![]() |
בקשה:
אני מתאמן כ9 חודשים רציני..
בן 16 וחצי גובה 174 משקל 66 הגוף השתפר סבבה.. אבל הידיים כבר איזה חצי שנה תקועות אותו דבר ואני משקיע בהם כמו בשאר הגוף.. כל היד לא רואים אותה יותר גדולה ומסיבית בעיקר הבייספס.. אפשר בבקשה תוכנית עצבנית לידיים טרייספס ובייספס.. תודה רבה לעוזרים!!:sbb4: |
איך אתה מתאמן?
|
פשוט תתן יותר דגש עליהן באימונים (גיוון\תרגילים\סטים?)
|
תשנה תוכנית, אל תעמיס יותר מידי, תאכל ותישן.
|
כמה סטים לתת בקידמית ואחורית ?
ככה סבבה? יד קדמית: כפיפות מרפקים כנגד מוט W 4x7 כפיפות מרפקים בישיבה כנגד משקולות 3x9 יד אחורית: לחיצה צרפתית 4x7 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון במוט 4x9 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון יד יד לצד 2x12 |
ציטוט:
|
ציטוט:
חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 3X8 לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות 3X10 פרפר במכונה 3X10 יד אחורית: פשיטת מרפקים פולי עליון כנגד מוט 2X12 הרמת משקולת אחת מאחורי הראש – שתי ידיים אוחזות משקולת אחת 3X8 פשיטות מרפקים בשכיבה כנגד מוט W – לחיצה צרפתית 4X7 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 3X10 הרחקת כתפיים לצדדים בישיבה כנגד משקולות בודדות 3X8 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם פלטה 3X8 אימון B: גב: פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4X6 פולי רחב לפנים 2X10 חתירה בישיבה על כסא- פולי תחתון – משיכה לטבור 3X8 גב תחתון 3X12 רגליים: סקוואט חופשי עם מוט 4X8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3X12 כפיפת רגליים במכונה 3X8 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4X7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 3X9 בטן: פעמיים בשבוע 2 תרגילים שונים 3 סטים בכל תרגיל עד 15 חזרות |
ציטוט:
בעצם, כשאני מסתכל על התוכנית, אתה עושה יותר מידי סטים. \= 9 סטים לכתפיים ו-9 סטים לחזה? לא חבל אחי? אבל אני אתמקד בידיים בינתיים, אתה מעמיס יותר מידי. אתה צריך לעבוד על 4 סטים או 5 מקסימום בסך הכול. אתה עובד יותר מידי ואתה מעמיס יותר מידי ואתה לא על חומרים או משהו אז הגוף שלך לא מתפתח...להתחלה זאת תוכנית סבבה אבל עברת את ההתחלה. תעבוד על משהו יותר רציני ותזכור שכמה שיותר לא תמיד הכי טוב.. |
ציטוט:
לפעמים אני גם עובר בשרירים גדולים ת9 .. תגיד כמה סטים על כל שריר עם אני עובר על מסה חזק.. תודה מראש |
ציטוט:
8-10 לגדול (10 זה במקרים נדירים). 4-5 לשריר קטן. בכתף אתה יכול לחרוג ל-6 סטים ולעשות ככה לפי דעתי: 3-4 סטים לכתף צדדית ו-2-3 סטים לכתף אחורית/קדמית (כל פעם לשנות בין אחורית וקדמית). |
ציטוט:
|
יותר מדי סטים
האימון שלך לא צריך לעבור תשעה גג |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ