![]() |
כל מפתחי הגוף שהשתתפו ב IFBB, תתנגדו אם נעלה את התמונות ל BB.com ?
אני רק רוצה לקבל אישור, נעשה עם התמונות שלכם קצת כבוד לישראלים בחו"ל,
ככה מי שיכנס ויראה תמונות של ישראלים, הוא יראה שגם בישראל יש רמה, זה נכנס לתודעה.. פשוט מאוד אם מישהו ידבר להבא על ישראל, כל משתמש שראה את התמונות ידע שדווקא יש כבוד בארץ הקטנה שלנו, ואולי גם יגיב לטובתנו, מה שהלוואי ויצור מעגל שבסוף יאהבו אותנו שם :unsure: סתם ניסיון נחמד, וגם תקבלו פידבקים מאנשים מחו"ל, אז תיהיו מוכנים שנפרסם את התמונות בפורום BB בחו"ל? כל מתחרה שמעוניין שאני אעלה עוד תמונות אחרות שלו שלא נמצאות בגלריה שישלח לי מייל ל admin at atraf-f.net at = @ ותורידו את הרווחים מסביב ל at .. |
אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב...יעשו מהם בדיחה...המתחרים של הארץ,זה חובבנים של חו'ל. וחוץ מזה ברגע שיראו "יהודי" לא אכפת לנאצים האלה איך אתה נראה הם סמים עליך זין.אבל זה רק דעתי.
|
אף אחד לא יכול לעשות שם בדיחה, עובדה שלא מזמן ישראלים פרסמו ודווקא הגיבו להם יפה מאוד .
|
אוקי סבבה..אם יש פה חברה שרוצים אז בכייף..
|
ציטוט:
בעיקר מאור ועמית (!!!!!!!!!!!) |
שים גם תסרטון של אלון עם כבר =)
|
ציטוט:
|
תביאו ללינק לפירסום של זה שנראה מה אומרים עליהם.. אייזה תגובות כבר יכולים להגיד על מאור זרדז?? יש לו גוף בן זונה אולי לא ברמה של אולימפיה אבל אכן ברמה עולמית..
|
אני לא אתנגד..אפילו בשמחה..
חשיפה זה דבר טוב |
חוץ מזה שאם התגובות רעות אז זה בגלל האנטישמיות לא בגלל הרמה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מוטי, תביא קישור לאשכול.. |
הנה לינק לאשכול שהוא פתח: http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=4235633
|
למה העלתם את הסרטון ב FLIX? , צריך לשים ב youtube .. ולפרסם, הרבה שמה עילגים ולא הבינו בטח איך רואים.
480 צפיות ו6 תגובות, אני די בטוח שזו הסיבה, בכלל הכותרת מר ישראל 2007 בטח משכה מאוד, חובה לעלות ל YOUTUBE ולפרסם שם שוב, וגם צריך לפרסם תמונות מהגלריה של IRONMAN.. |
חיפשתי דרך איך להוריד את הסרטון מפליקס למחשב ולעלות ל-Youtube אבל אני לא מצאתי
אם תמצא דרך אני אשמח להעלאות את כל הסרטונים ל-Youtube ולפרסם שם |
אור אם אתה רוצה שאני אעלה תמונות פשוט תגיד
|
כל מי שיכול להעלות לשם שיעלה, אני עכשיו מעלה תמונות של אור ביטון , תמונות מהחנות, בפורום הגולשים שלהם שם.
עריכה, פרסמתי.. ומוטי מה העלת תמונה של לוליק בפורום של Ifbb Pro? |
כן זה היה בטעות
|
ציטוט:
|
חח מעניין מה האנטישמים יגידו שיראו יהודי בגודל של עמית\מאור.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ