![]() |
אוקיי חבר'ה ,בנוגע למשתמשים שהושעו
ברצוני להיתנצל בצורה פומבית למשתמשים שהושעו מהפורום על לא עוול בכפם בגלל פריצה למשתמש של אחד המנהלים,הבחור שעשה זאת נמצא ,והוא יטופל בהתאם בצורה חמורה ביותר ,ואני מאוד בספק אם הוא ידרוך בפורום הזה שוב אם זה תלוי בי
אני מתנצל בפני : שגיא גרשגורן יואב טל טרויה גלעד "נייט וולף " בן יעקב היקר (חולה עליך אחי ,באמת מצטער על האי נעימות,אוהב אותך כמו משפחה) ולכל מי שהושעה ושכחתי את שמו עמכם הסליחה ,וזה לא יחזור שנית. |
אני אישית אדאג שינקטו צעדים נגד הבחור הזה, הכל מתועד, לא משנה כמה Ip כבר החלפת, הנזק שעשית לעצמך נעשה..
|
מי זה? :blush:
|
ציטוט:
אתה לא באמת חושב שנגלה לך ונהרוס את ההפתעה כשהוא יאושפז ב"אסף הרופא נכון " ? |
נוווו ארבל יא רוצח שכיר תגלה לנו כבר מי ה dead man walking
|
ציטוט:
מקסימום, אני אבוא לעשות וידוי הריגה :boxing: |
אני אגיד לך למה זה ממש מרתיח אותי
בתור מנהלים אנחנו מקדישים המון זמן לפורום הזה כדי שהוא ישתפר ויצמח ,והמון מהעבודה שלנו אתם לא רואים (וזה סימן שאנחנו עושים אותה כמו שצריך ) צעד שכזה שבא ממשתמש שהוא דווקא מכובד בפורום שלנו ,הוא לא פחות מיריקה לפנים של ההנהלה ושל גיל .הפורום פה בשבילכם ,ודברים כאלו הורסים רק לכם. |
ציטוט:
זה נשמע כאילו אתה מאשים אותנו... :( |
וואי תגידו מיזה
|
ציטוט:
אני כועס על הפורום זה לא משהו שאפשר להאשים על מתחרים שלנו או על האקרים מחו"ל ,או משום מקום אחר ,אבל כמישהו מתוך הפורום שלנו עושה משהו כזה בזדון,סתם בשביל להצחיק את עצמו ,על חשבון אנשים אחרים זה על גבול הבלתי נסלח . אנשים פה מבלים ימים ולילות על הפורום הזה כדי שהוא יעבוד כמו שצריך בשבילכם ,ואין טיפה של הערכה ,גורם לי לתהות אם זה שווה להשקיע את הזמן הזה. |
ציטוט:
אני מאמין ש 99% ממשתמשי הפורום, רוצים לקדם את הפורום ולתרום לו על הצד הטוב ביותר... חוץ מזה אסור לך ללכת!!! מה נעשה בלי ארבל הגדול שלנו, שכל הזמן מוציא משפט שבגללו אני משתין? :unsure: |
ציטוט:
תרגע כפרה ,אני לא הולך כל כך מהר :) זה סתם מרגיז. |
ארבל,פעם אחת תניח את הסיבונים בצד,בסדר אחי?
מי זה? למה לעזאזל הוא עשה את זה,ומה כואב לאמא שלו? |
ציטוט:
לא ממקומי להגיד לך ,כשזה יהיה לעניין ,נפרסם פרטים מלאים. |
חחח אחשלי עמית כבר אמר שזה הוא לא ?
|
חזרתייייי...!!!! אלללה בלאגן!!!!!!!
טוב לחזור הבית.... איפה הייתי... פה ושם... |
מה קרה בזמן שישנתי , סיפור שלם חח
|
זהו,גלעד באיסי אומר לי הושעתי מהפרום הייתי בהלם לא הבנתי הבחור זהב איך???
מסתבר שצדקתי ובאמת הייתה איזה תקלה:wiggle: |
דווקא את שגיא לא הייתי מחזיר:jockey:
|
משה סתכל מוניטין!!! :sbb4: :flowers: :jockey:
אבל אל תגיב על זה כאן.. או במוניטין או שבICQ כשתתחבר.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ