ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דירסאו שוחרר ממכבי חיפה (https://israelbody.com/showthread.php?t=16542)

IRON-MASS 12-08-07 15:32

דירסאו שוחרר ממכבי חיפה

אהלן, קצת שעות חופשיות מהפסיכיות הזו שנקראת פסיכומטרי...

הייתם מאמינים?! גם לוקאש סורמה , קשר אחורי שחתם רק לפני חודש על חוזה ל2 עונות על סך 300 אלף דולר לכל אחת, ישוחרר גם כן.

בנוסף, מסודי שוחרר היום רשמית ללא תמורה.

דירסאו, וארבייטמן גם כן, יועברו, ככל הנראה, למכבי פ"ת תמרות עומר גולן , "חלוץ המריבה" המהולל...

אני חושב שגולן לא שווה את המחיר הזה בכלל, סתם עשו ממנו דבר גדול בלי סיבה.

לגביי דירסאו וסורמה אולי הצעד נכון כי רוצים להפוך את הקבוצה לקבוצה של צעירים אבל אני רואה שמביאים שחקני חיזוק בני 31 (פאוליניו, קארוסה) ובני 29 (נסטיה צ'ך, במקום מסודי)...

המהלכים שחיפה עושים לא מובנים לאף אחד ובקצב הזה ביתר מדלגת לעוד אליפות קלילה..

הביעו את דעתכם בנושא..:blush:

יום מענג לכולם!:flowers:

megashape 12-08-07 15:36

דמט מה יהיה שנה הבאה, חשבתי יתחזקו הם רק מתחלשים, רוסו?! גולן שעשו ממנו אלוהים.
נו באמת, לא יודע מה יהיה, מקווה שיהיה טוב.
בתור אוהד מכבי חיפה אני מאחל לנו הצלחה אבל מה זה הסגל הזה???
מה עכשיו? רפאלוב ישוחרר לסכנין?

zidan 12-08-07 15:37

סורמה הזה מהתחלה ניראה עגלה,דירסאו זאת החלטה תמוהה אבל לפי מה שהבנתי הם רוצים לשפר את המהירות,והמעבר בין הגנה להתקפה זה לא בדיוק הצד החזק של דירסאו,אז אם יביאו קשר אחר ברמה,כמו נסטה צ'ך,שהם רוצים להביא אז הצעד של שיחרור דירסאו יהיה נכון,לגבי עומר גולן,שחקן בינוני שבקושי הבקיעה גול בעונה שעברה,לא יודע מה חיפה רוצה ממנו,ארבטימן יותר טוב ממנו..
הזרים עד עכשיו זה קרוסה,בוקולי,פאוליניו אולי,צ'ך אולי,ומסיללה אולי,נחכה לפתיחת העונה ניראה מה הם שווים..

IRON-MASS 12-08-07 15:37

[quote=megashape]דמט מה יהיה שנה הבאה, חשבתי יתחזקו הם רק מתחלשים, רוסו?! גולן שעשו ממנו אלוהים.
מה עכשיו? רפאלוב ישוחרר לסכנין?[/quote]

מי אמר לך?!

ורוסו זה צעד שלא הועיל לאף אחד, הוא בקושי סוחב...

בקיצור, הקבוצה לא התחזקה ואני לא בטוח שהיא תספיק להתגבש עם כל השינויים האלו בדקה ה90...
מה שבטוח שלקיחת ההחלטות שגויה והסקאוטינג על הפנים[מביאים שחקן ומשחררים אותו אחרי חודש, זה פשוט ביזיון].

flikeron 12-08-07 15:38

בונה איזה מכות היה אתמול אחרי המשחק של הפועל ביתר יא רחושילינג

megashape 12-08-07 15:40

[quote=IRON-MASS]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
דמט מה יהיה שנה הבאה, חשבתי יתחזקו הם רק מתחלשים, רוסו?! גולן שעשו ממנו אלוהים.
מה עכשיו? רפאלוב ישוחרר לסכנין?[/quote]

מי אמר לך?!

ורוסו זה צעד שלא הועיל לאף אחד, הוא בקושי סוחב...

בקיצור, הקבוצה לא התחזקה ואני לא בטוח שהיא תספיק להתגבש עם כל השינויים האלו בדקה ה90...
מה שבטוח שלקיחת ההחלטות שגויה והסקאוטינג על הפנים[מביאים שחקן ומשחררים אותו אחרי חודש, זה פשוט ביזיון].

אני רק אומר את לצורך ההמחשה המטפורית של ההגזמה בשחרור שחקנים :closedeyes:

IRON-MASS 12-08-07 15:48

חחח מצטער אחי רק ראיתי את זה התחרפנתי..

שמע זה פשוט טעות להביא שחקנים מתבגרים שיש להם רקורד מרשים כי בסוף זה אכזבה..גם ככה עם הכסף הגדול ביתר לוקחים..עדיף להכין קבוצה צעירה שתפציץ עוד שנתיים-שלוש ובינתיים להשיג מקום 3-2, שזה גם ככה הכי גבוה שאפשר כרגע להגיע.

נ.ב. למישהו יש מושג מי זה הפטש מסיללה הזה?! חחח איזה שם מוזר..

ההרכב המסתמן:

דוידוביץ'
משומר קינן קרוסה גפני
בוקולי פאוליניו צ'ך רפאלוב
קטן וקולאוטי.

איפה גולן השם הגדול נכנס כאן בדיוק? - הבנתי, במקום קולאוטי שישוחרר לגרמניה..חחח עוד שחקן שמשוחרר..

zidan 12-08-07 15:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iron-mass
חחח מצטער אחי רק ראיתי את זה התחרפנתי..

שמע זה פשוט טעות להביא שחקנים מתבגרים שיש להם רקורד מרשים כי בסוף זה אכזבה..גם ככה עם הכסף הגדול ביתר לוקחים..עדיף להכין קבוצה צעירה שתפציץ עוד שנתיים-שלוש ובינתיים להשיג מקום 3-2, שזה גם ככה הכי גבוה שאפשר כרגע להגיע.

נ.ב. למישהו יש מושג מי זה הפטש מסיללה הזה?! חחח איזה שם מוזר..

ההרכב המסתמן:

דוידוביץ'
משומר קינן קרוסה גפני
בוקולי פאוליניו צ'ך רפאלוב
קטן וקולאוטי.

איפה גולן השם הגדול נכנס כאן בדיוק? - הבנתי, במקום קולאוטי שישוחרר לגרמניה..חחח עוד שחקן שמשוחרר..

קולאוטי משוחרר אז גולן יהיה במקומו,רק שתדע שצ'ך הזה אם הוא יבוא הוא יהיה אחד הקשרים הכי טובים שהיו לנו בארץ,אם תירצה אני יביא לך סירטון שלו,שמע אבל שאני חושב על זה,לגולן יש את הפוטנציאל,יש לו ראש טוב,מהירות,חוזק,ובפתח תקווה לא היה לו קישור שיתן לו כדורים,ובחיפה אם הם יביאו את פאוליניו וצ'ך,אז ביחד עם בוקולי רפאלוב וקטן,הוא יוכל להיות סקורר ענק.

ופטש מסיללה,הוא קשר שמאלי,מנבחרת דרום אפריקה,שחקן ענק לפי מה שהבנתי,אבל עדיין צעיר,יכול להיות שהוא יוחתם בסוף.

blinki 12-08-07 15:59

האמת אני גם די בשוק מהשיחרור של דירסאו, נקווה שהפאלניו הזה ברמה גבוהה, בקשר לסורמה גם לי הייתה הרגשה לא טובה לגביו, צ'ך שחקן ברמה גבוהה נקווה שישתלב למרות שראיתי שראנטו הוצע אומנם אני לא מכיר אותו אבל הוא הרבה יותר צעיר ואם הוא לא היה טוב הוא לא היה בנבחרת עד גיל 21 של ברזיל.\בקשר למסיללה הוא עושה רושם טוב,אבל זאת אמורה להיות עונת הפריצה של רפאלוב והוא על המשצבת שלו אלא אם מיעדיים אותו לעמדת המגן השמאלי(למרות שגפני וקייסי מספקים לפי דעתי)
נקווה לטוב,אבל ברור שהעונה הזאת רפאלוב צריך לפרוץ ונקווה שגם כיאל חמד וגיטא יראו מה הם שווים-והם שווים הייתה תקופה שהייתי הולך למשחקי נוער והם היו נהדרים.
מבחינת הגנה אנחנו מסודרים,קרוסה וקינן/חרזי כבלמים,משומר מגן ימני כשרזי מחפה עליו(וגם מיימון יכול לחפות בעמדה הזאת וגם בעמדת הבלם)
בשמאלי יש את גפני וקייסי כאשר גם מסיללה יכול לשחק בעמדה הזאת.
בקישור יהיו כנראה פאולניו וצ'ך/רנאטו, לא ממש מכיר אותם אבל נקווה לטוב.
בקישור הימני אין צורך להרחיב-יש לנו את השחקן הטוב ביותר בליגה בעמדה הזאת.
בקישור השמאלי יש לנו את רפאלוב שזתא העונה שלו כאשר הוא כנראה יתחרה עם מסיללה.
בחוד כנראה רוברטו לצערי הולך אבל יש לנו את השחקן הטוב ביותר ארץ לעניות דעתי-יניב קטן שחייב לנו עונה טובה.
לגביי החלוץ השני אני לא מחזיק מגולן אבל אם הוא יבוא לחיפה(וממה שנראה כרגע זה מה שיקרה) אז שיהיה לו בהצלחה

zidan 12-08-07 16:01

בלינקי,בטאו בלם,והוא כבר לא יגיע

IRON-MASS 12-08-07 16:02

וואלה מה עם בטאו?חשבתי שירדו ממנו סופית..

blinki 12-08-07 16:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
בלינקי,בטאו בלם,והוא כבר לא יגיע

התבלבלתי בשם, התכוונתי לראנטו מוסקו דה גאמה

IRON-MASS 12-08-07 16:07

בטאו נראה לי לא לרמה של הליגה הישרלאית..הוא קצת מעבר

ומי זה רנטאו?

zidan 12-08-07 16:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
התבלבלתי בשם, התכוונתי לראנטו מוסקו דה גאמה

גם הוא כניראה לא יגיע,כרגע מי שהכי קרוב להגיע זה פאוליניו,וצ'ך,יכול להיות שיוותרו על אחד מהם וישאירו את מסיללה,או שקולאוטי יעזוב ומסיללה יוחתם בנוסף להם

IRON-MASS 12-08-07 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
גם הוא כניראה לא יגיע,כרגע מי שהכי קרוב להגיע זה פאוליניו,וצ'ך,יכול להיות שיוותרו על אחד מהם וישאירו את מסיללה,או שקולאוטי יעזוב ומסיללה יוחתם בנוסף להם

פאוליניו וצ'ך כבר יסגרו בקרוב מאוד, אם לא צ'ך אז אחד אחר ברמתו...
אבל עדיין נשאר מקום פנוי לעוד זר..

zidan 12-08-07 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iron-mass
פאוליניו וצ'ך כבר יסגרו בקרוב מאוד, אם לא צ'ך אז אחד אחר ברמתו...
אבל עדיין נשאר מקום פנוי לעוד זר..

אם מחתימים את פאוליניו וצ'ך אז יש 4 זרים,ואם יחתימו את מסיללה אז יהיו 5,וזהו אין יותר מקום

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ