![]() |
בדיחה חביבה להעלאת המוראל :)
דוד שלי מדרום קרוליינה שלח לי באימייל:
" אחת הבדיחות הטובות ששמעתי בעשור האחרון אחד בא לראיון עבודה בקניון הכי גדול בעולם שיש בו הכל שואלים אותו על ניסיון קודם,אבל הבחור אומר שלא נו לא לא אבל הוא עושה רושם של נחמד וטוב מכניסים אותו לראיון סופי אצל הבוס הגדול והבוס מחליט לתת לו צ'אנס אחד ולנסות אותו הבוס אומר תעביר יום אחד בעבודה ואז נחליט הבחור מבסוט לאאללה וניגש מיד לעבודה היום עובר לו ככה ומגיע הערב והבחור הולך לפגוש את הבוס הגדול שואל אותו הבוס הגדול כמה מכירות עשית היום? הבחור עונה בשקט אחת אדוני רק אחת בלבד הבוס תופס עצבים ניהיה אדום כולו , מה אחת? האנשים שלי עושים בין 30-40 מכירות כל יום ושוב הבוס שואל בכעס ועצבים בכמה מכרת? הבחור עונה $800,000 דולר הבוס מסתכל עליו ולא מאמין אבל שואל מההההה ממכככררתת ??? והבחור מסביר לו את אשר קרה בא איש אחד ומכרתי לו חכה קטנה לדייג אחר -כך אמרתי לו שאם הוא כבר הולך לדוג שיקנה את החכה הגדולה יותר ואז מכרתי את החכה הגדולה יותר אחר-כך שאלתי אותו איפה הוא הולך לדוג ןהתברר שבכלל אין לו סירה לדייג אז הלכנו למחלקת הסירות בחנות ומכרתי לו את הסירה הגדולה עם שני המנועים אחר-כך התברר שהאוטו שלו קטן מידי והוא אינו יכול לגרור את הסירה הגדולה אז מכרתי לו את המסחרית החדשה ממחלקת הרכב הבוס המום, אבל שואל בכל זאת את הבחור "והוא בסך הכל בא לקנות חכה?" אז הבחור עונה "מה פתאום,הוא בא לקנות טמפונים לאישתו כי היא במחזור אז אמרתי לו שאם כבר הלך לו הסוף שבוע,אז שיילך לדוג......" " :laugh: |
חלש אחי..
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
לא משהו
|
האמת גם לדעתי חלש, אבל דוד שלי כל כך התלהב, שחשבתי שמשהו אצלי דפוק, אז פירסמתי פה :x
|
חח נחמד
|
מוניטין!:sbb4:
|
אל תחשוב שזה חלש, זה ענק!:)
אהבתי! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקקקקקקק
או שבגלל שאני חצי מסומם אחרי שינה מגיב ככה :unsure: |
פ'סדר..
|
חביב חח
העלתי חיוך חח |
העיקר הבריאות
|
:pp חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי אחי
|
בהתחלה זה היה נחמד אבל הסוף כזה הרס..
לא יודע לא ממש אהבתי אבל יפה ששיתפת אותנו:flowers: |
חלש.
|
יפה..
(: |
חח נחמד
|
אחת הטובות!
|
הדוד האמריקני התלהב כי זאת בדיחה קפיטליסטית לאללה.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ