![]() |
מה קורה אם אין זמן לפתח גוף?
שלום ..
אני קורא כאן חצי שנה ככה וכל הזמן אני אומר "שבוע הבא אני ארשם" ומושך את זה ומושך את זה .. אז לא משנה שהמוטיבציה ירדה פלאים כי אני רק חושב לעצמי "בחצי שנה יכלתי לעשות לי אחלה גוף" אני סיימתי יב' , ובנובמר השנה אני מתגייס ... משמע יש לי חודשיים וחצי לפתח גוף .. כרגע אני 1.78 על 60 קילו.. שחיף .. ורציתי לדעת האם כדאי לי להכנס לכל העניין הזה .. ואיזה תוצאות אני כבר יוכל להגיע אליכם בחודשיים... דבר נוסף .. אממ מלבד תזונה נבונה ואימונים סדירים ונוקשים , בהנחה שיש כסף , עד כמה קריאטין יכול לעזור ? תודה רבה |
תוצאות יהיו השאלה כמה טובות הם יהיו. תמיד טוב להתאמן. ואם אתה שחיף קח סל מאס זה יעזור לך
|
מה אתה הולך לעשות בצבא אחי?
|
ציטוט:
גבר אני חושב שאתה צריך לנסח את השאלה שלך , מה הוא יעשה בצבא? ישרת.. |
תקשיב אחי,בנוגע לתוצאות שתוכל להשיג בחודשיים אף אחד לא יכול לענות לך על שאלה כזו,א' כי זה הכל תלוי בך וב' יש תפקיד מרכזי לגנטיקה בעיניין הזה,לכן שאלות מהסוג הזה אין להן ממש תשובה,אחד יעשה פחות ואחד יעשה יותר.
|
ציטוט:
|
כשאתה מתאמן מתחיל ומשקיע בהתאם התוצאות יהיו מהירות ככה שב3 חודש אתה יכול להגיע לרמה הרבה יותר גבוהה
|
אני לא הייתי מתחיל , בשביל חודשיים וחצי אפילו את התחת שלי מהכיסא לא הייתי מרים , מצטער שאני זה שיהיה הגורם המרכזי למורל שלך שגם ככה דיי בריצפה , אבל בצבא התזונה לא משהו והאימונים גם לא אז זה יהיה סתם התעללות של חודשיים וחצי.
אם משעמם לך אז תירשם ותהנה.. |
משה יא מדוכא,הוא יוכל להתאמן גם במסגרת הצבא אם יוכל לחזור כל יום הבייתה.
פותח הפוסט,קודם כל מה זה הכינוי המסריח הזה? עזוב.. אני מציע לך להרשם,תגדל קצת,יעלה לך הבטחון העצמי וכו'..נסה.. |
ציטוט:
למכון ויכולים גם לשמור תזונה יש כמה כאלה במכון שלי אבל אם הוא הולך לקרבי או משו כזה אז מה יעזור לו חודשיים |
ציטוט:
|
זהו שאני כל כך לא יודע לאן השירות שלי יוביל את עצמי .. ועד כמה יהיו לי יומיות ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש רצון אפשר להצליח. או כמאמר המשורר: עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת ועם קצת שיכלול, את כל הלול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי חברים מ6 בבוקר עד 8-9 בערב לא רואים בית |
ציטוט:
|
ציטוט:
(אולי זה 8 שעות אבל תחשב נסיעות...) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ