ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   איזה תוסף הכי מומלץ לעלייה במאסה? (https://israelbody.com/showthread.php?t=17330)

sason 22-08-07 01:24

איזה תוסף הכי מומלץ לעלייה במאסה?

אני עכשיו אחרי שלוש חודשים של עליה במאסה..
לפני העליה שקלתי 67 עכשיו אני שוקל 75 והגובה 1.80

השרירים בידיים גדלו ב3 סנטימטר.. ועכשיו הם 35 שמואל 34 ימין..
אז מה אתם אומרים מה מומלץ לעלייה במאסה אבל אני מאוד מקפיד לא להעלות בשומן יותר מדי ..
אז יש משו טוב שאני לא יתחיל לקבל פתאום בטן או דברים כאלה
תודה לעוזרים

TzachimmortaL 22-08-07 07:25

אם אין לך זמן לאכול טוב- גיינר ללא ספק.
אם אתה לא מצליח לדחוף לעצמך הרבה חלבון - אבקת חלבון.
אם אתה סתם תקוע במשקלים ובא לך שיהיה שינוי לטובה - קריאטין :jockey:

skepper 22-08-07 08:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason

אז מה אתם אומרים מה מומלץ לעלייה במאסה אבל אני מאוד מקפיד לא להעלות בשומן יותר מדי ..
תודה לעוזרים

עלייה יפה מאוד!!!

יש מצב שאתה מעלה את התפריט שלך ?

YOYO 22-08-07 09:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason

תודה לעוזרים

ההתקדמות שלך יפה מאוד
לדעתי אתה לא צריך גיינר מיותר בשבילך
קריאטין יכול להיות טוב עבורך נותן עליה בכוח ויעיל מאוד למסה

Moshe 22-08-07 10:18

Gh :)

Berk0 22-08-07 11:13

משה, gh זה לא מזיז תביצה, שיקח כבר סוסנטון ודיאנבול ביחד

Moshe 22-08-07 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
משה, gh זה לא מזיז תביצה, שיקח כבר סוסנטון ודיאנבול ביחד

תאחלס מכל התחום סטרואידים זה התחום הכי חלש שלי , ולמה ? כי אני יודע שאם אני אתחיל להתעניין יותר מדי האופי שלי ישבר באיזשהוא מצב של חולשה בדרך עצמה ואני אנסה לקחת , לכן אני לא קורא ולא מתעניין יותר מדי בנושא , אז סלח לי אם טעיתי:flowers:

Berk0 22-08-07 11:23

חחח לא תאמת gh עם עם החברים הטובים שלו, זה סייקל משהו דה בסט, מסדר לך תגוף לרמה של חו''ל, בכול אופן, אין פסול בללמוד ולקרוא ולהתעניין, רק לשמור על כלל פשוט שעד גיל 21 לא נוגעים בכלום :D

Moshe 22-08-07 11:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
חחח לא תאמת gh עם עם החברים הטובים שלו, זה סייקל משהו דה בסט, מסדר לך תגוף לרמה של חו''ל, בכול אופן, אין פסול בללמוד ולקרוא ולהתעניין, רק לשמור על כלל פשוט שעד גיל 21 לא נוגעים בכלום :D

הבעיה שאני לא רוצה לגעת בכלל ואם אני אתעניין יותר מדי אני אגע בטוח ...

Berk0 22-08-07 11:32

אתה רוצה להגיד שאין לך שליטה עצמית? ואם מישהו יביא לך מדריך לסנתז טריאצטון באמבטיה, אתה מוכרח לעשות את זה?

קיצר אחי שליטה עצמית מאוד חשובה.

Moshe 22-08-07 11:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
אתה רוצה להגיד שאין לך שליטה עצמית? ואם מישהו יביא לך מדריך לסנתז טריאצטון באמבטיה, אתה מוכרח לעשות את זה?

קיצר אחי שליטה עצמית מאוד חשובה.

יש לי שליטה , אבל אם אני מתעניין במשהו אני חוקר אותו למוות ואני יודע שבסופו של דבר נגיד עוד 3-4-5 שנים אני אקח , ולמה? כי אני אגיד כוס אמק נשבר לי הזין והגעתי נגיד למימוש פוטנציאל או לפחות למשהו שיכלתי לעשות בעצמי במהירות סבירה ולא להתקדם ס"מ ביד בשנה ואז אני אקח , למרות שאני לא מתאמן וגם לא ממש בא לי לחזור אבל אני אומר בכללי שאם אני מתעניין במשהו אני הולך איתו עד הסוף אני גם בטוח שאני אמצא מחקרים שסוג מסויים של סטוראידים עם PCT מסויים לא יזיקו בחיים לגוף ואז אני אנסה ..

skepper 22-08-07 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
יש לי שליטה , אבל אם אני מתעניין במשהו אני חוקר אותו למוות ואני יודע שבסופו של דבר נגיד עוד 3-4-5 שנים אני אקח , ולמה? כי אני אגיד כוס אמק נשבר לי הזין והגעתי נגיד למימוש פוטנציאל או לפחות למשהו שיכלתי לעשות בעצמי במהירות סבירה ולא להתקדם ס"מ ביד בשנה ואז אני אקח , למרות שאני לא מתאמן וגם לא ממש בא לי לחזור אבל אני אומר בכללי שאם אני מתעניין במשהו אני הולך איתו עד הסוף אני גם בטוח שאני אמצא מחקרים שסוג מסויים של סטוראידים עם PCT מסויים לא יזיקו בחיים לגוף ואז אני אנסה ..

בכל דבר בחיים אתה ככה ?

Moshe 22-08-07 11:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skepper
בכל דבר בחיים אתה ככה ?

בקשר לזה שאני חוקר ומתעניין בדברים ? כן.. אני סקרן ..
בוא נגיד שאם אני אקח על עצמי תחום עניין מסויים אני יאנוס לו תנשמה עד שאני ידע הכל או לפחות אבין את הנושא ואז אני יעזוב את זה לאט לאט ויעבור לנושא אחר :)

P-a-n-1-c 22-08-07 12:01

משה מה אתה מחרטט
בינינו הידע שלך בתזונה הוא רבע עוף ביחס לכמות שאתה אשכרה יכול להגיע אם באמת היית כזה חוקר וסקרן.. ואל תגיד לי שאתה לא התעניינת בתזונה פעם.
אתה חוקר ומתעניין כמו כל אדם וקצת מעבר, אתה רוצה לדעת מה זה מישהו שאונס את הנשמה? gal.t ו- m0she.

Moshe 22-08-07 12:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
משה מה אתה מחרטט
בינינו הידע שלך בתזונה הוא רבע עוף ביחס לכמות שאתה אשכרה יכול להגיע אם באמת היית כזה חוקר וסקרן.. ואל תגיד לי שאתה לא התעניינת בתזונה פעם.
אתה חוקר ומתעניין כמו כל אדם וקצת מעבר, אתה רוצה לדעת מה זה מישהו שאונס את הנשמה? gal.t ו- m0she.

ציטוט:

וא נגיד שאם אני אקח על עצמי תחום עניין מסויים אני יאנוס לו תנשמה עד שאני ידע הכל או לפחות אבין את הנושא
:boxing:

Berk0 22-08-07 12:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
משה מה אתה מחרטט

איפה באמת gal. t הבן אדם פעם היה מביא מאמרים, ומחקים ומעדכן תמיד, הבן אדם נעלם מאז שההיתי פה פעם אחורנה לפני שנה ומשהו.

Moshe 22-08-07 12:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Berk0
איפה באמת gal. t הבן אדם פעם היה מביא מאמרים, ומחקים ומעדכן תמיד, הבן אדם נעלם מאז שההיתי פה פעם אחורנה לפני שנה ומשהו.

הוא עובד בישראלבאדי , הוא פה ושם בדיונים מענינים נכנס לפעמים מגיב..

skepper 22-08-07 15:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
בקשר לזה שאני חוקר ומתעניין בדברים ? כן.. אני סקרן ..
בוא נגיד שאם אני אקח על עצמי תחום עניין מסויים אני יאנוס לו תנשמה עד שאני ידע הכל או לפחות אבין את הנושא ואז אני יעזוב את זה לאט לאט ויעבור לנושא אחר :)

לדעת ולהבין זה לא אומר לנסות....

אתה יודע: בעלים של עץ האקליפטוס יש חומר שנקרא ציאניד ולא כדאי לאכול אותו.

עכשיו לך תתעניין , תאנוס ותטעם..... ;)

sason 23-08-07 11:47

תודה לעוזרים.. ובמיוחד למשה ולשאר שפתחנו נושא אחר פה =] סתם אחים שלי בקטנה..

ולמיששאל אותי על התפריט שלי אז הכנתי משהו לפני שהתחלתי אבל אני בעיקר אוכל 4 פעמים ביום בוקר צהריים ערב ולפני שינה.. בסביבות 100-120 גרם חלבון הארוחה שלפני האימון יש בה כמובן טונה.. ובעיקר זהו.. והתוכנית אימונים זה איתן בנה לי פה.. היא אם דגש על הידיים..

תודה לעוזרים

sason 23-08-07 11:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoyo
ההתקדמות שלך יפה מאוד
לדעתי אתה לא צריך גיינר מיותר בשבילך
קריאטין יכול להיות טוב עבורך נותן עליה בכוח ויעיל מאוד למסה

אז אתה ממליץ על קריאטין אחי?
מה הפעולה של זה יענו מזה עושה לגוף?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ