![]() |
להתראות חברים, אני יוצא לשיט
קודם כל, אני מאוד אתגעגע. דבר שני, יש לי כמה שאלות:
1. למי שהיה על ספינות פאר- איך האוכל, אפשר להסתדר? ויותר חשוב- בחדר כושר יש משקולות או רק הליכונים? בתמונה בחוברת ראיתי רק הליכונים(כמובן שזה משתנה מספינה לספינה, אבל בד"כ. אני רוצה לדעת אם להגניב דמבלים למזוודה:jockey: ) 2. יש ברודוס/טורקיה/קפריסין חנויות תוספים זולות?? תודה ולהתראות, ברק. נ.ב: היציאה מאשדוד, אז אם אני אגיע מוקדם אני אלך לבקר את אלכס, לבדוק אם הוא יכול לעשות לי דיל |
תגיד איזה ספינה אתה יוצא ?
ובד''כ יש גם משקולות , הם מפנקים בחדרי כושר ונראה לך באמת שיש פה מישהו שקנה אי פעם חומרים בטורקיה ? |
ציטוט:
בנוגע למכונים, יהיו שם הליכונים ובטח איזה מולטיטריינר, אל תחשוב שיהיו לך דאמבלים וכו'. 2. לא יודע אבל לא בטוח שיש שם חנויות תוספים שאשכרה ישתלמו לך. |
אל תקנה בחנויות לא מוכרת בטורקיה לך תדע אם זה אבקת חלבון או זיוף (אפילו קולה מזייפים, זה יותר יקר)
אם זה מקורי המחירים צריכים להיות דומים לאלה שבארץ קנה בחנות שאתה סומך עליה |
אתה יוצא לשיט? יאני אתה יוצא לחרא? :)
שייט* |
כוס אמק הייתי בהפלגה פעם וזה היה חרא, החדרים נורא קטנים, הייתי אז במאסה והייתי 95 קילו וגובה 1.86..המיטות פשוט היו סבל, גם באורך גם ברוחב...וכל שניה נתקעתי במשקופים כי זה נמוך.
מה שכן יש חדר כושר קטנטן וטוב שיש בו כל מה שצריך, אבל רבאק, למה להתאמן כשאתה בחופשה?:\ |
במקומך ההיתי מבטל
שייט זה כיף לזקנים שיושנים כל היום לא היה לך מה לעשות שם אתה רק תסבול אני אומר לך אתה תסבול |
ציטוט:
יש הפלגות עם מסיבות מטורפות ובחורות עוד יותר |
חח איפה ?
באירופה אחי אנחנו מדברים על מנו ספנות כל הפנסיונרים יוצאים לשייט תאמין לי לא כדאי לך לצאת בלי לבאס או משהו זה לא מה שאתה חושב עלק בחורות מזה נראה לך הרימו עוגן ? שוודיה ? :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח חזק אתה ...
עזוב נו אחי , אני מודיעה לך אתה תסבול לא תוכל לישון חבל על הזמן אחי , וגם יתנו לכם לצאת למסע עם הצוות בכל המדינות בדיוק ליום אחד וזה הכי מעפן בעולם אם כבר תצאו אתם לבד לעיר ותחזרו לבד על תצאו מאורגן זה הכי חרא |
מה הוא כבר יכול לעשות? הוא יוצא מחר.
ודווקא הייתי פעם בקרוז לשבוע היה ממש נחמד, היה קזינו בשביל ילדים זיינתי אותם כי כולם היו בני 12. ומבחינת האוכל היה תענוג מלא אוכל מכל הגוונים ומכל הסוגים. |
ביי אחוי
שיהיה לך כיף,חצי שנה אתה מתאמן כמו זין,אני מציע קח לך שבוע חופש,תחזור להתאמן כמו גדול באיזה יום אתה חוזר?נעשה אימון ביחד |
ציטוט:
יום חמישי, יש לי אימון רגליים, עקפתי את המשקל שלך בסקוואט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חכה אתה חוזר אני על 90 ,הולך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
על כמה אתה עומד בדדליפט? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ