ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   כל מפתחי הגוף שהשתתפו ב IFBB, תתנגדו אם נעלה את התמונות ל BB.com ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=17255)

אור 21-08-07 12:32

כל מפתחי הגוף שהשתתפו ב IFBB, תתנגדו אם נעלה את התמונות ל BB.com ?

אני רק רוצה לקבל אישור, נעשה עם התמונות שלכם קצת כבוד לישראלים בחו"ל,
ככה מי שיכנס ויראה תמונות של ישראלים, הוא יראה שגם בישראל יש רמה, זה נכנס לתודעה..

פשוט מאוד אם מישהו ידבר להבא על ישראל, כל משתמש שראה את התמונות ידע שדווקא יש כבוד בארץ הקטנה שלנו, ואולי גם יגיב לטובתנו, מה שהלוואי ויצור מעגל שבסוף יאהבו אותנו שם :unsure:

סתם ניסיון נחמד, וגם תקבלו פידבקים מאנשים מחו"ל,

אז תיהיו מוכנים שנפרסם את התמונות בפורום BB בחו"ל? כל מתחרה שמעוניין שאני אעלה עוד תמונות אחרות שלו שלא נמצאות בגלריה שישלח לי מייל ל admin at atraf-f.net
at = @ ותורידו את הרווחים מסביב ל at ..

Vin diesel 21-08-07 12:37

אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב...יעשו מהם בדיחה...המתחרים של הארץ,זה חובבנים של חו'ל. וחוץ מזה ברגע שיראו "יהודי" לא אכפת לנאצים האלה איך אתה נראה הם סמים עליך זין.אבל זה רק דעתי.

אור 21-08-07 12:44

אף אחד לא יכול לעשות שם בדיחה, עובדה שלא מזמן ישראלים פרסמו ודווקא הגיבו להם יפה מאוד .

Vin diesel 21-08-07 12:46

אוקי סבבה..אם יש פה חברה שרוצים אז בכייף..

Yoshi-Moto 21-08-07 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב...יעשו מהם בדיחה...המתחרים של הארץ,זה חובבנים של חו'ל. וחוץ מזה ברגע שיראו "יהודי" לא אכפת לנאצים האלה איך אתה נראה הם סמים עליך זין.אבל זה רק דעתי.

אני לא חושב שמישהו משם יכול לקבל תגובות רעות.. לכולם שם יש גוף שלא יבייש אף אדם מBB קום.עריכה:
בעיקר מאור ועמית (!!!!!!!!!!!)

Shauder 21-08-07 12:49

שים גם תסרטון של אלון עם כבר =)

benwin21 21-08-07 12:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אף אחד לא יכול לעשות שם בדיחה, עובדה שלא מזמן ישראלים פרסמו ודווקא הגיבו להם יפה מאוד .

כנראה לא ראית אתת התגובות שנתנו לסיקס פאק שם

slim shady 21-08-07 12:49

תביאו ללינק לפירסום של זה שנראה מה אומרים עליהם.. אייזה תגובות כבר יכולים להגיד על מאור זרדז?? יש לו גוף בן זונה אולי לא ברמה של אולימפיה אבל אכן ברמה עולמית..

bigbit 21-08-07 12:50

אני לא אתנגד..אפילו בשמחה..
חשיפה זה דבר טוב

Yoshi-Moto 21-08-07 12:50

חוץ מזה שאם התגובות רעות אז זה בגלל האנטישמיות לא בגלל הרמה..

מוטי 21-08-07 12:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
אוקי סבבה..אם יש פה חברה שרוצים אז בכייף..

אתמול פרסמתי סרטון של מאור והגיבו טוב מאוד

אור 21-08-07 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
כנראה לא ראית אתת התגובות שנתנו לסיקס פאק שם

כנראה שלא ראית את הסרטון שהוא העלה לשם עם חברה שלו :unsure:
מוטי, תביא קישור לאשכול..

benwin21 21-08-07 13:43

הנה לינק לאשכול שהוא פתח: http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=4235633

אור 21-08-07 14:02

למה העלתם את הסרטון ב FLIX? , צריך לשים ב youtube .. ולפרסם, הרבה שמה עילגים ולא הבינו בטח איך רואים.
480 צפיות ו6 תגובות, אני די בטוח שזו הסיבה, בכלל הכותרת מר ישראל 2007 בטח משכה מאוד, חובה לעלות ל YOUTUBE ולפרסם שם שוב, וגם צריך לפרסם תמונות מהגלריה של IRONMAN..

מוטי 21-08-07 14:03

חיפשתי דרך איך להוריד את הסרטון מפליקס למחשב ולעלות ל-Youtube אבל אני לא מצאתי

אם תמצא דרך אני אשמח להעלאות את כל הסרטונים ל-Youtube ולפרסם שם

benwin21 21-08-07 14:08

אור אם אתה רוצה שאני אעלה תמונות פשוט תגיד

אור 21-08-07 14:09

כל מי שיכול להעלות לשם שיעלה, אני עכשיו מעלה תמונות של אור ביטון , תמונות מהחנות, בפורום הגולשים שלהם שם.

עריכה, פרסמתי..
ומוטי מה העלת תמונה של לוליק בפורום של Ifbb Pro?

מוטי 21-08-07 14:55

כן זה היה בטעות

ראובן סלומון 21-08-07 15:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אני רק רוצה לקבל אישור, נעשה עם התמונות שלכם קצת כבוד לישראלים בחו"ל,
ככה מי שיכנס ויראה תמונות של ישראלים, הוא יראה שגם בישראל יש רמה, זה נכנס לתודעה..

פשוט מאוד אם מישהו ידבר להבא על ישראל, כל משתמש שראה את התמונות ידע שדווקא יש כבוד בארץ הקטנה שלנו, ואולי גם יגיב לטובתנו, מה שהלוואי ויצור מעגל שבסוף יאהבו אותנו שם :unsure:

סתם ניסיון נחמד, וגם תקבלו פידבקים מאנשים מחו"ל,

אז תיהיו מוכנים שנפרסם את התמונות בפורום BB בחו"ל? כל מתחרה שמעוניין שאני אעלה עוד תמונות אחרות שלו שלא נמצאות בגלריה שישלח לי מייל ל admin at atraf-f.net
at = @ ותורידו את הרווחים מסביב ל at ..

אני אשמח!

Berk0 21-08-07 16:05

חח מעניין מה האנטישמים יגידו שיראו יהודי בגודל של עמית\מאור.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ