![]() |
יאללה תוכנית
זהו אני נובית.
נמעס לי מהתוכנית שלי. פעם הייתי מתאמנת בלי תוכנית, פשוט הבחור שהיה מתאמן איתי היה מגוון לי כל יום בתרגילים ואומר לי מה לעשות.. עכשיו הוא עבר מכון כושר ואני אבודההההה. בשבועייחם האחרוניןם אני עובדת אימון של A B A רגליים חזה גב B קידמית אחורית בטן לא רוצה לעבוד יותר על כתפיים, אני נהיית גברית בזמן האחרון=\ בכל מקרה אשמח לרעיונות של חלוקה של תוכנית (שוב...כן!!!) ובלי כתפיים. ובין אילו קבוצות שריר אפשר לעשות סופסטים? :helpsmilie: |
לא בעיה..
A-חזה+יד קדמית+בקטן B-גב+יד אחורית+רגליים ראשון:a שני:b שלישי:מנוחה רביעי:a חמישי:b בקשר לשאלה של הסופרסטים בכל קבוצות השריר איזה גוף לארג' הא? P: את מכירה תרגילים את צריכה עזרה בבניית תוכנית שלמה או רק חלוקה לא הבנתי :S |
המלצה שלי,
A - חזה,יד קדמית, רגלים B - גב,כתפיים, יד אחורית, בטן Abxabxx ראשון שני רביעי חמישי |
תרגילים אני מכירה.
אבל לא יזיק קצת לגוון. ברגליים יש לי המון תרגילים. לעומת זאת יד קידמית אני עושה בדרך כלל כפיפת מרפקים עם מוט W, כפיפת מרפקים עם משקולות יד, כפיפת מרפק בישביה על ספסל בהשענות על הברך, כפיפת מרפקים בפולי. אני בוחרת 3 כל פעם, כדאי במקום מוט W לקחת מוט ישר?? הw הכי נח, אבל ארו לי שהאחחיזה שלי בו לא אחידדה, ואני מפעילה יותר את יד ימין מאשר שמאל. יד אחורית אני עושה פשיטת מרפקים בהשענות על ספסל, ירידה בספסל (משהו כזה חח.. כשנשענים על ספסל ויורדים למטה באמצעות כפיפת המרקפים) פשיטת מרפקים בפולי. לא מכירה יותר תרגילים טובים. חזה לא חסרים לי תרגילים. המ.. וגב אני לא כזה משקיע.. 3 תרגילים פשוטים כמו חתירה פשיטת גב ופולי |
מה שהבחור מעלי הציע זה גם רעיון טוב לפי דעתי
בקשר לסופרסטים יש שני סוגים של סופר סטים חוזרים - לעשות סטים סקוואטים ואז ישר לגשת ללג פרס/ לג אקסטנשיין ולעשות סט מנוגדים - לעשות סט ליד קדמית ואז ישר לקחת את המשקולות מאחורי הראש ולעשות סט ליד אחורית ניתן לעשות סופר סטים לרוב התרגילים / שרירים חוץ מכמה תרגילים שדורשים יצוב של הגב וחשיבות גבוה לטכניקה נכונה כגון סקוואט, דדליפט, גוד מורנינג וכד' מכיוון שאם תעשי סט דדליפט וישר אחרי סט סקואט סביר להניח שזוקפי הגב של שאר שרירי היצוב יהיו מותשים מהדדליפט ולא ייצבו כראוי את הגב בסקוואט ... |
ציטוט:
|
:blush:
ציטוט:
|
אני הייתי עושה בדרך כלל סופר סטים כמו...
למשל נאי עושה סט אחד סקווט, ואז סט אחד חזה, ואז שוב סט רגליים שווב סט חזה |
ציטוט:
זה מעולה... ליידים מספיקים 2 תרגילים תבחרי איזה תרגיל שבא לך להוריד... בקשר ליד האחורית התכוונת למקבילים גם אני עשיתי את זה עם התערבות של פלטה על הרגליים.. תרגיל נורא טוב שמאמץ את היד האחורית. אנימציע שתעשי יד אחורית בפולי וזה יסגור לך גם את הנשוא של היד האחורית. |
ציטוט:
אני בדרך כלל עושה 3 תרגילים קידמית, ו2-3 אחוריות (תלוי בזמן שיש) חזה אני עושה 3. רגליים 4. בטן (אני עושה בין הסטים של השרירים האחרים, יוצא בערך 4 תרגילים שונים) גב 2 גב עליון, 1 גב תחתון |
ציטוט:
|
ציטוט:
הגוף שלי שוקל מספיק:mushy: |
ציטוט:
שריר גדול בחלוקת AB זה 9 סטים בכללי.. שזה אומר 3 תרגילים כל אחד מהם 3 סטים. |
ציטוט:
כי אני עושה הכל 4 סטים |
אז תתחילי להפחית P:
|
ציטוט:
אני יותר שכל מה שכתבת זה בשביל ניפוח. ואכן בד קידמית אחורית וחזה אני רוצה הלגדיל. לעומת זאת הרגליים, אני לא רוצה להגדיל ולנפח. לכן אני עובדת שם בטווח חזרות של 15-16... הרגליים שלי מספיק גדולות (וכן מדובר בשריר לא רק שומן, למרות שגםשומן לא חסר) מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אריך לעבוד על הרגליים? |
ציטוט:
ואגב בבלוג שלך..השחור עם המגן דוד בגב לא עושה פריסת גב.. |
ציטוט:
|
למה את צריכה לאמן חזה בידיוק ? תעשי סקוואטים
מתרגילי חזה הוא לא יגדל הוא יקטן....בגלל שהוא יתחיל להייבש לאט לאט... |
ציטוט:
ואני עושה סקווטים, אבל בסמית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ