![]() |
חזרתי מקוס
נכון שלא הרגשתם שלא הייתי? חח סתם
היה פשוט סוף הדרך נהדר כולם חייבים לעשות טיול כזה לפני צבא צחוקים בלי סוף אלכוהול מועדון ופאבים ים ומזג אויר ומקום יפה אני רק חייב להוציא את כולם מהסרט שרובכם חיים בו אתם לא תקבלו שום סוג צבע ריח של כוס. הבחורות לא שמות על ישראלים נמוכים עניים ומכוערים שלא לדבר על צעירים. כולם שם סקנדינבים בני 25.. אחרי שיצאנו מהסרט הזה התחלנו להנות. אז כל אלה שבאים ומספרים כמה הם זיינו הכוונה היא שזיינו אותם בתחת. הייתי מת לחזור לשם. מקום משגע. מי שמעוניין לטוס ויש לו שאלות לא להתביש |
יש שם בול שתי מועדונים,אי קטן ומגעיל לא מומלץ בכלל .
השאר פאבים של אנטישמים. בקשר לבחורות תמיד יש שם גם ישראליות. |
אז לא זיינתם\?:(
|
יש מה לעשות שם?
|
ציטוט:
חוץ מזה אתה תהיה קטבולי חבל |
איה נאפה טוב פי 10 :)
|
אני בדילמה לאן לנסוע [כנראה בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר] - קוס, איה נאפה או בודרום :unsure:
|
איביזה Rulz
רק למי שבן 21 :) |
תגיד אחי וכמה עולה הפלגה \ טיסה לשם?
חחח ותמיד אפשר למצוא בנות... מקסימום יש ישראליות (שוות) |
תמיד אפשר למצוא בנות בתמורה לסכום כספי צנוע
|
לא חסר שם בנות ...רק אל תגיד שאתה מישראל : ]
|
למה אף אחד פה לא נוסע לאיסלנד, נורבגיה, דנמרק, צ'כיה, רוסיה ומקומות כאלה?
|
הייתי באיה נאפה לפני שבועיים...הלך לי כל כך טוב עם בנות, גם עם מבוגרות ממני (רובן מבוגרות בנות 22-25 ) שרציתי לבכות שאני חוזר לארץ..ואני בן 18
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח צאו מהסרט.. גם ישראליות באות בשביל זין צבעוני ולא שלנו.
הבעיה שלנו היא שאנחנו באים בתקווה לזיין וחושבים מהזין במבקום לבלות ולצחוק עם חברים תבואו עם כסף ואל תתקמצנו ואל תהפכו לשקלים. נהננו סוף הדרך. למי ששאל הטיסה והמלון עלו לנו 450 דולר. אם אתם נוסעים 2 אנשים למשל אפשר בדקה ה90 לקבל מחיר זול ביותר. אנחנו נסענו 9. |
שטויות.
אם לא השגתם כלום זה בגלל שלא ניסיתם מספיק חזק. ברור שצריך גם לבלות ולצחוק עם חברים כי זו המהות של הטיול לפני צבא, אבל אם הייתם מנסים הייתם גם משיגים משהו. |
לא נסינו בכלל אפילו. זה מטומטם לבזבז על זה זמן בארץ לא חסר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח שנים שלא השארתה הודעה פה אחי איך הולך עם האימונים?:sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ