ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   עם אימוני כוח למינהם פוגעים ישירות,הקפין בריצות למינהם ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=16956)

AB6Killer 17-08-07 18:36

עם אימוני כוח למינהם פוגעים ישירות,הקפין בריצות למינהם ?

התחלתי להאמן את הרגליים באימוני כוח (1-5 חזרות ,מנוחות ארוכות ו5 סטים) עכשיו עם תרגליים כמו סקווטים לאג קורלס ועוד ..פוגעים ישירות בהקפין בריצות (או להפך עוזרים) כמו פארק לייק,או אימוני חזרות(60 מטר) ,וגם כן עם בריצות ארוכות עם מאמץ בינוני(דופק בינוני,160-185)?..
אני מבין שהתשובה לא חד משמעית אך בכל זאת מי שהו יכול לכוון אותי כי זה מעניין אותי.

*עוד דבר איך ההשפעה היא על הסיבולת ?איך היא תושפע לאורך זמן מאותם אימוני כוח?

!Demon! 17-08-07 18:40

אימוני כוח יורידו מהסיבולת...לגבי ריצות קצרות ניראה לי יעזור כי הרגליים יתחזקו ולא סתם יגדלו ויהיו כבדות יותר...

Dubano 17-08-07 18:44

יפגע בריצות ארוכות

ישפר ריצות קצרות

AB6Killer 17-08-07 19:50

כן ככה גם חשבתי ,כוח=כוח מתפרץ וכו'...

אממ עם ככה אותם שרירים ,גידים אני יודע מה עובדים גם כן בריצות הקצרות (הכוח מתפרץ ) וריצות ארוכות ? אני מתכוון למה זה לא אפשרי שאני יוכל גם לרוץ ריצות כאילו וכאילו?! מה מגביל אותי ..אותם הרגליים "הכבדות" כתוצאה מאימוני כוח?

Bullet 17-08-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer

אממ עם ככה אותם שרירים ,גידים אני יודע מה עובדים גם כן בריצות הקצרות (הכוח מתפרץ ) וריצות ארוכות ? אני מתכוון למה זה לא אפשרי שאני יוכל גם לרוץ ריצות כאילו וכאילו?! מה מגביל אותי ..אותם הרגליים "הכבדות" כתוצאה מאימוני כוח?

כשאתה מתאמן, הגוף מסתגל לסוג הפעולה ונהיה פחות טוב בפעולה אחרת שהיא שונה מהפעולה שאתה עושה.

goldBEN 17-08-07 20:46

למרות שאפשר לשלב באימון כוח, למשל Fbw, ריצות ואימוני סיבולת אם בא לך.
סיבולת זה דבר מאוד חשוב...

!Demon! 17-08-07 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי AB6Killer

מה שמdביל הוא שהרגל בנויה ככה שיש שם חוטים אדומים-קצרות ולבנים-ארוכות..ככה שלרוב זה שואף לכיוון אחד..אתה לא יכול להיות מעולה בשניהם , למרות שאפשר להיות די טוב בשניהם כמו שזה אצלי

ThaiB0X 17-08-07 22:40

אני גם עושה סקוואטים ודדליפטים בטווח חזרות של 5-8, וגם רץ ריצות ארוכות מאוד. כל אחד מהם פוגע בשני ? 0_o

goldBEN 17-08-07 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אני גם עושה סקוואטים ודדליפטים בטווח חזרות של 5-8, וגם רץ ריצות ארוכות מאוד. כל אחד מהם פוגע בשני ? 0_o

בערך...
אבל תלוי מה אתה מחפש להשיג...

ThaiB0X 17-08-07 22:55

גם סיבולת, גם כוח, וגם נפח :laugh:

AB6Killer 17-08-07 23:01

כמובן שזה יפגע אחד בשני ,כמו שאנאירובי יפגע על ידי האירובי,עם להתמקד באנאירובי האירובי יהיה פחות מפותח וזה ישפיע ישירות על הפיתוח שלו ,יקשה על הפיתוח האירובי את זה אני יודע.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ