![]() |
נסגרה לי דלת על הציפורן
זה כאבי תופת, והציפורן נהייתה חצי בצבע ירוק כהה-שחור כזה (צבע של תרד מבושל), אני בקושי יכול לגעת עם האצבע הזאת במשהו (זאת הindex Finger של כף יד ימין). ובהחלט שלא לאחוז במוט משקולות... תוך כמה זמן זה אמור לעבור (הכאב) ותוך כמה זמן אמור להיעלם הצבע המוזר ?
תודה |
אי אי אי ..
קרה לי אותו דבר רק עם הדלת של המקלט שלי ועוד טרקתי אותה על האצבע.. זה באמת כאבי תופת ובשבוע הקרוב יכאב לך נורא, שים הרבה קרח ואם יהיה לך מזל תוך חודש חודשיים הצפורן תיפול, ואם לא יהיה לך מזל כמו שלי לא היה היא תיפול אחרי כמה חודשים טובים. הצבע המוזר לא יעלם הוא יהיה יותר שחור וזה נראה לי דם שהצטבר בתוך הצפורן. |
באסה,
חפיף, מחשל. תודה. |
היה לי גם בשבוע שבועיים הראשונים כאב אחרי זה לא מרגישים את זה והצבע נעלם לי תוך איזה חצי שנה משו כזה לקח לו הרבה זמן
|
לי קרה משהו כואב יותר , נפל לי דאמבל של 100 ליברה על הקצה של הרגל ,שבר לי אצבע לחתיכות.
|
ציטוט:
החלמה מהירה ThaiBox. |
היה לי משהו דומה האצבע נמחצה בין דאמבל של 30 קילו למוט W לא הצלחתי להחזיק שום דבר אחרי בערך שבוע חזרתי להתאמן
|
לי שהחזרתי את הפלטה של ה10 קילו למקום היא נמחצה בין הפלטות
אבל מתגברים :) |
דלת של כיתה בבצפר נטרקה לי על האצבע...4 תפרים :s
|
האמת שיש שיטה נגד הכחול והכאב אחרי מכה מאוד חזקה בציפורן, אבל היא אפקטיבית רק ישר אחרי המכה,
מחממים מחט על אש עד שהיא מאוד חמה ! דוקרים את הציפורן במרכז המכה והחום עם הלחץ עושה חור בציפורן, לוחצים על הציפורן וכל הדם יוצא החוצה והכאב עובר והלחץ משתחרר, וגם אין כחול אחרי זה קצת מפחיד אבל יעיל מאוד אני יודע את זה כי אבא שלי בין היתר נגר... לילה טוב |
ציטוט:
|
פטישים באצבעות...
|
יעבור לך תוך כמה ימים,מה בדיוק עשית התעמלות על הדלתות עם בעיטות הטאי שלך? :]
|
ציטוט:
|
פעם ישבתי על סכין:xxxx(עם החלק החד למעלה)
|
ציטוט:
זה קרה לי כשהייתי קטן קטן ואחרי איזה חודש הציפורן התחילה להתנתק כזה מהצבע זה מוזר ומגעיל |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחח סטלן :p יעבור בסוף אחי לא נורא
|
אוווץ'...
לי זה קרה, הלכתי לרופא, הוא גזר לי את כל הציפורן ושם תחבושות...>': |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ