![]() |
מדריך לחתימה שכתבתי, בואו תלמדו לעשות חתימה :)
אז הכנתי את המדריך הזה לבד, ממש מעצבן להכין מדריך, לכתוב להעתיק תמונות, להעלות לשרת, ושים קודים אבל זה משתלם.
הרבה אנשים מהפורום ביקשו ממני חתימה אבל בגלל שאני עובד ועסוק אז לא יצא לי. אז כפיצוי כתבתי מדריך לחתימה, בכל אופן זה מראה לכם כמה טכניקות שמשתמשים כשעושים חתימה ובכלל בעיצוב גראפי. השקעתי במדריך מקווה שתלמדו ותהנו. פה: http://www.qixer.net/index.php?act=view_tutorial&id=26 אם אהבתם תנו תגובה באתר...:) :flowers: |
כלי.....
אחלה השקעה אחי, קבל במוניטין |
וואלה אתה סוס אחי....חח תודה.. ואחי..מה זה Psd?
|
ציטוט:
או בקיצר, אם אתה שומר ככה תמונה בפוטושופ, כל ה-LAYER'S שלה נשמרים לבד ואתה יכול לערוך מהשלב שעצרת. |
סתם שתדעו,בשביל עריכות לא בצורה מקצועית,פוטושופ היא לא התוכנה הכי טובה בשוק,סתם אנשים נדבקו בה,התוכנה של מייקרוסופט לעריכת תמונות היא יותר קלה ויעילה בשביל עורכים לא מקצועיים.
|
ציטוט:
|
תודה אחי
|
ציטוט:
השם המלא זה Microsoft Digital Image SUITE 8/9/10 המספרים זה הגירסא,10 זאת הגירסא האחרונה אם אני לא טועה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שבפוטושופ זה גם יחסית פשוט למי שמבין ,אבל למתחילים ואפילו למקצוענים,התוכנה של מייקרוסופט יותר טובה בשביל הצורך הספציפי הזה. |
ציטוט:
אבל אני ממש אוהב לעבדו עם הפוטושופ בהתחלה זאת באמת תוכנה מאוד מסובכת אבל אחרי שמתרגלים אלייה זה ניהיה ממש כיף לעבוד איתה |
כל הטרנד של החתימות האלה , So שנות ה2000 (המוקדמות)
עכשיו ברצינות , מדריך יפה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה רבה. בא לכם מדריך באיזה נושא אחר שהייתם רוצים ללמוד?! בא לי לכתוב עוד מדריך :sbb4: |
ציטוט:
אני יותר אוהב חתימות 100%. ואם כבר אתם עושים חתימות תעשו חתימות מנגנות עם שירים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ