![]() |
דיאט קולה - המצאה גאונית!
שמעו, עד עכשיו לא הסתכלתי בערכים של הדיאט קולה, אבל היום סוף סוף גיליתי - 0.3 קלוריות ל - 100 גרם! שזה אומר שבחיטוב זה אחלה דבר כדי לעשות קצת מתוק בפה. לא כך?
|
בוקר טוב?
ד"א לכל הפריקים של הבריאות פה , קוקה קולה הוציאה גירסה חדשה של דיאט קולה ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל הכל "טבעי" |
חחח ברור. זה ידוע. אני כל החיטוב שלי מעביר עם דיאט קולה\ספרייט וכו'. אומנם זה לא בריא בכלל אבל אפשר בשקט לשתות את זה כשאתה מת למשהו מתוק. טיפ קטן: קחו כוספלסטיק עם קולה ושימו בפריזר. תוציאו אחרי כמ שעות ותקלפו את הכוס ויש לכם קרטיבבטעם קולה עם 0 קלוריות. משהו טוב
|
חח למה חשבת שקוראים לזה דיאט?
וזה מ"ל לא גרם |
בגלל זה זה נקרא דיאט
|
ציטוט:
|
אני כרגע בחיטוב דופק רד דול וקולה דיאט חופשי
|
ציטוט:
אתה. בתחנת משטרה שאני עושה בה טירונות לא היה מים במכונת משקאות, אז נזכרתי במה שאמרת לי על דיאט קולה ונהניתי מכל רגע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא משכנע בכלל. |
ציטוט:
בשקדים יש ציאניד. מכאן תסיק ששקדים=לא בריא? הכל תלוי בכמויות. ואני בטוח שיצרני הקולה לא רוצים להרוג אף אחד. |
אקונה מטטה
|
ציטוט:
סתם, לא משווה. אבל בחייך, זו טענה קלושה. גם מקדונלד'ס, ביסלי והחברות שמייצרות מרגרינה לא רוצות להרוג אנשים. |
ציטוט:
איך דיאט קולה הורג אותך? אתה יכול להוכיח שזה הורג אותך? כל אחד ישר קופץ "זה לא טבעי! זה עושה סרטן, מנקים את זה את הקקי שלך!" |
ציטוט:
סודיום בנזואט http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-1...l?tag=20-41-12 זה מה שמצאתי ברבע חיפוש באינטרנט. לא אומר שזה היה מחקר עם איכות סופר גבוהה ונטול גורמים אחרים משפיעים.. אבל בחייאת, אל תהיה נאיבי. כולם חארות |
המחקר ה2 לא עוסק בבני אדם אלא תאים.
המחקר ה1-ככה כתוב בכתבה, גילה שיש קשר בין צריכת משקאות דיאט, לבין השמנה ומחלות שנגרמות בגלל ההשמנה. זה לא אומר שהצריכה של המשקאות הללו גורמת להשמנה ולשלל המחלות. חשבת אולי שאנשים חולי סכרת ואנשים שמנים צורכים יותר משקאות דיאט מאנשים בריאים ורזים, כי הם בדיאטה ורוצים להיות שבעים...? |
כל החומרים הכימיים, לא נראה לי עושה טוב..חוץ מזה, מה זה חיטוב עם מתוק?! חח מוזר הדחף הזה למתוק..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ