![]() |
ניגרי, בקשר למה שכתבת לי אתמול, כנס, תראה את הנתונים החדשים.
למען הסר ספק, לא אני מדדתי, גיל בכבודו ובעצמו מדד לי. (בחור טוב, תאמינו לי...)
לא יודע איפה אני אעצור, נראה לי ש105 קילו יספיקו לי, האחוזי שומן מתחילים להטריד אותי קצת, למרות שאני נראה עדיין די חטוב, בייחוד בגודל הזה. הנתונים בחתימה. היקף הזרוע כמובן קר, באימון אני מקבל פאמפ מטורף, מאמין שקרוב שאני קרוב ל47 ס"מ באימון. :boxing: להתראות במר ישראל. |
אה ואתה בא ומספר לכולם כדי שנתבעס שאנחנו לא נראים ככה? =]
חחח...סתם, אתה נראה חיה. |
אתה עדיין במחזור?
|
רגע,אם המטרה שלך היא 105 קילו,ואתה רוצה להתחרות שנה הבאה,אז תוך חודשיים גג נגיד אתה מגיע ל105 קילו,אתה תהיה ב"שימור" עד כמה חודשים לפני התחרות,ואז תחטב?
|
מה הגובה שלך?
זידן שימור דעתי זה זמן או שיתחיל חיטוב או שימשך מסה ואני חושב שתמיד טוב להמשיך מסה אבל קשה לי להאמין שאתה 99 קילו על 14 שומן אבל לא משנה לא יתווכח יכול להיות שאני טועה |
גובה 1.82
לגבי השאלה הקודמת : אני אגיע ל105, ומתכוון לאחר מכן להמשיך עוד, מקווה להגיע ל115 ואז חיטוב קטלני של 4 חודשים לפחות. (תלוי כמובן באחוז השומן) לגבי תחרות, עדיין לא סגור על זה... נראה איך אני אתקדם בחצי שנה הבאה. ותודה למחמיאים. PcGumMAn לא הבנתי...אני נראה פחות או יותר? או שאתה רומז שגיל לא יודע למדוד? או שאני שקרן? למה לי לכתוב דברים שאני לא? אני בן 14? מה זה ייתן לי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שאתה פחות מ99 קילו אבל יכול להיות שאני טועה ככה נראה לי לפי התמונות וכמה מדדים שעשיתי אבל כנראה שאני טועה:blush: |
השאלה שלי היא למה לעשות חיטוב של 4 חודש באמצע החורף? אתה תגיע ב4 חודש ל6 אחוז, בשביל מה?
|
hell הוא אחד התותחים,אני אישית ראיתי ודיברתי איתו במציאות,הנבאדם פשוט קרנףף.קבל צלש על זה גבר,וכמובן תמשיך להשקיע והמון הצלחה שיהיה.:sbb4:
|
עם קצת ממתקי חיטוב אפשר לסיים את החיטוב ב2 וחצי חודש... והם לא כאלה נוראים כמו חומרים (:
|
מרשים ידידי בהחלט:)
יאלה אתה באוף סיזן עכשיו אחי תצלם את הקוביות שלך למזכרת עד החיטוב הבא ותהנה מהאוכל ומהעליה הייתי שואל עוד דברים אבל זה לא לכאן:) |
אייל הוא חיה אמיתית ואני מאמין לו לכל מילה, שימו לב לתמונה אישית בצד ותראו שזה משקף.
אחלה נתונים, בהצלחה בהמשך ואל תתייאש:) |
תודה אנשים.
מעודד מאוד, צריך עידוד כזה, בייחוד שהקוביות נעלמות...:( נתראה בתחרות בעוד שבוע. דרך אגב, התמונה בצד צולמה במפגש שהיה ביום שישי לפני שבועיים בערך. שם הייתי 94 קילו. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אוכלים הרבה דייסה וישנים 8 שעות בלילה...:wiggle: |
Hell,אתה סוס מטורף אחי..באמת אתה נותן לי מוטיבציה,במיוחד היד הענקית הזאת שם בצד....בהצלחה בכל אשר תעשה...!!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ