ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דיאט קולה - המצאה גאונית! (https://israelbody.com/showthread.php?t=16404)

Antonator1 10-08-07 19:02

דיאט קולה - המצאה גאונית!

שמעו, עד עכשיו לא הסתכלתי בערכים של הדיאט קולה, אבל היום סוף סוף גיליתי - 0.3 קלוריות ל - 100 גרם! שזה אומר שבחיטוב זה אחלה דבר כדי לעשות קצת מתוק בפה. לא כך?

Moshe 10-08-07 19:03

בוקר טוב?
ד"א לכל הפריקים של הבריאות פה , קוקה קולה הוציאה גירסה חדשה של דיאט קולה ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל
הכל "טבעי"

Fatty 10-08-07 19:04

חחח ברור. זה ידוע. אני כל החיטוב שלי מעביר עם דיאט קולה\ספרייט וכו'. אומנם זה לא בריא בכלל אבל אפשר בשקט לשתות את זה כשאתה מת למשהו מתוק. טיפ קטן: קחו כוספלסטיק עם קולה ושימו בפריזר. תוציאו אחרי כמ שעות ותקלפו את הכוס ויש לכם קרטיבבטעם קולה עם 0 קלוריות. משהו טוב

trx--->sus 10-08-07 19:04

חח למה חשבת שקוראים לזה דיאט?
וזה מ"ל לא גרם

xLaes 10-08-07 19:05

בגלל זה זה נקרא דיאט

P-a-n-1-c 10-08-07 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
חחח ברור. זה ידוע. אני כל החיטוב שלי מעביר עם דיאט קולה\ספרייט וכו'. אומנם זה לא בריא בכלל אבל אפשר בשקט לשתות את זה כשאתה מת למשהו מתוק. טיפ קטן: קחו כוספלסטיק עם קולה ושימו בפריזר. תוציאו אחרי כמ שעות ותקלפו את הכוס ויש לכם קרטיבבטעם קולה עם 0 קלוריות. משהו טוב

אדיר!!! אני מנסה עכשיו!

igorek 10-08-07 19:10

אני כרגע בחיטוב דופק רד דול וקולה דיאט חופשי

Antonator1 10-08-07 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
אני כרגע בחיטוב דופק רד דול וקולה דיאט חופשי

אתה יודע מי הוביל אותי לגילוי הזה?

אתה. בתחנת משטרה שאני עושה בה טירונות לא היה מים במכונת משקאות, אז נזכרתי במה שאמרת לי על דיאט קולה ונהניתי מכל רגע.

Bullet 10-08-07 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty

למה זה לא בריא?

Moshe 10-08-07 20:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
למה זה לא בריא?

כי קולה שופכים לביוב בבית וזה מנקז אותו!!!:jockey:

ThaiB0X 10-08-07 20:20

ציטוט:

למה זה לא בריא?

אתה רציני? קרא את המרכיבים מאחורה, זה נשמע כמו רשימת קניית חומרים שבועית של מדבירי ביצות.

Sugarzaza 10-08-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
בוקר טוב?
ד"א לכל הפריקים של הבריאות פה , קוקה קולה הוציאה גירסה חדשה של דיאט קולה ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל
הכל "טבעי"

לא משכנע בכלל.

Bullet 10-08-07 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אתה רציני? קרא את המרכיבים מאחורה, זה נשמע כמו רשימת קניית חומרים שבועית של מדבירי ביצות.

לא כתוב שם כמויות וריכוזים.
בשקדים יש ציאניד. מכאן תסיק ששקדים=לא בריא?
הכל תלוי בכמויות. ואני בטוח שיצרני הקולה לא רוצים להרוג אף אחד.

flikeron 10-08-07 20:23

אקונה מטטה

Sugarzaza 10-08-07 20:25

ציטוט:

לא כתוב שם כמויות וריכוזים.
בשקדים יש ציאניד. מכאן תסיק ששקדים=לא בריא?
הכל תלוי בכמויות. ואני בטוח שיצרני הקולה לא רוצים להרוג אף אחד.

גם רמדיה לא רצו P:

סתם, לא משווה. אבל בחייך, זו טענה קלושה. גם מקדונלד'ס, ביסלי והחברות שמייצרות מרגרינה לא רוצות להרוג אנשים.

Bullet 10-08-07 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
גם רמדיה לא רצו P:

סתם, לא משווה. אבל בחייך, זו טענה קלושה. גם מקדונלד'ס, ביסלי והחברות שמייצרות מרגרינה לא רוצות להרוג אנשים.

מה הקשר? החברות שכתבת הורגות אנשים בעקיפין בכך שהם מוכרות להם אוכל משמין, ואז הם משמינים-חולים במחלות לב ואז מתים מזה.

איך דיאט קולה הורג אותך? אתה יכול להוכיח שזה הורג אותך? כל אחד ישר קופץ "זה לא טבעי! זה עושה סרטן, מנקים את זה את הקקי שלך!"

Sugarzaza 10-08-07 20:34

ציטוט:

מה הקשר? החברות שכתבת הורגות אנשים בעקיפין בכך שהם מוכרות להם אוכל משמין, ואז הם משמינים-חולים במחלות לב ואז מתים מזה.

איך דיאט קולה הורג אותך? אתה יכול להוכיח שזה הורג אותך? כל אחד ישר קופץ "זה לא טבעי! זה עושה סרטן, מנקים את זה את הקקי שלך!"

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-1...l?tag=09-18-09

סודיום בנזואט
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-1...l?tag=20-41-12

זה מה שמצאתי ברבע חיפוש באינטרנט. לא אומר שזה היה מחקר עם איכות סופר גבוהה ונטול גורמים אחרים משפיעים.. אבל בחייאת, אל תהיה נאיבי. כולם חארות

Bullet 10-08-07 20:44

המחקר ה2 לא עוסק בבני אדם אלא תאים.
המחקר ה1-ככה כתוב בכתבה, גילה שיש קשר בין צריכת משקאות דיאט, לבין השמנה ומחלות שנגרמות בגלל ההשמנה. זה לא אומר שהצריכה של המשקאות הללו גורמת להשמנה ולשלל המחלות. חשבת אולי שאנשים חולי סכרת ואנשים שמנים צורכים יותר משקאות דיאט מאנשים בריאים ורזים, כי הם בדיאטה ורוצים להיות שבעים...?

IRON-MASS 10-08-07 20:45

כל החומרים הכימיים, לא נראה לי עושה טוב..חוץ מזה, מה זה חיטוב עם מתוק?! חח מוזר הדחף הזה למתוק..

flikeron 10-08-07 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iron-mass
כל החומרים הכימיים, לא נראה לי עושה טוב..חוץ מזה, מה זה חיטוב עם מתוק?! חח מוזר הדחף הזה למתוק..

תעשה את הניסוי השן קח עצם של עוף שאכלת משהו קטן שים בכוס קולה לילה שלם תיראה תתוצאות שמשפיעות על השיניים שלך בסופו של דבר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ