ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   האם בריא לאכול תוך כדי אימון? (https://israelbody.com/showthread.php?t=16812)

RACEMAN 15-08-07 21:38

האם בריא לאכול תוך כדי אימון?

האם זה בריא לאכול תוך כדי אימון (בהפסקה שבין סט לסט ) איזה ירק או מאכל מועשר בחלבון ?

toxicity 15-08-07 21:41

ממש לא

maya 15-08-07 21:48

אין צרך לאכול באימון .
אם האימון שלך לא עובר את השעה וחצי שעתים ( לא צריך לעבור)

skepper 15-08-07 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
ממש לא

נראה לי שפחמימה פשוטה דווקא יכולה לעזור, בכדי להרים את רמת הסוכר בדם.

זה לא בדיוק "ארוחה" אבל זה עוזר.

toxicity 15-08-07 23:16

גם זה לא מומלץ כל כך
זה לוקח אנרגיה מהגוף למערכת העיכול ויכול לגרום לנזק באימון
מיותר

skepper 15-08-07 23:23

ציטוט:

גם זה לא מומלץ כל כך
זה לוקח אנרגיה מהגוף למערכת העיכול ויכול לגרום לנזק באימון
מיותר

חולק עליך ידידי, קוביית שוקולד/ תמר עושה פלאים במהלך אימון, מניסיון

עקרב 16-08-07 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skepper
נראה לי שפחמימה פשוטה דווקא יכולה לעזור, בכדי להרים את רמת הסוכר בדם.

זה לא בדיוק "ארוחה" אבל זה עוזר.

אם תרים את רמת הסוכר בדם באמצע אימון זה ידכא את הורמון הגדילה שנמצא ברמה גבוה במהלך האימון.

MagimiX 16-08-07 00:10

אני אישית לא הייתי ממליץ לך לאכול בזמן אימון אם כי כן הייתי שוקל להוסיף שייק(אבקת חלבון+סוכר ענבים) בזמן האימון או ממש לפני האימון. יש מחקרים שהוכיחו כי בהרבה מהמקרים שייק שכזה יעיל יותר אפילו משייק לאחר אימון. כדי לכסות את עצמי משני הכיוונים מה שאני אישית עושה זה שייק(1 גרם סוכר ענבים/ק"ג בגוף+מנה אבקת חלבון) ממש לפני האימון וממש אחרי האימון.

skepper - שוקלד בזמן אימון ?@! מה קרה לך ? לא מומלץ בכלל לאכול שוקלד, בטח שלא בזמן אימון. תמר כבר רעיון יותר טוב אבל כמו שאמרתי אני ממליץ על שייק מכיוון שהגוף צריך פחות אנרגיה כדי לפרק ולעכל את השייק מאשר את התמר.

toxicity 16-08-07 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagimiX
אני אישית לא הייתי ממליץ לך לאכול בזמן אימון אם כי כן הייתי שוקל להוסיף שייק(אבקת חלבון+סוכר ענבים) בזמן האימון או ממש לפני האימון. יש מחקרים שהוכיחו כי בהרבה מהמקרים שייק שכזה יעיל יותר אפילו משייק לאחר אימון. כדי לכסות את עצמי משני הכיוונים מה שאני אישית עושה זה שייק(1 גרם סוכר ענבים/ק"ג בגוף+מנה אבקת חלבון) ממש לפני האימון וממש אחרי האימון.

skepper - שוקלד בזמן אימון ?@! מה קרה לך ? לא מומלץ בכלל לאכול שוקלד, בטח שלא בזמן אימון. תמר כבר רעיון יותר טוב אבל כמו שאמרתי אני ממליץ על שייק מכיוון שהגוף צריך פחות אנרגיה כדי לפרק ולעכל את השייק מאשר את התמר.

אם כבר אז חומצות אמינו בכדורים

Sugarzaza 16-08-07 00:15

יש פגיעה בתהליכי העיכול בזמן האימון ולכן ממש לא מומלץ מזון מוצק. מזון נוזלי... תלוי מה.

לי למשל גיל המליץ לסחוט לימון, עם 3 כפיות דבש וקינמון לחצי ליטר מים ולשתות בזמן האימון.

toxicity 16-08-07 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
יש פגיעה בתהליכי העיכול בזמן האימון ולכן ממש לא מומלץ מזון מוצק. מזון נוזלי... תלוי מה.

לי למשל גיל המליץ לסחוט לימון, עם 3 כפיות דבש וקינמון לחצי ליטר מים ולשתות בזמן האימון.

חחחחחחחחחח שמעתי הוא נותן רק למשוגעים את זה, אתה בטח חולה בראש :]
הוא אמר לך לשים גם קצת מלח עם זה לא?

zav 16-08-07 00:42

ציטוט:

חח יש לך אנגינה או משהו כזה?

עכשיו ברצינות,
נראה לי שהוא אמר לך את זה בצחוק ולא הבנת את הבדיחה.. חחח

MagimiX 16-08-07 00:51

ציטוט:

אם כבר אז חומצות אמינו בכדורים

ברור שעדיף חומצות אמינו בכדורים אבל לצערנו זה יקר מידי אם אתה מתכוון לקחת כמות מספקת של חלבון. כמו שאמרתי העניין של השייק לפני/בזמן אימון הוכח בכמה מחקרים ואם זה באמת מעניין אותך אני יחפש ויתן לך אותם.

skepper 16-08-07 09:24

ציטוט:

זה דבר נכון, מה שהוא המליץ לך זה משקה איזוטוני המורכב מפמימות פשוטות, פחמימות מורכבות , אלקטרוליטים , מלחים , מינרלים , וויטמינים, כאן יעלה ריכז הגלוקוזה בדם , יסייע בשימור עוצמתה של הפעילות הגופנית , ימנע פירוק חלבון שריר ואף ידחה תהליכי עייפות.

אפשרות נוספת להכין משקה איזוטוני: לימון סחוט, סוכר ענבים, וקורט מלח שולחן

Moshe 16-08-07 09:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MagimiX

למה לא מומלץ לאכול שוקולד בכלל?

skepper 16-08-07 10:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
למה לא מומלץ לאכול שוקולד בכלל?

מצטרף לשאלה

Moshe 16-08-07 10:02

ציטוט:

מצטרף לשאלה

אני יודע את התשובה אני רק מחכה לשמוע מה חכם דורותינו אומר:flowers:

skepper 16-08-07 10:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
אני יודע את התשובה אני רק מחכה לשמוע מה חכם דורותינו אומר:flowers:

אני לא חסיד גם ככה של שוקולדים, אז לא ביג דיל,

רק בבית ספר לפני מבחנים אמא שלי היתה דוחפת לי חבילה לפה ...

חחח

Moshe 16-08-07 10:35

ציטוט:

אני לא חסיד גם ככה של שוקולדים, אז לא ביג דיל,

רק בבית ספר לפני מבחנים אמא שלי היתה דוחפת לי חבילה לפה ...

חחח

זו הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות , אתה תיהיה עירני למשך זמן מוקצב ותרגיש אולי "בוסט" בביצועים אם זה מבחן או משהו כזה אבל זה לטווח קצר , מבחנים בד"כ הם שעתיים+ ככה שזה לא יעיל.

skepper 16-08-07 10:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
זו הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות , אתה תיהיה עירני למשך זמן מוקצב ותרגיש אולי "בוסט" בביצועים אם זה מבחן או משהו כזה אבל זה לטווח קצר , מבחנים בד"כ הם שעתיים+ ככה שזה לא יעיל.

אין מחקרים על זה נראה לי , אבל שוקולד מגביר את הריכוז

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ