![]() |
כמה תמונות ככה בפנן
...
|
שמע שיקו,אני לא אשקר לך אחי ותמיד אני אומר את האמת.
אתה חייב לחטב אי אפשר להתחיל מסה על אחוז שומן כזה,חיטוב זה דבר לא קל...אבל אם משקיעים מאמץ רואים תוצאות וזה שווה את זה! ,מה שאתה צריך להיתרכז בו עכשיו וחזק! שיהיה בהצלחה אחי וכמובן שתסיים ותגיע לאחוז שומן נמוך יהיה אפשר לדבר על מסה עד אז חיטוב! נ.ב עשיתה היום מה שאמרתי לך?:unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לך אחלה מסה
|
חו. מהגב שנראה טוב מאוד קשה לראות מסה בגלל השומן
אתה חייב חיטוב |
אחוז שומן גבוה מאוד.
אחרי החיטוב אתה תראה מצוין,היד נראת גדולה,במיוחד האחורית. חזה קשה להגיד, יש יותר מידי מסת שומן. |
צריך לעשות קניות משהו טוב :):):):) יום ראשון אני יתחיל חיטוב בעזרת השם רק נרשום תוכנית טובה ויהיה בסדר :-) תגיבו בלי רחמים מה שאתם חושבים תגידו!!!!
|
אחי יש לך אחלהה מסה פשוט מרשים..לך על החיטוב גבר אתה תראה פצצה..המון הצלחה!!
|
ציטוט:
חוץ מהגב קשה לראות משהו מתחת לשומן אני בטוח שאחרי חיטוב תיראה הרבה יותר טוב |
נראה שיש מסה לא רעה..אבל אתה חייב חיטוב כמו שכולם אמרו שנראה מה מסתתר מאוחרי השכבת שומן..ואני מעריך אותך בסביבות 25 אחוז שומן אפילו יותר:blush:
|
ציטוט:
אני מניח שאחרי חיטוב תראה בובה, בהצלחה. |
יש מאסה מעולה, אני זוכר גם בתמונות שהעלית מזמן (או שגיימר העלה לך, אם אני לא טועה), נראית מעולה
כדאי לך לחטב ואז להתחיל במאסה, אני בטוח שגם בסיום החיטוב תראה טוב מאוד. בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
אבל בתמונות האלו הוא נראה מעל 20 אחוז ב18-20 אחוז שומן אפשר לראות קצת חיתוכים! יכול להיות שיש גם המון נוזלים |
אל תעשה שטויות אחי.. חיטוב רצחני ותחזור למאסה, אתה תראה, כשאתה תוריד את כל המותן הזה - הגב שלך יראה לך כל כך גדול עד שאתה תלך בפריסה כל היום :jockey:
|
תודה רבה לכולם זה מה שרציתי תגובות אורגינליות על מה שאתם חושבים
ידעתי שתואהבו את הגב :):):):) xD היום בערב אני יתן תמונה שלו עם פאמפ אש אבל אש עד שאני ימות אני לא יפסיק לתת בו מה עם רגליים? הם לא קטנות כל כך אף אחד לא התייחס עליהם רואים אותם טוב במוסט מוסיקילר שהבוקסר למעלה.. |
אחלה של מסה אחי ...אהבתי מאוד למרות השומן שאתה מודע אליו
עם חיטוב את תראה כמו מליון דולר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ