![]() |
חיפאים התפקדו!
האלן חברים,
רציתי לדעת אם יש מביניכם, חברי הפורום, חיפאים? אם כן הציגו את עצמכם=] שם: שי גיל: 18 מכון כושר: לייף אנד פיטנס פנורמה |
מתי אתה מעלה תמונות אבאלה?
אמרו לי בגיל שלנו אתה אחד הגדולים |
חיפאי לשעבר ....
עכשיו מהקריות :closedeyes: |
שי
חיפה-גר ברמת שאול בן 17 מתאמן בחדר כושר בליאו באק |
ציטוט:
|
קרית אתא שולטים פה בפורום ברוב מוחלט
|
אני עובר בקרוב לחיפה, תגידו איזה חדר כושר מומלץ? באזור החורב ככה..
מצידי שלא יהיה מכשירים, אבל שלא יהיה טור על המוטות והבנצ' - סקוואט ראק יתרון. שלא יהיה חסר דאמבלים ( לא כמו החדר הכושר הקודם דאמבלים עד 25 קילו..) , מדריך טוב שיוכל להעיר על הטכניקה (כמובן שחובה שיהיה מותר לעשות במכון תרגילים כגון : דדליפט סקוואט וכו'.) וזהו חח.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
( למרות שאני לא חיפאי אבל אני הרבה בחיפה ) |
עריכה: אופס, שלח לי פעמיים..
דרך אגב הבחור שרשם שהוא מתאמן בליאו-בק איך המכון שם? אולי אני ילמד שם. לאלה שלומדים שם הכניסה חופשית או בתשלום? |
קרית אתא זה שכונה אמיתית , אנשים קשים אבל אם אתה מכיר אותם
בסוף מסתדרים ...... וזה שעובר לחיפה , שמע תלוי לאיזה אזור אתה עובר אם תעבור לנווה שאנן ממליץ לך ללכת לסילבר ג'ים ולא להולמס פלייס כי זה סתם קקה שם קוראים למנהל אדמונד והוא בנאדם רציני ביותר מכון קטן אך איכותי לא תראה שם זקנים ומעפנים ... תגידו אבא שלי סיפר לי שיש אחד ברוממה שהתאמן ביחד אם ארנולד ועכשיו הוא פתח מכון , שהכל תוצרת יד , יענו הוא ריתח הכל לבד ואבא שלי אמר שזה מכון אחד המטורפים .. מישהו שמע על זה ? אני ינסה לברר פרטים , נשמע כמו מכון של פעם בלי הליכונים הרבה ברזל :) |
ציטוט:
חוץ מזה שזה מיוחד ובטח מכוער זה תורם איך שהוא לאימון? והוא היה בחדר כושר של ארנולד זה לא נקרה להתאמן איתו.. מה הכוונה התאמן איתו? |
זונד אחי רשמתי כבר באזור החורב ככה , עדיף מרחק הליכה אם אין ברירה אין בעיה לקחת אוטובוס או משהו.
להוא מעליי למה נראה לך זה משנה אם המשקולות תוצרת יד, מזהב, מכסף, או מפלסטיק? אם יש לזה אחיזה נורמלית והמשקלים יחסית מדוייקים ואם קפיצות קטנות אז זה סבבה.. |
אבא שלי אמר לי ש..
הוא התאמן איתו שנים תחת אותו מאמן ותחת אותה שיטה ... והוא ממזר לא קטן בעצמו (אני עוד יברר את שמו) ולגבי החדר כושר המשקולות זה משקולות אבל המתקנים עצמם עשויים בעבודת יד ... לא בגלל שאין לו כסף , אלה בגלל שהוא מאמין שאם כל הידע שהוא צבר הוא יכול להתאים בידיוק את הזוויות את כל האפשרויות לאותו מכשיר לאומת המכשירים הסטנדרטים , שנבנים ע''י תאגידים ולא בידיוק מנצלים לגמרה את הפוטנציאל של המכשיר (לא ידועה אם הבנת חח ) זה לא איזה ערמות ברזל מרותחות זה פשוט הבנאדם משקיע את הנשמה במכון , אבא שלי סיפר לי שהבנאדם מטורף הוא עובד איתך 1 על 1 והמאמנים שם הם מקצוענים ברמות . |
זה שעובר לחורב - לך למכון של שי345:)
סוליקו ממתי אתה בליאובק? |
אירון מס, פיטנס זה לא במתמ שמה?
אם כן , אז ממה שראיתי שמה מהחלון אז הכל שם הליכונים,וגם לשם חייבים לקחת אוטובוס בתכלס נראה חדר כושר טוב ומפואר, אבל בטח הוא יקר , תכלס אני מחפש משהו יותר שכונתי.. יש מצב אני מתחיל גם ללמוד בטכניון הבנתי מהמאמן הקודם שלי יש שם אחלה חדר כושר זה נכון? זה חינם למי שלומד שם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש ימים לתלמידים...שלוש פעמיים בשבועע!מכון עם כל מה שצריך ,קהילה קטנה וחמה! אני מנויי שם דרך אגב.. |
ציטוט:
|
חחח מה זה ההגבלה הזאת לימים בשבוע? תכלס אם כבר 4 אבל 3 זה קצת מידי..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ