![]() |
איך מתמודדים עם פרידה..?
:cry_1: כ"כ קשה לי..
זה קרה אתמול... אז איך אתם מתמודדים עם זה..? |
זה לא בגלל שאוריס אתמול פרסם פה כמה תמונות כן?
|
ציטוט:
|
moving on
|
ציטוט:
|
חח לא כמוני זה בטוח....אני נכנסתי לדיכאון של חודשיים,רדפתי אחריה כמו מניאק,השפלתי את עצמי,ולא יצא כלום,אז לסיכום,ממשיכים הלאה.
כי אם לא ממשיכים,אז מגלים שיש לה מישהו,ושהיא נפגשת איתו ומשקרת,ורוצים להרוג אותה,ומגלים שהיא זונה לא קטנה..קרה לכם או שזה רק אצלי? חחח |
ציטוט:
אילן אל תשאל נתפס לי אתמול בסוף האימון הצוואר בצורה רעה, אני לא לומד לקחים אני, זה פעם אחרונה שאני הולך לאימון אחרי שלילה לפני הייתי בחתונה שפירקתי שם את כל הבר וישנתי רק 3 שעות בלילה, אני אפילו לא זוכר מה עשיתי שנתפס לי הצוואר ככה, גמרתי את האימונים השבוע :dry: |
ציטוט:
הוא קיבל ממני יחס יותר מידי טוב.. כ"כ אהבתי אותו נתתי לו לגור אצלי, הייתי פחות יוצאת/הולכת לעבודה (אני עובדת במסיבות..) כדי להיות איתו, תמיד רציתי שנדבר בקיצור הוא אומר שהוא רוצה שקט.. אבל טוען שהוא עדיין אוהב אותי.. אני באמת אוהבת אותו.. ואין לי כוח לצאת לדייטים ולחפש לי מישהו עם אופי טוב ושיראה טוב.. אני יודעת שזה נשמע רדוד..אבל כ"כ אהבתי את האופי והמראה שלו ואני לא מוכנה להתפשר עם מישהו שלא יראה טוב.. אבל הבעיה שכל אלה שניראים טוב הם זבל..ואין לי כוח לגאוותנים.. קיצר.. מה אני עושה..? אני כ"כ מתגעגעת.. |
פרטי קצת, כמה זמן הייתם יחד?
|
ציטוט:
|
חצי שנה...
והייתי רואה אותו כמעט כל יום... בוא נגיד 3-5 פעמים בשבוע.. |
שימי דיכאון פול וויליום,תיכנסי לדיכאון שבוע,תגידי בא לי למות,אחרי זה תגידי "למה אני ככה בגללו",אני בחורה יפה אני יכול למצוא מישהו,אני לא יתן לו לגרום לי להיות ככה,וכל החרטא הזה,תאמיני לי זה יהיה ככה..
|
זה הרבה תלוי באופי שלך.
אם את חושבת שזה נגמר סופית, אני מציע שתעברי הלאה. שיא מצויין לעניין: http://www.youtube.com/watch?v=7dbvtQgJk18 |
תמשיכי עלאה יהיה בסדר=]:flowers:
בהצלחה:flowers: |
אני לא יכולה להמשיך הלאה
אין לי כוח לצאת לדייטים אני שונאת את זה שאחר כך הבן אדם מציק לך ונפגע ממך..וזה בגלל שלא בא לך עליו..אתה לא פנוי ריגשית. |
3-5 פעם בשבוע??
ברור שנמעס אחרי חצי שנה... צריך קצת להתגעגע, צריך זמן לחשוב אחד על השני. אני לא מבינה בכלל את אלא שנפרדים ועדיין אוהבים =\ |
ציטוט:
פשוט תמשיכי בחיים, מה אין לך מה לעשות חוץ מלהיות עם בן זוג? |
מתקלחים ומחפשים את הבא..
|
תלמדי לקח, תקחי כל מה שאת יכולה מהקשר הגמור הזה, מכל הטעויות שלך והכי חשוב אל תצטערי על שפגשת אותו, היית איתו וכו'...סתם בזבוז זמן.
להבא תדעי, להיפגש פחות, לקשור את עצמך לבן זוג פחות. לא לשים אותו במרכז החיים שלך, לשמור על חברים על משפחה ולא להתייחס אליו כאילו הוא היחיד שקיים. כי כשהוא הולך רק המשפחה, החברים, וכל הדברים שאת אוהבת לעשות נשארים לך. |
אבל אני מתגעגעת אליו זה נוראאא קשה לי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ