![]() |
(תמונה) יד אחורית
פעם ראשונה שאני מפרסם את היד אחורית
אז אפשר חוות דעת תודה? מצאתי את זה במחשב זה מלפני חודשיים חחח http://img207.imageshack.us/img207/8...2007281hq8.jpg |
נחמד מאוד
יאללה בהצלחה במאסה D: |
ציטוט:
אני כל יום טוחן את המטבח אז ......... |
נחמד,חלאס לעלות תמונות כל 3 דק',בהצלחה.
|
אחלה יד אחורית, כתף גם..
בהצלחה.. ד"א תקרא מאמרים , זה יעזור מאוד.. |
דווקא לא רע:)
|
ח העלתה את זה בfxp
|
ציטוט:
|
נחמד.
|
ציטוט:
אז אההה ............................ כובע? |
לא משו....
גם תצלם את זה מזווית שיראו את כל ה 3 ראשים ולא רק ראש אחד.... בכללי אתה לא נראה כמו אחד שמתאמן |
תפסיק לעלות כל שניה תמונה!!!!!!!!!!!
תעשה פוסט אחד מסודר של הכול וזהו וגם זה לא.. קרא מאמרים תלמד לאכול ולהתאמן תחזור עוד 3-4 חודשים ותראה הרבה יותר טוב בהצלחה בסיס טוב ותשתזף |
סביר יאלה תן מסה ותבוא אלינו גדול יותר עוד כמה חודשים
|
אתה שחיף טוב? שמח? מרוצה? אמרתי לך כבר חצי שנה מינימום
|
ציטוט:
|
תחזור עוד שתי דקות נראה אם יש שיפור..
|
אני חושב שאם תפרסם תמונה עוד דקה יראו את השיפור
|
ציטוט:
|
אחי אבל בתכלס אתה נראה כאילו הרעיבו אותך כמה זמן
ולפי התפריט שלך אני לא מתפלא אל תלך ראש בקיר,תהיה חכם , תבנה פתפריט לפי המדריך שנתתי לך לינק אליו ותתחיל כבר להתקדם ותמונות רק עוד חצי שנה! |
חחחחחחחחחחחח.......לא להעליב, אבל אחי, אתה נראה לי מפגר או משהו...
כל יום אתה מעלה תמונה, של כל פעם שריר אחד, אתה טוען שאתה נראה הרבה יותר טוב ואין לך אף פעם תמונות טובות. אתה אומר שהתמונה מלפני חודשיים???????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי אתמול צילמתה מקסימום לפי יומיים נו באמת. לא יודע למה אבל צריך ללמוד להיות כל כך מעצבן כמוך, אתה מדבר כמו ילד מסכן כזה, שואל שאלות מטומטמות, שלא לדבר על התשובות, לא יודע איך להסביר לך את זה בדיוק. בכל אופן, סביר, ואמרתה בפוסט שפירסמתה תמונה של הרגל אתמול, שאין לך מצלמה אחרת ופה בבירור רואים מצלמה אחרת, So, אחי תתאפס. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ