ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   לאאאאאאא ז-ה ל-א ק-ו-ר-ה ל-י!!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=17373)

Daniel-Barak 22-08-07 17:08

לאאאאאאא ז-ה ל-א ק-ו-ר-ה ל-י!!!

אחרי 5 שנים של שקט, זו הפעם הראשונה שפרצו לי לאייסיקיו!!
מהבוקר אני מנסה להתחבר אליו, אבל הסיסמא לא נכונה - היא שונתה!! אתמול רק נכנסתי אליו.....
מה לא עשיתי! ניסיתי להתחבר מ-4 מחשבים שונים, ניסיחתי להתחבר מגרסאות אייסי שונות, לעשות למחשב סריקת וירוסים (?), אבל זה לא עזר!!!

מה אפשר לעשות?!?!?!?!?

:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie:

:cry_1: :cry_1: :cry_1: :cry_1:

אור 22-08-07 17:09

שמת אימייל במספר?
מה המספר?

PcGunMan 22-08-07 17:10

מישהו התחבר לאיסי שלך ושלחתי הודעה הוא יצא ונכנס
זה היית אתה?

Daniel-Barak 22-08-07 17:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
מישהו התחבר לאיסי שלך ושלחתי הודעה הוא יצא ונכנס
זה היית אתה?

מתי?!?!
וזה לא אני, אני לא מצליח להכנס!

PcGunMan 22-08-07 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
מתי?!?!
וזה לא אני, אני לא מצליח להכנס!

ב2 ורבע בערך

Daniel-Barak 22-08-07 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
שמת אימייל במספר?
מה המספר?

לא, איפה, לא שמתי את המייל שלי. ד"א, כשחושבים על זה, אז זה די דבילי לשים, כי ברגע שמישהו פורץ לך, אז הוא מן הסתם ישנה את האי מייל או שימחק אותו...

המספר הוא 267075061

Daniel-Barak 22-08-07 17:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
ב2 ורבע בערך

לא............:(

אור 22-08-07 17:15

זה לא משנה אם הוא ימחק, זה לא מתעדכן מייד בשרתים של Icq וזה תקף..
ד"א, יש דבר כזה שנקרא Pm וזה גם אם תשנה 1000 פעם ישמר עדיין בסרברים של ה Icq זה מייל שאיתו רשמו את המספר בהתחלה, אבל לא שמת מייל בכלל..
ד"א שמים מייל בכדי לשחזר סיסמא, אנשים ששכחו ולאו דווקא כאלו שפרצו להם..

Gil-G 22-08-07 17:16

פריצות לאיסיקיו זה כל כך כיתה ט'...

Daniel-Barak 22-08-07 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
זה לא משנה אם הוא ימחק, זה לא מתעדכן מייד בשרתים של Icq וזה תקף..
ד"א, יש דבר כזה שנקרא Pm וזה גם אם תשנה 1000 פעם ישמר עדיין בסרברים של ה Icq זה מייל שאיתו רשמו את המספר בהתחלה, אבל לא שמת מייל בכלל..
ד"א שמים מייל בכדי לשחזר סיסמא, אנשים ששכחו ולאו דווקא כאלו שפרצו להם..

טוב לדעת באמת...
אז מה עכשיו, יש דרך כלשהי להציל את העניין? לא זכור לי בכלל שביקשו ממני לרשום אי מייל כשהתקנתי אייסיקיו לראשונה

PcGunMan 22-08-07 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
לא............:(

אחי אני יכול לעזור במשהו?:blush:

VoRteX 22-08-07 17:24

הסיסמא שלך הייתה קלה או קשה?

Daniel-Barak 22-08-07 17:27

בינונית-קשה
אותיות גדולות וקטנות, מספר וצורה

IRON-MASS 22-08-07 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
הסיסמא שלך הייתה קלה או קשה?

חחח מזה יכול לעזור? אבל האמת יש בזה משהו..אתה זכור לי כאחד שמבין ונראה לי שיש תוכנה שממציאה מלא מספרים ואיתה מנסים לפרוץ, משהו בסגנון, לכאן אתה חותר?:unsure:

דניאל, לא נראה לי שיש מה לעשות כל עוד אין EMAIL.

zidan 22-08-07 17:30

אחי אני לא בטוח שזה פריצה,כמה ידידות שלי גם פתחו אייסי חדש בטענה ש"פרצו" להם,אז או שיש תקלה בשרת,שזה נפוץ..או שיש גל פריצות חח..תקווה שזאת האפשרות הראשונה,ותנסה להתחבר מחר ככה..

SmaMMiT 22-08-07 17:32

גנבו גם לי לחבר שלי השבוע אייסי שהוא השתמש בו כבר 5 שנים!
גל פריצות או בעיה בשרת?

PcGunMan 22-08-07 17:34

לא רוצה לבאס אבל נראה לי זאת פריצה כי מישהו התחבר לו לאיסי בשעה שאמרתי קודם והוא בכלל לא התחבר!

VoRteX 22-08-07 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
חחח מזה יכול לעזור? אבל האמת יש בזה משהו..אתה זכור לי כאחד שמבין ונראה לי שיש תוכנה שממציאה מלא מספרים ואיתה מנסים לפרוץ, משהו בסגנון, לכאן אתה חותר?:unsure:

דניאל, לא נראה לי שיש מה לעשות כל עוד אין EMAIL.

תראה, העניין הוא שיש לי ניסיון בעסק הזה, פעם הייתי ממש פורץ הרבה מספרי 6 ספרות, היום נשארתי רק עם אחד כי כל השאר חילקתי לחברים, ונראה לי מאוד, אבל מאוד תמוה לבזבז משאבים וזמן על מספר אייסיקיו לא מיוחד - 267075061, שאין שום טעם לפרוץ אליו חוץ מלגרום עול לקורבן (דניאל).
אז או שזה מישהו שממש משעמם לו בחופש, והוא אשכרה בנה קובץ סיסמאות מורכב (הסיכוי שסיסמא עם אותיות גדולות וקטנות, ומספרים יפרץ כמעט לא קיים, זה פשוט שבועות אם לא חודשים של סריקות של סיסמאות על אותו מספר רק כדי למצוא את הסיסמא), וסרק על המספר של דניאל (מישהו רוצה לנקום בך?), או שלדעתי יש בעיה בשרת, וזה קורה.
תמתין כמה שעות, תנסה להיכנס אחר-כך.
בנוגע לכך שנכנסו מהחשבון שלך, אני באמת לא יודע, יש סיכוי שיש בעיה בשרת, יכול להיות מצב שהחשבון היה מחובר אבל אולי PcGunMan גם יכול להיות טועה.

Daniel-Barak 22-08-07 17:45

PcGunMan
תשאיר ת'אימייל שלך,אני צריך לשלוח לך משהו

IRON-MASS 22-08-07 17:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
תראה, העניין הוא שיש לי ניסיון בעסק הזה, פעם הייתי ממש פורץ הרבה מספרי 6 ספרות, היום נשארתי רק עם אחד כי כל השאר חילקתי לחברים, ונראה לי מאוד, אבל מאוד תמוה לבזבז משאבים וזמן על מספר אייסיקיו לא מיוחד - 267075061, שאין שום טעם לפרוץ אליו חוץ מלגרום עול לקורבן (דניאל).
אז או שזה מישהו שממש משעמם לו בחופש, והוא אשכרה בנה קובץ סיסמאות מורכב (הסיכוי שסיסמא עם אותיות גדולות וקטנות, ומספרים יפרץ כמעט לא קיים, זה פשוט שבועות אם לא חודשים של סריקות של סיסמאות על אותו מספר רק כדי למצוא את הסיסמא), וסרק על המספר של דניאל (מישהו רוצה לנקום בך?), או שלדעתי יש בעיה בשרת, וזה קורה.
תמתין כמה שעות, תנסה להיכנס אחר-כך.
בנוגע לכך שנכנסו מהחשבון שלך, אני באמת לא יודע, יש סיכוי שיש בעיה בשרת, יכול להיות מצב שהחשבון היה מחובר אבל אולי PcGunMan גם יכול להיות טועה.

חחח נזכרתי שפעם שהיה לי איסיקיו היה לי המון מספרים מקוצרים של 6,7 ספרות. בסוף השתמשתי רק ב2 מספרי 6 ספרות ולבסוף פרצו לי אליהם או שהשתמשו בקטע הזה של המייל כדי להשיג אותו בחזרה. איסקיו תוכנה איטית וכבדה וכל הקטע של המספרים מקוצרים והפריצות זה טמטום אחד גדול.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ