![]() |
חיטוב.......
אהלן
סוף סוף התחלתי חיטוב אחרי כ חודשיים של מסה מלוכלכת הנה התפריט שלי תתנו לי חוות דעת בבקשה.... אני שוקל: 57 גובה: 165 גיל: 15 אחוזי שומן משוערים: כ 17% ארוחת בוקר: מלפפון שתי פרוסות לחם קל 200 מ'ל חלב 1% גבינה לבנה 0.5% 30 גרם ארוחת עשר: לחמניה מחיטה מלאה גבינה צהובה 7% עגבנייה צהריים: עוף/בשר 125 גרם אורז/פסטה 150 גרם כף שמן זית סלט גדול (חסה עגבנייה גזר מלפפון) לפני אימון תפוח אדמה מבושל בננה אחרי אימון: טונה 11 גרם סוכר ענבים לפני שניה 90 גרם גבינה לבנה 0.5 ביצה קשה סלט קטן (עגבניה מלפפון) מצוייד במולטי ויטמין מים:כ 2-3 ליטר ביום ערכים תזונתיים קלוריות: 1520 שומנים 34 חלבון 124 פחמימות 164 |
נראה טוב האמת, בהצלחה
|
עם הזמן להוריד פחממות אתה יודע כן?
|
כן אני יודע
אבל לאט לאט אני רק בשלב ראשון (התחלתי היום) |
מה המטרות שלך ? לאיזה משקל אתה שואף להגיע + אחוז שומן משוער וכמה אתה היום ?
|
אני שואף להוריד בערך כ 5-7 אחוזי שומן
והיום אני בערך כ 17 אחוז שומן |
התפריט נראה טוב אולי במקום כף שמן בצהריים תשים חצי כף ואת החצי השני בערב בשביל שהספיגה של החלבון תיהיה איטית יותר
|
לא רע של תפריט..אני הייתי מוריד בארוחונת לפני אימון את התפוח אדמה ומכניס איזה 4 לבני ביצה..
סה"כ תפריט טוב..עם הזמן תעלה עוד חלבונים ותוריד פחממות..שיהיה לך בהצלחה.. והרבה אירובי הכי חשוב! |
ציטוט:
עכשיו אתה שוקל 56 על 17 אחוז זתומרת יש לך בערך 10 קילו שומן בגוף אתה רוצה להגיע ל10 אחוז זתומרת בערך 5 קילו שומן בגוף. אתה צריך סה"כ להוריד 5 קילו של שומן.. תבדוק עם החברה בפורום תוך כמה זמן זה אפשרי עם תפריט כזה. |
תיזהר מאוד עם החיטוב בגיל הזה ואל תגזים איתו יותר מדי שלא תפגע לעצמך בגדילה בטעות. בכל מקרה בהצלחה! |
ציטוט:
ותרחיב טיפה למה התכוונת |
אז ככה, שומן תעלה ל50 גרם לפחות, אתה לא אוכל מספיק שומן, אם תעלה ל50 גרם שומן ביום זה יעלה לך ב144 קלוריות, את הקלוריות האלו תוריד מפחמימות (משהו כמו 30-40 פחמימות).
תזכור לעשות אירובי ותזכור כעבור זמן מה לעבור לשלב ב' ולהוריד עוד פחמימות. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי 1500 קלוריות זאת אומרת 10X3 שזה 30 לא ככה? |
ציטוט:
אתה יכול גם 45 שומן. |
יש לי שאלה לגבי מולטיויטמין
1.באיזה שעה ביום כדאי לצרוך את זה 2.והאם זה עדיף על ירקות טריים |
ציטוט:
2 לא עדיף ירקות הכי טוב טבעי אבל בחיטוב קשה לקבל את כול הויטנמינים והמנרלים כולל ויטמיני B ברזל וכו |
אתם לא נורמלים.
ילד בגיל 15 צריך לאכול ה-כ-ל! חיטוב עאלק. טימטום לא חיטוב. |
ציטוט:
מה הבעיה פה? |
הבעיה היא שאתה עוד תספיק לעשות חיטובים ולאכול לפי תפריט.
זה כמובן טוב שאתה משקיע וזה נפלא שכבר מעכשיו אתה כביכול "שומר".. אבל כל מערכות הגוף שלך עדיין מתעצבות והמטבוליזם בינהן, לכן הייתי ממליצה לך לחכות עם זה לאכול כל מה שבא לך ולהתאמן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ