ניגד 22 אחוז)
ואז תחטב וגופה מעוצבת יש בבית קברות באים הרבה ילדים פריקים לשמה מוציאים את הגופות ומעצבים אותם... |
לא מצחיק חח סתם שמע אין מצב אני מגיע לסכום כזה של אחוזי שומן
למה אתה מיתכוון להגיע להיקפים? |
בוא נתן לך דוגמה שתעזור לך:
איך עושים פסל? לוקחים אבן גדולה ממפסלים ממנה? או כל הזמן לפסל לשים עליה עוד חמר ולפסל עוד פעם מה לדעתל יצא יותר מהר? ככה גם בחיטוב , אם המטרה לשך יד 40 וגוף תואם אז אתה עול למאסה עד שאתה מגיע לזה ואז מוריד את השומן במקום לעשות 1223 חיטובים שיעכבו אותך |
אהה הבנתי אבל לידים אני פחות דואג אני יותר דואג בקשר לחזה ולבטן מבין
אהה פחות או יותר כמה סנטימטר אמור להיות החזה כדי שיראו אותו טוב אחרי חיטוב ויש לי יד בערך 35 -36 |
תמשיך במאסה לפי דעתי.
חיטוב טוב שיש לך יד מעל 40. |
סבבה אז בעזרת השם עוד שבוע אני חוזר לאימונים אחרי פציעה קלה שבוע וחצי אני כבר לא מיתאמן ואני ישאף לזה חח ויעשה אחרי זה חיטוב
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ