![]() |
תמונת פרונט
עובר לשלב כבד יותר של מסה מלוכלכת יותר [כי כבר חודש ובקושי העלתי קילו על תפריט של 3000ק']
אז העלתי תמונה 1.86 שוקל 76 קילו מטרה 85 קילו על 15% מיתאמן כימעט 5 חודש נקי http://img514.imageshack.us/img514/1...101copykx9.jpg WISH ME LUCK |
נראה טוב.. בהצלחה בהמשך..
|
גוף טוב!..יש לי הרגשה טובה לגבייך!
|
לפי מה שאני זוכר מהתמונות הקודמות דווקה גדלתה והתחטבתה
רואים עכשיו אלכסונים יפים וכמעט ריבועים אחלה יד...(בייספס קצר נכון?) וגם חזה לא רע בכלל |
בייספייס קצר ממש אין לי=/ הוא דווקא יחסית ארוך לפחות יד שמואל הבייפיס ארוך וימין קצר +-
תודה אנשים:) היקף יד 36.2 חח יד שמואל ימין 35.9 אבל הטרייספייס בצד ימין טיפה יותר גדול אז זה מישתווה |
יפה אייל!
פרונט חטוב.. ידיים טובות! בהצלחה!. וכנס לוונט. |
נראה טוב, יש לך אחלה מבנה. בהצלחה במאסה.
|
ציטוט:
סמק נישאר לי קוט'ג ליומיים עד שהורים חוזרים[אבל יש מלא חזה עוף:) חח ארוחת בוקר חזה עוף נישמע אחלה חח] |
ציטוט:
|
יפה אחי
הפתעת לטובה אחלה מבנה כתפיים טובות |
גוף יפה אחי אחרי מסה טובה ואז חיטוב תהיה פצצה
|
תודה אנשים:)
|
ציטוט:
|
נראה סבבה
בהצלחה |
אין לך כימאט חזה עליון
ידיים עדיין קטנות בגלל הגובה שלך ( לא יודע למה אני היתחלתי ליגבוה כמו מטורף עכשיו.. וזה מבאס כי עד שאני התחלתי להיראות טיפה טיפה מאסבי פיתאום אני עוד יותר פחות חחח ) תעבוד חזק על חזה עליון ועל הידיים |
דווקא אם הייתי מעלה תמונה מהצד הייתה רואה חזה עליון יש לי חזה עליון טוב מאוד כימעט שווה לתחתון וידיים פשוט יד קידמית חלשה שלא רוצה ליגדול:| אז אני מתחיל מלוכלך חח
|
נראה טוב אחי תמשיך כך
|
תודה אנשים:) כיף ליקרוא תגובות טובות כאלה אם 200 גרם חזה עוף על האש :helpsmilie:
תודה=]:sbb4: סוף הקיץ תמונות גב...=] |
איייל.....!!! תן בראש אחי, נראה מעולה! תמשיך לאכול כמו שור.
|
אחלה בסיס,יש עתיד.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ