ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שניצל אחרי אימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=16376)

Tddman 10-08-07 11:51

שניצל אחרי אימון

2 שניצלים אחרי אימון זה בסדר?

bigwave1 10-08-07 11:52

אפשרי בהחלט רק תאכל עם זה פחמימות פשוטות כמו תמרים , תפוח אדמה אפוי או אפילו סתם סוכר ענבים

Tddman 10-08-07 11:57

אפשר אולי תפוח? אין לי שום דבר ממה שאמרת חח

bigwave1 10-08-07 12:13

תפוח לא יתאים מכיוון שלפחמימות שבתפוח לוקח הרבה זמן להיספג.
עצתי לך, לך לסופר(כל סופר) ותקנה סוכר ענבים, זה עולה כ 8 שקלים לחצי קילו, סוכר ענבים היא בעצם אבקה שמכילה פחמימות שנספגות מהר מאוד בגוף, קח בקבוק מים ותערבב במים סוכר ענבים לפי הצורך, אחרי אימון תשתה את הסוכר ענבים ותאכל את החזה עוף ואתה מסודר.

cheque 10-08-07 12:22

תלוי איזה שניצלים, שניצלים מוכנים שקונים מהסופרמרקט או השניצלים המטוגנים המגעילים של צה"ל לא באים בחשבון, אם אתה מתכוון לחתיכות חזה עוף טריות אז בהחלט. יותר חשוב לאחר האימון זה הפחמימות, אני לפעמים אוכל ארוחת חלבון גדולה (35 גר' בערך של חלבון קזאין) כ-30 דק' לפני האימון ואני אפילו מוותר על החלבון שמיד לאחר האימון, אבל שותה את הפחמימות.

maya 10-08-07 13:54

שניצל זה בסדר רק שלא יהיה מטוגן שומן מעקב את הספיגה תאכל ביחד עם תפוח אדמה שיש לו ערך גליקמי גבוה

cheque 10-08-07 14:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
שניצל זה בסדר רק שלא יהיה מטוגן שומן מעקב את הספיגה תאכל ביחד עם תפוח אדמה שיש לו ערך גליקמי גבוה

האטת הספיגה היא לא הסיבה שלא כדאי לצרוך שניצלים מסוג זה, השומן גם מוריד את הערך הגליקמי של הארוחה ולדעתי זוהי סיבה יותר רצינית לא לצרוך שומן לאחר האימון, אין שום יתרון בספיגה מהירה של חלבון לאחר האימון. אין לי מושג למה את ממליצה דווקא על תפוח אדמה, יש המון פחמימות יותר טובות מיד לאחר האימון, הטובה מכולן לטעמי היא סוכר הענבים. הייתי מכניס תפו"א בארוחה של כשעה לאחר האימון.

maya 10-08-07 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque
האטת הספיגה היא לא הסיבה שלא כדאי לצרוך שניצלים מסוג זה, השומן גם מוריד את הערך הגליקמי של הארוחה ולדעתי זוהי סיבה יותר רצינית לא לצרוך שומן לאחר האימון, אין שום יתרון בספיגה מהירה של חלבון לאחר האימון. אין לי מושג למה את ממליצה דווקא על תפוח אדמה, יש המון פחמימות יותר טובות מיד לאחר האימון, הטובה מכולן לטעמי היא סוכר הענבים. הייתי מכניס תפו"א בארוחה של כשעה לאחר האימון.

שכתבתי שזה יאט את הספיגה היתכונתי לזה שהשומן מוריד את האינדקס הגלקמי של הארוחה .
בקשר לתפוח אדמה ניסתי לשלב לו שיתאים לשניצל חח וגם הערך הגליקמי שלו בסדר גמור

Tddman 10-08-07 20:17

אוקיי לפי מה שאמרתי להורים שלי הם הביאו לי סוכר ענבים... למרות שהם לא בטוחים שזה זה... סוכר חום?
אני שותה עכשיו תה עם זה, זה בסדר? אם בכלל מדברים על זה חחח...

look 10-08-07 21:08

אני לא מבין למה אתם שותים פול גרמים של סוכר אחרי האימון..
מה רע בפחממות כמו.. לחם ? תפו"א ? פסטה ?

Ronush 10-08-07 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bigwave1
תפוח לא יתאים מכיוון שלפחמימות שבתפוח לוקח הרבה זמן להיספג.
עצתי לך, לך לסופר(כל סופר) ותקנה סוכר ענבים, זה עולה כ 8 שקלים לחצי קילו, סוכר ענבים היא בעצם אבקה שמכילה פחמימות שנספגות מהר מאוד בגוף, קח בקבוק מים ותערבב במים סוכר ענבים לפי הצורך, אחרי אימון תשתה את הסוכר ענבים ותאכל את החזה עוף ואתה מסודר.

אני מצאתי סוכר ענבים חצי קילו ב12ש"ח
איפה מצאת ב8 ש"ח ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ