![]() |
Stasus בייספס,OMG!!
אז ככה,קבלו בייספס ספונטני מטורף של סטסוס,כן כן מטורף. שאר החלקים יבואו יותר מאוחר מסיבות אישיות,תהנו.
http://img209.imageshack.us/img209/3...5071713mt2.jpg יאללה,הגיבו בהמוניכם. |
לא נורמלי..
|
נו במת,תעלו תמונה נורמלית :(
|
רק לי זה נראה כמו שק אשכים?
|
סטס, אתה צריך ללכת לעשות בדיקה, לראות אם אין לך איזה גידול נדיר ביד הקדמית...
|
Wtf?!
|
ציטוט:
|
מעפן כרגיל...
|
תודה לכל החבר'ה על התגובות.
|
אולי תעלו פעם אחת תמונה נורמלית?
כל התמונות שלו בזווית גרועה, אור גרוע, איכות גרועה. חרא של תמונה. |
ציטוט:
|
נראה מטורף!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד:sbb4:
|
הזוית צילום משחקת פה 90% מהתמונה..
|
ציטוט:
מצטער גבר וכל מי שאיתו , אבל זה כל מה שאני יכול לחשוף כרגע , רק את הבייספס. אז מצטער חבר'ה, אתם גם לא חייבים להגיד פשוט פירסמתי מה שאני יכול . ושוב , אני מצטער. וד"א גבר יש לי סרטון ששם רואים יותר ברור את הבייספס. |
שמע סטס:)
ראיתי סרטונים שלך ותמונות יותר טובות מזו,אני בטוח אחי שיש לך עוד הרבה מה להציג פרט לבייספס שלך! סך הכל אתה אחד האנשים אם הגנטיקה הכי מצוינת ביד קדמית שיצא לי להכיר!:sbb4: |
ציטוט:
שמע , כל אחד והדעה שלו , זו התמונה היחידה שאני יכול להעלות, לא מבקש שום מחמאות , רק חוות דעת על מה שרואים.. ושמע דימי סתכל בסרטון של הבייספס שלי , אוליי תראה תדמיון, ואני לא חושב שהזווית משחקת פה 90% , היא גם נכנסת פה אבל לא הרבה.. |
אי אפשר לתת חוות דעת על פי התמונה הזאת לא משנה כמה גנטיקה יש לך
|
ציטוט:
אתה לא רואה בייספס? |
סטס אני יודע שהיד שלך גדולה, לא התכוונתי להגיד שאתה שחיף אש ושהזוית צילום היא מה שעושה לך את היד.
פשוט אתה כל הזמן מצלם רק את הבייספס [האמת שאם הייתה לי יד כזאת גם אני הייתי עושה את זה אבל אתה מבין את העיקרון], ואתה לא מצלם תמונות נורמליות. |
ציטוט:
הבנתי , כמו שאמרתי אני מוכן לחשוף רק בייספס בלי טרייספס ובגלל זה אני מצלם ככה , חלקים אחרים אני לא יחשוף בזמן הקרוב אוליי במסה.. מסיבות אישיות.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ