![]() |
להמשיך חיטוב או להתחיל מסה תסביך תביאו תדעה זה די דחוף
אני בתסביך מה לעשות
להמשיך תחיטוב עוד אפילו שהורדתי 10 קילו וירדתי איזה 14 ס"מ בהיקף מותניים או לחזור למסה נקייה לאיזה 5 -6 חודש ולעשות חיטוב עד הסוף ? |
אני אומר מאסה אתה צריך עוד מאסה ואז לתת בחיטוב נכון לרדת טוב באחוזי השומן
עם מינימום ירידה בשרירים |
השאלה היא אם לחזור למסה כי אני כבר איזה 4 חודש בחיטוב וירדתי די הרבה אבל לא מספיק ואני בתסביך ואני עדיין שמן ניראה לי לא
אני כימעת לא ירדתי שריר אני רואה לפי המישקלים שלא כולכך הישתנו |
מאסה
|
מחזק את מה ש-shalom1 אמר לך..
יש לך תמונות לפני הירידה? הורדת 10 קילו ו- 14 ס"מ ירדת במותניים זה מצויין גבר! כל הכבוד ותוך כמה זמן עשית את הירידה הזו? תשמע לי אחי, תעשה מסה עד תחילת הקיץ הבא, תחטב לפני שהקיץ נכנס ותהיה מוכן ללכת על הים עם ראש מורם אחי.. ואם בא לך כדי שיראה יותר טוב, תוריד את השערות.. |
חח אתה לא מידבייש השערות חחח הורדתי אחחי זה אחרי דילול אחושרמוטה חחחח
השינוי בערך 4-5 חודש כמובן בלי לאבד כימאת שריר ליפני החיטוב היה ככה |
אחי תעבוד על שרירי הבטן..
חיטוב יפה, רואים שירדת! לגבי השיערות.. הייתה לי תחושה שכבר הורדת, זה בסדר.. יש אנשים שיש להם יער! חח בהצלחה בהמשך |
בקיצור לחזור למסה נקייה ועוד חצי שנה ככה להפציץ חיטוב ל 8 אחוז
|
למה רק חצי שנה? זה לא מספיק בשבילך לדעתי.. תעשה מאסה עד לפני הקיץ הבא.. תתחיל לחטב לפני הקיץ כדי להיות מוכן לחוף הים אחי חח
|
טוב סבבה ממחר יוצא לדרך חח
|
דוגרי הייתי יורד עוד טיפה בשביל ההרגשה וגם בשביל שתאכל להתחיל מאחוזי שומן נמוכים..
עוד איזה חודשיים מתחיל החורף אז תרד עוד טיפה בחיטוב ותשמור עליו ולקראת החורף תרביץ מסה עצבנית לבנתיים תתחיל לאמן בטן חזק |
זהוא בטן ימבה זמן לא אימנתי וגם במונתיים אני רק 74
|
7-8 חודשים של מאסה ברמה גבוהה
3-4 חודשים של חיטוב חכם ומדויק ואני משחק עליך שחמט קיץ הבא |
תן מאסה רצינית כמובן תזונה שזה הכי חשוב
|
תן מסה אחי בכיף.או במילים אחרות,תעשה מה ששלום אמר.בהצלחה אחי תצליח,=)ואל תשכח לעדכן.
|
מאסה אחי אחלה חיטוב!!!
|
רואים חיטוב יפה, כנס לתקופה עליה במסה.
|
ואלה התחלתי במסה מילה שולש ימים תזונה והאימון אני מרגיש שגדלתי חחח אבל .... עוד כמה חודשים הפתעה (_:
|
דפוק מסה של חצי שנה ואחרי זה תדפוק חיטוב.ואז תראה 0!0.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ