![]() |
קצת נעלבתי
קצת נעלבתי מקבלת הפנים כאן בפורום (מצטער אם נפגעת מר ran_z)
אני לא חושב שזה כל כך נורא לאהוב מפתחי גוף... הבנתי שזה לא המקום להודיע הודעות מהסגנון של הקודמת ששלחתי ואני מתנצל .. בכל אופן קבלו לינק לאתר מגניב עם הרבה סירטונים מתחרויות בארה"ב (אתם בטח מכירים...אבל למי שלא תהנו :)) http://www.repetrope.com/men/index.asp יש הרבה סרטים קצרים חינמיים של "preview" |
אם זה מה שאני חושב שזה.. (עוד לא נכנסתי, שמישהו יאמת :mellow: )
|
אחי אין צורך בדמעות רוצה טישו??? (הכל ברוח טובה גבר)
אחי תיקח את הפורום הזה בקלילות אל תעלב על כל תגובה של משהו אומר :blush: מה שאני רוצה להגיד תיקח את החיים באיזי ותהיה שפיץ!!!!!!!!!:jockey: |
האתר הרשמי של חברה שמצלמת מידי שנה את תחרויות Npc בארצות הברית
מה חשבת שזה? חחח :) |
כנס לyoutube יש המון סירטונים של שרירנים במיוחד בשביל מעריצי שרירנים כמוך
|
לא יודע מה איתך, אבל אני מעריץ ישבנים, כמו בחתימה של טרויה
|
ציטוט:
|
האשכול הקודם שלך ננעל, והמנהל שנעל אותו נתן לך שם את הסיבה למה.
אני ערכתי לך ההודעה, לא היתה לי כוונה להשעות אותך, במידה ואתה רוצה להיות כאן חבר בפורום אהלן ווסהלן. אתה לא ואני חוזר אתה לא משאיר פה את המייל שלך ופרטי קשר אחרים, ומבקש מחברי פורום "שרירנים" להיפגש איתך בתשלום או חינם לשום מטרה שהיא בשום מקום פרטי ובשום מקום הומה אדם. במידה ותבחר כן לעשות זאת אתה תושעה והip שלך יעבור לטיפול. תודה. |
טוב רן
אל תכעס כל כך....לא היו לי כוונות רעות מקובלים עלי התנאים של הפורום ובתכלס זה לא מזיק שיש פיקוח עם כל המופרעים שמסתובבים היום אני באמת בחור תמים אשמח לפרסם כאן אתרים עם תמונות מתחרויות וכאלה....אני אוהב את התחום ומוצא הרבה דברים מעניינים .. שוב סליחה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה פספסתי ???
למה השעו אותך ? בכלז את זה רק פורום אח י תקח הכל בקלות |
ציטוט:
|
|
עמית אני מעריץ את החתימה שלך
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ