![]() |
שאלה היפוטטית - מליון $ תמורת הפסקה טוטאלית של אימונים.
חשבתי על משהו, טיפשי, אבל מעניין :)
במידה והייתה לכם הזדמנות לקבל מליון דולר ולהפסיק להתאמן בכל סוג ספורט שהוא לגמרי, במשך כל החיים, הייתם מסכימים ? אני אישית לא, מה יעזור לי כל הכסף הזה בלי להנות מהחיים, וחוץ מזה שאין לשכוח ש.. בריאות > כסף. אני פשוט לא רואה את עצמי מתנוון בצד וסופר שטרות, עם הכפפות אימון והכפפות אגרוף מתייבשות להן בתיק האימונים של פעם. |
ברור
|
ברור
שלא |
חחחחחחחח איזה אירוניה... הדבר הראשו שאני חושב על לעשות עם הכסף הזה שאני מקבל תמורת הפסקת האימונים זה לבנות חד"כ ענקי רק בשבילי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הפסקתה טוטאלית מאימונים?וואלה לא אני חי את הBODYBUILDING אני אולי יהנה ממליון דולר אבל אני ארגיש מסריח אם עצמי..כסף זה לא הכל בחיים לאמא שלי הייתה חברה שאבא שלה היה אחד המליונרים בארצות הברית הייתה לו חברה ענקית שהייתה אחראית על סלילה של כבישים במדינות בארצות הברית מליין מהתחת והבת שלו התאבדה מדכאון....:dry:
|
פעם אני זוכר ששאלו איזה רב, נראה לי את הרב עובדיה, מה הוא היה עושה בכסף אם הוא היה זוכה נגיד בלוטו ב50 מליון. אז הוא אמר, שאי אפשר לקרוא לזה זכיה, יותר עונש. למה עונש? כי אתה מפסיק להעריך את החיים כמו שהערכת לפניי, וכמות כסף כזאת שבאה אליך בבת אחת יכולה להטריף את הנפש.
אני אישית די מבין אותו, אבל לא אשלה את עצמי, עדיין הייתי מוכן לקבל בברכה 50 מליון. את הרוב הייתי תורם למקומות שבאמת זקוקים לו, הייתי משאיר לעצמי כמות מספקת למחיה הולמת. |
ברור.. גם ככה האימונים אצלי לא רצים חזק.. יעני כן רצים אבל אני לא איזה באדיבילדר.. אני בטוח שאני אהנה יותר עם הכסף..
|
בשום פנים ואופן - ספורט ופיתוח הגוף נותן לי סיפוק ברמות שהן הרבה מעבר למשהו מטריאלי. כרגע אנחנו במצב כלכלי מעולה (ותאמינו לי שאני גם יודע מה זה לחיות בדלות) ואני מעדיף לחיות כמו שאני חי עכשיו ופשוט להרוויח את הכסף.
|
בחיים לא ,כרגע אני מתחבט אם לצאת לשבוע הפסקה נוסף בגלל החרא עם הכתף שלי ,ועצם המחשבה על להפסיד שבוע אימונים אחד מטריפה אותי לרמות של להרוג מישהו ,אז לכל החיים ? ממש לא מסוגל.
|
כסף בא והולך, הגוף שלך נשאר לתמיד.
|
ציטוט:
גם אני מפחד מדלקת במפרק קבעתי כבר תור לאורטופד ואני מיתפלל שאני לא יצטרך לקחת הפסקה אפילו של כמה ימים מהאימונים בדיוק בזמן שאני כולי מוכן לאנוס את המשקולות :) |
תמיד זה הצחיק אותי כמה חשיבות אנשים נותנים לכסף... תאמינו לי, כסף זה ממש לא מה שיבטיח לכם חיים טובים!
|
ציטוט:
אל תעלב אבל בחיים שלי לא שמעתי חרטה כזאת גדולה רואים שזה בא ממנו |
אני תמורת מליון דולר יצא גם לקרב מול ארבל אם צריך :boxing:
|
שאלה קשה אבל ברור שכן.:)
לא חייב משקולות בשביל להראות טוב... |
מיליון דולר זה כלום בימינו אז לא.
|
בלי שום שמץ של ספק, כן.
רק סקס כל היום, גם אימון. |
אפשר להפסיק וכשיגיע המליון להתחיל עוד פעם...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ